Megascope Reviews 48

TrustScore 3 out of 5

2.8

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Der er beskidt på armlænene, rundt om holderen til sodavand, sig mig hvor tit vasker i armlæn og "borde" mellem sæderne...der var fedtfingre overalt, så klamt, ligesom toiletterne er ikke særlig lækre... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi er 5 i familien,som har brugt biograffen meget.Skole bio,ALLE 5,Hver for sig,med kæresten,mor og far.Børne film og voksen film. Biograf billetter med GUF,telia tirsdag,for premier,Alm bi... See more

Rated 2 out of 5 stars

Var inde at se Avatar til kl 19 forestillingen, der må have være noget galt med udluftningen, for luften blev tykkere og fugtig og lugtede grimt og til sidst var der også så varmt, at selv bare tæer... See more

Rated 4 out of 5 stars

Som handicappet er parkering lidt svært. Desuden er der uendeligt mange reklamer! Ud over det synes jeg generelt Megascope er en rigtig god biograf. Billede og lyd har aldrig skuffet mig, ligesom... See more

1. Movie Theater

Information provided by various external sources

THX-godkendt biograf med 6 sale, 999 pladser (største sal har 405 pladser og 125 m2 lærred), 150 forestillinger pr. uge, VIP-sal med lædersæder og serveringsborde samt kæmpe slikbutik. SPOON - ny trendy café/restaurant med panoramaudsigt over midtbyen og Bygholm Å. Gode parkeringsmuligheder og bussen går lige til hoveddøren.

2.8

3-star
2-star
1-star

Møghamrende beskidte toiletter

Har ikke været i Megascope i flere år, så glædede mig egentlig til et gensyn med stedet.
Blev dog pænt skuffet over standarden, som i mine øjne er blevet virkelig forringet. Rengøringsstandarden var simpelthen for ringe. Toiletterne oppe ved biografsalene var virkelig ulækre! Der lå et tykt lag gammelt støv rundt på alle soklerne derude (= der bliver ikke gjort grundigt rent), der var urinpletter overalt på gulvene, toiletterne var beskidte af urin og det der var værre, de var ildelugtende, der var masser af gamle håndaftryk/mega tydelige fedtfingre på alle døre...
Biografsæderne var megaplettede og tydeligt beskidte (sal c).
Jeg gætter på, at der kommer ret mange biografgæster her i uge 42, det gør kun tanken om de beskidte toiletter endnu værre. Øv.

October 19, 2022

Var inde og se smile

Var inde og se smile. Der var nok 100 børn der troede de var inde på kbh banegård i myldretiden, snak, toiletbesøg(eller hvad det var) har aldrig oplevet noget lignende. På trods af at personalet satte filmen på pausen og kom ind og bad dem stoppe, ikke personalet skyld, men føj en dårlig bio oplevelse

October 15, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Salen er fyldt med unge/børn som…

Salen er fyldt med unge/børn som snakker højlydt under hele filmen. En fra personalet var inde og bede om ro men 5minutter efter var der mere larm fra salen end fra filmen
En rigtig dårlig oplevelse. Måske man skulle håndhæve aldersbegrænsning

October 15, 2022

Megascope Horsens

Megascope Horsens
Mega dårlig oplevelse her til aften i megascope i Horsens. Personalet kunne ikke styre de 50 børn/unge der var inde og se SMILE. De løb rundt i biografen og var på intet tidspunkt stille. Det var en pinlig opførsel.

October 14, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Stor ros til Megascope for god…

Stor ros til Megascope for god kundeservice. Efter at have købt i biomenu med 2 sodavand og et bæger popcorn, tabte vi halvdelen af popcornene på gulvet. Uden tøven stod en medarbejder klar med et nyt bæger popcorn til os. Det blev vi meget glade for.

November 12, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Lige været inde og se la llorona med…

Lige været inde og se la llorona med start her kl 21. Først kommer vi ind på billetgavekort og får afvide det koster 10kr pr mand for at vælge sæder ved midtergangen. Næst er der 3 ansatte “tøser” der står og griner ude foran salene over nogle gæster der sidder i sal B, ovenikøbet foran en masse andre gæster. Nr 3 filmen startede først 21:33, 33 min efter den skulle starte. Og sidste men ikke mindst er der absolut ingen medarbejdere der har et øje i salen, der var en flok unge drenge der sad og råbte og skreg, indtil vi selv måtte bede dem om at være stille og så de forsatte. Måske i skulle ansætte nogle voksne mennesker som kan have kundekontakt, istedet for børn der ikke ved hvordan man opføre sig profesionelt.

April 25, 2019
Rated 1 out of 5 stars

Plejer at få god behandling men denne…

Plejer at få god behandling men denne gang havde de ikke alene slettet min reservation ved en fejl, men kunne heller ikke få mit gavekort til at virke. Så jeg måtte betale kontant og står nu med et gavekort jeg ikke har noget at bruge til

January 5, 2019

Føler mig SNYDT!!!!!!

MEGASCOPE HORSENS
Det er fuldstændig uanstændigt at opkræve 95,- for en billet i sal E. Måske skulle I selv besøge salen, så vil I se at kvalitet af billede og lyd er LANGT under de andre sale, hvor billet koster det samme.
A sal 125 m2 lærred i E salen er det 20m2

Føler mig i den grad SNYDT, så kan jeg sgu lige så godt se filmen hjemme.

Jeg kan se på jeres facebook side, at I er fuldstændig ligeglade med hvad der bliver sagt, så det er I vel også her.

December 12, 2018

STRAM OP!

Danske biografer er efterhånden en "luksus oplevelse" når 1 pose slik og soda skal koste 70,- plus 120,- for billetten - Tros bilkas lokation blot 100 m væk hvor det samme beløb havde skaffet 2 sodavand og 3 poser slik, men pyt - Er jo miljonær, eller bedre kendt som studerende, så den tar vi på kortet. Grunden til denne anmeldelse er i midlertid grundet servicen, ikke priser. Havde for første gang lagt billet ind på en plakat/stander da print kvalitet var i top og motiv var en barndoms figur. Biografen/megascope horsens fik mit tlf. nr, email, adresse og navn, og fik "et vidne" (ansat) til at sætte den på standeren imens jeg så det. Ugerne gik, plakaten forsvand, jeg rykkede efter den, endte med selv at ta der ned 2 gange for at få en status updatering = svaret blev til sidst: Den er smidt ud, men jeg var velkommen til selv at rode en kontainer igennem efter den i regnvejr. - Mange tak Megascope! Medarbejderen vidste ca hvor den lå i containeren, men havde vel ikke selv overskud eller know how til at fremskaffe den. Ingen ekstra service, ikke en mm mere. Mener selv, at en 16 årig 7/11 medarbejder, har større ansvar end: Billetter, Slik, Service. - Der er squ mere service at finde i netto end i Megascope. Plakaten var the final pice af et pc build til mange mange penge! Men beklager, vi ved hvor den ligger i en container, du er velkommen til selv at hoppe i. Dråben var den Pirate of the Caribbean jeg var inde og se i går (grundet anmeldelsen idag) hvor de yderste 30% af lærredet til højre havde epilepsy da jeres projekter var ved at bryde sammen. Mange tak Megasope, Mange tak. Shitty service, Shitty priser, Shitty oplevelse. Tag jer nu sammen.

June 9, 2017

Uacceptabelt

Vi var lørdag inde og se Alle for 3, hvor jeg på forhånd havde bestilt 2 biletter til min kæreste og jeg, men ringer så ind lørdag ved middagstid og beder om at få 6 biletter i alt og inde i Sal A, og får flere gange bekræftet i telefonen at jeg får 6 pladser på de 3 øverste rækker med ekstra benplads, da vi har 2 med som er dårligt gående og har behov for det ekstra benplads.
Vi kommer så til kranken og siger at jeg har reserveret 6 pladser, men i systemet er de blevet slettet, og jeg siger flere gange, at jeg har snakket med en, som skulle sørge for, at det var i orden.
De siger de intet kan gøre i biografen udover at give os 6 pladser langt nede i salen, med lidt benplads.

Jeg synes det er dårlig service, at der intet kan gøres... At vi ikke kan få rabat på vores biletter, og at der ikke er styr på det...

Skulle have været en sjov tur i biografen, men blev en dårlig tur med dårlige pladser... Og mangel på tillid til jeres medarbejdere.

February 6, 2017
Rated 4 out of 5 stars

Mange reklamer, men lækker biograf

Ud over det synes jeg generelt Megascope er en rigtig god biograf. Billede og lyd har aldrig skuffet mig, ligesom personalets hjælp og håndtering af mig og ledsager altid har været super. Mine oplevelser med jer både før og efter mit handicap er rigtig gode. Jeg vil dog sigen at EFTER er jeg især imponeret over jer. Altid god hjælp. Både med billetter og med inde i kiosken når jeg kæmper med et eller andet og min ledsager allerede er optaget eller pt. et andet sted.

Eneste minus, jeres parkering og 30 minutters reklame!

September 24, 2016
Rated 3 out of 5 stars

Fornuftig biograf, Dog et reklamehelvede

Biografen er fornuft, har ca benyttet den 25 gange.

Gode muligheder for at parkere, og billede og salen plejer at være i god stand.

Har desværre oplevet 1 gang at en forkert film blev startet, hvor vi fik fat i personalet, og fik den rigtige på.

En anden gang var 3d funktionen ikke tændt ordentlig, men det blev igen ordnet.

Derudover vil jeg bare sige at i skal ikke skynde jer for reklamerne var typisk 20-30 minutter, for lokale virksomheder mm.
hvilket er ret groft, når nu billetterne alene koster 100-110 kr stykket.

men som helhed plejer jeg at være tilfreds..
Men man må håbe at biografen hører opråbet omkring deres reklamehelvede for ungerne er klar til at tage hjem igen inden filmen er startet.

December 27, 2015
Rated 1 out of 5 stars

Tænker kun på sig selv, ikke kunderne. Føj.

Ikke opdateret deres system, så de kunne tage i mod nye billetter/gavekort til biograf med popcorn og sodavand.

Min mor måtte køre 20 km, for at komme ind at betale, da jeg ikke regnede med at betale noget, nu hvor jeg havde et gavekort..

Held at lykke med at køre rundt, med den behandling af kunder. ;)

November 8, 2015

Reklamer for alle pengene

Så the Martian i 3D. God film og ingen problemer der.
Problemet var reklamerne før filmen. Aldrig i mit liv har jeg oplevet så mange reklamer i en biograf. 20 minutter med lokale reklamer for firmaer i Horsens. Det er simpelhen helt hen i vejeret. Man betaler 120 kr. for at se en film for at være tvangsindlagt til så mange reklamer.

October 15, 2015

Is this your company?