See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg (mine virksomheder) har været kunde hos dem vel nok siden 2010 eller 2011 og har sideløbende også været kunde hos en anden stor dansk hostingudbyder. Jeg er på en shared hosting hos megahost.dk. M... See more

Rated 4 out of 5 stars

Jeg er en glad kunde hos megahost.dk. Firmaets personale reagerer hurtigt på éns henvendelse, enten på sitets ticket-service eller når man henvender sig pr. mail. Det sker nogle gange at de glemmer... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg skiftede til Megahost og er ikke blevet skuffet, de holder det de lover og hjælper én så hurtigt de overhovedet kan. Hjælp til deres kunder er prioriteret meget højt hos dem, og tak for det! L... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har et mellemhotel hos Megahost, hvor jeg hoster 3 sider. Supporten er eminent - ikke kun kvalificeret, men også hurtig tilbagemelding og på alle tænkelige tidspunkter. Jeg har tidligere været... See more

Company details

1. Web Hosting Company
  2. DNS Provider

Information provided by various external sources

Vi tilbyder en række forskellige hostingprodukter, lige fra TeamSpeak over ShoutCast til stabile webhoteller, alt sammen til den helt rigtige pris.

4.7

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

4.7

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Ufattelig god service!

Igennem flere år har jeg brugt Megahost.dk og aldrig har jeg oplevet så god service når det drejer sig om webhosting. Der er altid en løsning!

Henrik Nielsen yder exceptionel service og kvalitets servere til fornuftige penge.

May 31, 2011

Fantastisk hurtigt

Jeg oprettede webhotel med domæne mm. alt var klart efter ca. 3 min. en bekræftelse på dk-hostmaster og så var jeg kørende.
Kanon enkelt og god pris :)

May 27, 2011
Rated 5 out of 5 stars

Stjerne service og MEGA kvalitet :)

Jeg har været kunde hos Megahost.dk i et par måneder nu. Gennem de sidste 10 år har jeg prøvet utallige hosting selskaber, danske om udenlandske.

Megahost.dk er udentvivl den bedste host, både hvad angår kvalitet og især servicen. Man kan mærke det er iværksættere der går op i service, bag firmaet.

Så jeg vil på det varmeste anbefale megahost.dk uanset dit behov og størrelse!

March 9, 2011
Rated 5 out of 5 stars

God oppetid og fantastisk support

Jeg anvender Megahost til 3 sider, og har kun haft gode oplevelser af dem. De gange jeg har haft brug for support har de svaret hurtigt, venligt og oplysende - selv på helligdage!

Jeg vil uden tvivl anvende Megahost og anbefale det til mine venner.

July 16, 2010
Rated 5 out of 5 stars

Super service, nem og overskuelig side, storvenlighed.

Hejsa.

Jeg har nu i over et år, haft min side hostet, af Megahost.dk, og har fra starten været glad for bl.a. sideopsætningen, samt kundeservicen, som der fra min side af, slet ikke er noget at udsætte på.
Der bliver lyttet, når man spørger, og de hjælper en på rette vej, næsten uanset henvendelsen.

Kan helt klart anbefale Megahost.dk, til andre som overvejer det. :)

March 22, 2010
Rated 4 out of 5 stars

God hosting

Det sker nogle gange at de glemmer at notificere mindre ændringer. Men som sagt, når man spørger, får man hurtigt respons.

March 19, 2010
Rated 5 out of 5 stars

Super service og super priser!

Hvis man vil have en webhost man kan stole på så kan man med tryghed i sindet vælge Megahost.
Jeg har kun haft gode oplevelser med Megahost.
Der er ekstrem korte ventetider på support. Har oplevet at jeg fik svar fem minutter efter jeg spurgte om noget og det vigtigeste af alt, man bliver mødt af personer der kun er glade for at hjælpe.

November 22, 2009

Ekstra hurtig support

Selv om det er et forholdsvis billigt hotel så er de meget hurtige til at hjælpe kunderne, og på tickets bliver der svaret indenfor meget kort tid, jeg har oplevet at de giver svar inden for 1 time fra man har stillet et spørgsmål.

Jeg har tidligere været hos en anden udbyder af webhotel og har hidtil ikke oplevet denne hurtige support med mindre man betalte for det.

Jeg kan varmt anbefale megahost til andre pga. denne hurtige support.

October 4, 2009

Danmarks hurtigste service

Jeg bestilte et webhotel hos Megahost.dk, men fortrød mit køb efter kort tid. Jeg oprettede en support ticket og fik svar næsten med det samme. Der var ingen problemer i at fortryde mit køb. Servicen er helt i top!

July 3, 2009
Rated 5 out of 5 stars

Rigtig god kundeservice, har haft min serverplads liggende hos Megahost, i 2 år uden nogen form for problemer, kan klart anbefales herfra +++++++

June 12, 2009
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har nu haft mine domains liggende hos Megahost i 2 års tid, og har aldrig oplevet uventet nedetid. Deres svartider er gode, de ligger på omkring 30 ms, og det må siges at være fint.

Der er altid god og kvalificeret response på de supportrequests jeg laver, og er ved flere lejligheder blevet særdeles positivt overrasket over hvor hurtig responsen var. Jeg er endda engang blevet ringet op for at Megahost kunne hjælpe mig med et problem som de ellers INTET havde med at gøre.... det kan man da kalde god service.

December 19, 2008

Is this your company?