Meubelreparatie Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

5 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Wat een goede service!!

Wat een goede service!!
Coby is van de planning en heeft super meegedacht om de stoel op tijd te kunnen maken. Gerard is een echte vakman met hart voor zijn werk. Zeer goed en vakkundig heeft hij de stoel gemaakt. Hij heeft veel verstand van de materialen en de motor die in de stoel zat. Nog even extra de armleuningen aandraaien, want die zaten wat los! Top bedrijf, zeker een aanrader.

March 13, 2026

Oxfordchair gerepareerd

Gérard heeft heel snel het gescheurde onderstel van onze Oxfordchair gerepareerd. De stoel zit weer als vanouds. Smorgens brengen en aan het eind van de middag weer heel ophalen. Hulde Gerard.

March 13, 2026

Uitstekende service

De relaxstoel van mijn vader moest gerepareerd worden. De communicatie met Meubelreparatie.nl verliep fantastisch. Er waren vragen, er moest iets besteld worden en iedere keer werd ik keurig op de hoogte gehouden. We kregen een prijsopgave en ondanks dat er meer werk aan de stoel bleek te zitten doordat er een aantal bouten stuk waren, bleef de prijs hetzelfde. Dat noem ik nog eens uitstekende service. Wat fijn dat dit soort bedrijven nog bestaat!

March 5, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Ze maken afspraken maar ze komen hun…

Ze maken afspraken maar ze komen hun afspraken niet na ook al als je soms hun oproep hebt gemist laten ze geen voicemail achter of een berichtje. eerst hebben ze een technieker laten komen vóór dat die begint blijkt dat de geleverde houten plank al stuk is ofwel tijdens het rijden ofwel in het bedrijf zelf en zei erna dat ik naar het bedrijf moet bellen om opnieuw iemand te laten komen daarna elke keer een smoesje verzinnen eerst is een technieker zogezegd ziek om de afspraak te wijzen maar dan nog laten ze niks weten en blijf je maar hun bellen en dit duurt al maanden tot bijna een jaar alleen om een klein houten plank te leveren! Service: 0 klantvriendelijkheid: 0

November 25, 2025

Afspraak is afspraak

Onze sta-op-stoel deed na een verbouwing helemaal niets meer. Ander bedrijf gemaild. We hebben uw bericht ontvangen en vervolgens wordt je gebombardeerd met reclame van nieuwe stoelen. Gerard en Coby zijn een verademing. Prijsopgave werd gedaan en er werd bij verteld dat ze kwamen als ze bij ons in de buurt waren. Is logisch met deze benzine prijs. Gerard heeft onze stoel nagekeken en ook nog extra de leuning gerepareerd die los zat en wat we nog niet gemerkt hadden voor een heel schappelijke prijs. Dit bedrijf is zeker een aanrader die goed en gedegen werk verlangt tegen normale prijs. PRIMA.

November 20, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Zeer goede ervaring met dit bedrijf .

Zeer goede ervaring met dit bedrijf en Gerard en Coby. Zijn zeer voorkomend en service bewust, houden zich aan afspraak en leveren ouderwets goed en juist werk.( zo zijn er nog weinig van dit soort bedrijven) Kan dit bedrijf zeker aanraden ook prijstechnisch.

June 14, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Uitstekende reparatie voor een zeer redelijke prijs!

De draaivoet van onze fauteuil zat muurvast. Meubelreparatie uit Veenendaal heeft onze fauteuil weer draaiend gekregen. Een prima bedrijf, snel reagerend op een verzoek én een uitstekend uitgevoerde reparatie tegen een alleszins redelijke prijs.

June 21, 2024

Is this your company?