Har få nyligt bestilt 2 lykkeposer,ved et fejl jeg have bestilt 2 x dreng og ikke dreng og pige som jeg skulle,derfor returnerede jeg en lykkepose tilbage med b post til 43 kr. Da jeg fik ikke... See more
See what reviewers are saying
Kjempefornøyd med migogminsøster.dk hjemmeside. Nydelige klær, super rask levering-til og med til Norge! Ingen frakt, eller super billig frakt når du ikke kjøper så mye! Veldig hyggelig med en liten... See more
Bestilte varer kl ca fem om eftermiddagen en fredag og fik en mail lidt senere at varerne var sendt afsted. Lørdag formiddag lå pakken allerede i postkassen. Sådan driver man forretning! Super glad og... See more
har handlet hos migogminsøster.dk nogle gange. De har gode tilbud og svarer altid super hurtigt på forespørgsler vedr størrelser. De har en lav fragtpris og sender lynhurtigt. Og så er varerne altid p... See more
Margrethe Alle 9, 2690, Karlslunde
- info@migogminsoster.dk
- www.migogminsoster.dk
kanon service
helt sikkert et sted jeg handler igen
de skriver oveni købet håndskrevet kort som tak for handlen
det må siges a være service
+++++
herfra
mvh
Tanja

Reply from MigogminSøster.dk
God service og hurtig levering
Har handlet der nogle gange og er godt tilfreds.

Succesfuld hurtig handel
Bestilte en kande, som var nem at finde på hjemmesiden - og 2 dage senere kom den med posten...!

Reply from MigogminSøster.dk
En rigtig god kundeservice ;0)
Jeg fik hurtig svar pr email, da jeg havde spørgsmål til en vare.
Hurtig respons er guld værd på nettet.

Fantastisk service
Helt klart 5 stjerner, intet at klage over. Vil gerne handle her igen :0) Super hyggeligt med en personlig hilsen, selvom man kun har købt for 49,50 kr.
Man bliver i godt humør....TAK

Reply from MigogminSøster.dk
Der må være en venlig person bag den hjemmeside, tænkte jeg da jeg modtog pakken:-)
Har du prøvet at få et postkort med i pakken med en besked skrevet i hånden?
Det var en af de positive oplevelser jeg havde ved at handle på migogminsoster.dk :-)
Pakken kom desuden hurtigt og derudover kan man opspare loyalitetspoint ved køb (der spares 5% op af dit køb).

Masser af ros :0)
Super hurtig fik man sine vare og sødt pakke ind, plus et kort.
Rigtig postivt og det er ikke sidste gang jeg handler derinde :0)
Masser af ROS.
Tanja Bech Sanders

Reply from MigogminSøster.dk
Bedste Service - Hurtig Levering - Bedste Anbefalinger herfra!
Dag-til-dag levering.. Hurtigt svar via mail og utrolig god service.
Tøjet pakket fint ind - Sød hilsen - Alt i top !

Super service.
Perfekt!
Lækkert tøj og fin indpakning med slik og det hele!

Altid super service :-)
Migogminsøster er det helt perfekte valg, kan kun anbefale det til alle. Super god og hurtig service.

Reply from MigogminSøster.dk
Hurtig levering og super service
Hurtig levering. Fik en super fin lykkepose til babypige, den oversteg mine forventninger :-) Fint håndskrevet kort med.

HELT I TOP
Dejligt at jeg opdagede denne side, super service og hurtig levering. Ved mailkorspondance, svare de hurtigt og er meget behjælpelige. Jeg kan kun anbefale denne side til andre, og vil helt sikkert selv handle der fremover :-)

Super
Super glad for det jeg har modtaget i mine lykkepakker. Havde pakken dagen efter bestilling :-)

Reply from MigogminSøster.dk
Fantastisk service- super lækkert tøj!
Hvor er det dejligt med en super udvalg af tøj, med det rigtige supplement til de forskellige mærker! og så med en personlig hilsen med i pakken når man modtager den! Man skal virkelig lære begrænsningens kunst!

Reply from MigogminSøster.dk
Hurtig levring og ingen problemer
En rigtig god oplevelse og alt var i orden.
Bestilte torsdag aften og modtog mandag formiddag.
Varerne var pænt pakket ind og et håndskrevet kort sendt med med et tak for handlen

Reply from MigogminSøster.dk
Hurtig levering, ingen problemer :)
Fik hurtigt varen leveret og havde ingen problemer med hverken bestillingen eller med den modtagede vare :)

Hurtig betjening
Bestilte den ene dag og modtog den næste. Perfekt!

Reply from MigogminSøster.dk
Fantastisk personligt at modtage sin pakke....
Har kun godt at sige om migogminsøster.dk.... Det er simpelthen så dejligt at pakke sin bestilling op, hvorefter der ligger et personligt kort omkring "håber du bliver glad for det", det har jeg aldrig oplevet før, og det gør altså at man bare har lyst til at bestille lidt mere selvom man lige har modtaget ;-)

Super Betjening
Man får sine vare vild hurtig, de hjælper med det samme... hvis man har spørgsmål. Skøn butik :-)