Mes Etoiles Kinderkleding Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Ik vind de service van Mes Etoiles heel goed. In eerste instantie leek een artikel niet meer in de gewenste maat op voorraad te zijn, maar later is alles in het werk gesteld om dat hoed te maken. Leuk... See more

Rated 5 out of 5 stars

Heel mooi jurkje en tuniekje besteld,binnen 2dagen ontvangen Super. De kleertjes zijn voor volgend zomer dus wat groter besteld,moet goed komen kan niet wachten tot ze het aanheeft,mooie kleurtje... See more

Rated 5 out of 5 stars

Voordat ik wilde bestellen had ik wat vraagjes die supersnel en correct beantwoord werden. En, ondanks dat t om uitverkoop artikelen ging die zeer veel waren afgeprijsd stond er in de mail ook de tip... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ben heel tevreden over mijn bestellingen bij Mes Etoiles tot nu toe. Steeds direct geleverd, goede prijzen, keurig ingepakt enz. Zo zou winkelen bij elke andere webwinkel ook horen te zijn!!!

Company details

1. Children's Clothing Store
  2. Baby Store
  3. Perfume Store
  4. Women's Clothing Store

Information provided by various external sources

Kinderkleding en Babykleding WEBWINKEL. Bestel Direct Online bij Mes Etoiles. Snelle levering uit voorraad van kinderkleding, meisjeskleding en babykleding. *Veilig en betrouwbaar. *24/7 support. *Gratis bezorging. *Ruilen/retourneren.

Contact info

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Probleempje met fantastische afhandeling

Er was wat misgegaan bij de levering van de bestelling met de maat van een artikel. Maar doordat de afhandeling van mijn mail dan zo ontzettend servicegericht, snel en makkelijk gaat, maakt dat de ervaring eigenlijk alleen maar positiever. En het is altijd een feestje zulke mooie spullen en zo mooi ingepakt binnen te krijgen! Dank.

July 2, 2011
Rated 5 out of 5 stars

Ik kom graag nog eens shoppen!

Mooie kleding (echt iets bijzonders), snelle service, goede communicatie. Als je de bestelling in huis krijgt, lijkt het net een kadootje, je kunt zien dat er echt aandacht aan besteed wordt.

June 22, 2011
Rated 5 out of 5 stars

goed assortiment, prima prijs en uitstekende service

Ik heb nu twee keer besteld bij Mes Etoiles voor mijn dochter, maar dit zal zeker niet de laatste keer zijn. Leuke kleding, goede kwaliteit voor een prima prijs. De bestelling wordt erg snel geleverd en zeer verzorgd verpakt. Ik ben ook blij dat de verzendkosten inclusief zijn, zo kom je bij het betalen niet voor verrassingen te staan.
Kortom, zeker een aanrader!!

June 20, 2011

prima service

Je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer de bestelling de deur uit gaat, duidelijke site met zeer leuke kleding en geen verzendkosten.

May 29, 2011

geweldige goede lieve service

Loes is een geweldig lief goed persoon die weet hoe je een goede service moet leveren.
Haar site is helemaal super om in te winkelen en het pakketje is een klein kadootje en dat vindt mijn dochter leuk.
Dus vooral zo doorgaan gaan helemaal super.

May 25, 2011

Blij verrast!

De bestelling kwam binnen als een mooi cadeautje, roze vloeipapier met een gelukspoppetje erop. Gelijk al een feestje! Het jurkje van Calao was nog mooier dan we hadden verwacht en zat als gegoten. Heel blij mee.

May 22, 2011

goede verzorging, goede kwaliteit

Altijd goed verzorgd en met aandacht verpakt. Mooie kleren. Qua stijl mag het voor mijn dochter iets stoerder, maar dat is haar persoonlijke voorkeur.
Ik kijk altijd graag even bij MesEtoiles of er leuke spullen zijn voor haar. Doe ook graag aan webshopppen omdat ze dan wel mee kan kijken maar niet naar een winkel hoeft.

Groeten, Frederike Fetter

May 22, 2011
Rated 3 out of 5 stars

Leuke meisjeskleding snel in huis.

De moeite waard om regelmatig te kijken wat Mes Etoiles heeft. Vrolijke kinderkleding, vooral voor meisjes rond 8-10 jaar en baby's.
Jammer dat de maat-module nog niet goed werkt; de kleding is er lang niet in alle maten.
Verder snel in huis, leuk verpakt met een aardigheidje erbij.

May 16, 2011

Is this your company?