Haarlaserkliniek DoemBa Reviews 30

TrustScore 4 out of 5

3.9

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Hoewel de werkzaamheden wat chaotisch verliepen zijn wij overall tevreden. Prettige communicatie met al de mannen. Wij hadden op een deel van het dak waaraan niet gewerkt werd lekkage. Zonder koste... See more

Rated 5 out of 5 stars

Twee jaar geleden (20-11-2023) ons dak opnieuw laten bekleden vanwege een lekkage op meerdere plaatsen. Het werk is vakkundig gedaan (inclusief het weghalen en opnieuw plaatsen van de zonnepanelen)... See more

Company details

1. Hair Transplantation Clinic

Written by the company

werkelijk onderscheidt, is de combinatie van specialistische expertise en persoonlijke aandacht. De behandelingen worden uitgevoerd door BIG-geregistreerde huidtherapeuten die voortdurend worden bijgeschoold in de nieuwste technieken en werken uitsluitend met geavanceerde lasertechnologie die effectief en veilig is voor verschillende huidtypen. Dit resulteert in ontharing die niet alleen doeltreffend is, maar ook rekening houdt met het comfort tijdens de behandeling en de gezondheid van uw huid op lange termijn.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Betrouwbaar bedrijf

Wij hadden op een deel van het dak waaraan niet gewerkt werd lekkage. Zonder kosten in rekeniing te brengen hebben ze 15 dakpannen vervangen en was de lekkage opgelost.
Mocht er in de toekomst onderhoud aan het dak nodig zijn dan zouden wij Mijndakonderhoud weer inhuren.

November 27, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Voortschrijdend inzicht in prima gedane zaken

Het werk is vakkundig gedaan (inclusief het weghalen en opnieuw plaatsen van de zonnepanelen) en wij zijn zeer tevreden over de werkzaamheden.
Nu, na twee jaar, is er een plekje waar toch weer een druppeltje verschijnt bij zware regenval en na een korte inspectie denken we te weten wat het zwakte punt zou kunnen zijn. Het ligt niet aan de gedane werkzaamheden maar (waarschijnlijk) aan de bevestigings-unten van de zonwering. Inmiddels is daar ook een oplossing voor die binnenkort aangebracht gaat worden. Het bedrijf werkt dus ook nog met voortschrijdend inzicht. Behoorlijk zeldzaam tegenwoordig.

November 24, 2025

Topwerk

Wat mij betreft hebben zij keurig werk geleverd tegen een mooie prijs. Bovendien een garantie van 10 jaar. Daarnaast hebben zij de "hobbels" die tijdens de werkzaamheden naar voren kwamen, prima en zeer coulant opgelost. Het contact verliep heel prettig. Hulde!

November 5, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Groot onderhoud van mijn dak gehad

Groot onderhoud van mijn dak gehad , steunbalken vervangen , houtbeshot vervangen , dak geisoleerd , nieuwe dakpannen , teven 1,5 bitumen dak gerenoveerd en boeiboord vervangen , werk duurde langer dan gepland , maar een hele leuke groep van 4 mannen die het werk perfect hebben uitgevoerd , we hebben het mooiste dak van de straat .

July 7, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Komt beloften niet na, slechte communicatie

Bedrijf maakte offerte op afstand.
Het afgesproken Bedrag was uiteindelijk 450 Euro hoger op de dag van de werkzaamheden.
Ik had hier al een slecht gevoel in. En wilde eigenlijk de werkzaamheden annuleren.... mij werd me dringend geadviseerd om de dakdekker dan 50 Euro benzinegeld te geven.
Ik voelde me hierdoor erg geïntimideerd.
Uiteindelijk toch bezweken voor de druk.

De dakdekker vertelde me dat er minder werk aan de schoorsteen was, ik zei dat is mooi... dan kan het bedrag naar beneden! Mooi niet dus.
Om wat tegemoetkoming vroeg ik of hij nog een kleine lekkage wilde oplossen.
Dat wilde hij wel.... Maar heel toevallig had hij er geen materiaal voor bij zich.
Ik wacht al een half jaar op het uitvoeren van deze werkzaamheden..... Gaat natuurlijk nooit meer gebeuren.

En ik vraag me nou echt af wat hij nu heeft gedaan in die 1,5u .... 1500 Euro afgetroggeld.

De beste dakdekker was tenminste wel aardig. (Laat ik ook iets positiefs schrijven)

May 10, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Dak reparatie met enorme schade als gevolg

Mehdi heeft ons dak gerepareerd zogenaamd echter juist meer lekkage veroorzaakt met enorme gevolgen. Alle plafonds en wanden hebben waterschade. Ze hebben in december per mail en persoonlijk beloofd de schade te repareren. Sindsdien wachten we en contacteren we ze maar ze geven niet meer thuis helaas. Pas op voor dit bedrijf! Zeker geen professionals!

December 4, 2024

Plat dak aanbouw

De heren hebben mijn platte dak van mijn aanbouw voorzien van nieuw bitumen en houtwerk en boeidelen vervangen voor trespa. Tevens hebben ze het loodwerk vervangen waar nodig. Alles netjes opgeruimd toen Alles gereed was. Een tevreden klant.

March 6, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Zijn snel, netjes en zeer redelijk tarief

Deze heren reageren supersnel, dakinspectie ook heel snel ingepland. De uiteindelijke reparatie ook weer heel snel tegen een zeer netjes tarief. Hele vriendelijke heren en alles wordt echt netjes achter gelaten, ik beveel dit bedrijf van harte aan!

February 18, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Ga niet met dit bedrijf in zee

Ben - gezien forse lekkage - onder druk gezet om offerte voor veel te hoog bedrag te tekenen. Dak op verkeerde plek "gerepareerd". Daarna nog steeds lekkage. Ga NIET met dit bedrijf in zee !!

September 13, 2024

Top service

Top service, ik had een grote lekkage , heb gebeld naar mijn dakonderhoud , de lekkage is dezelfde dag nog opgelost. Super team, vriendelijk netjes en behulpzaam!

March 26, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Zeer nette en betrouwbare mensen

Zeer nette en betrouwbare mensen. Ik heb dit bedrijf opgebeld, omdat ik een grote lekkage had. Ze hebben een inspectie gedaan op het dak en een eerlijke offerte voor mij uitgeschreven. Ik ben akkoord gegaan, en de week erop werd ik al geholpen. De klus was binnen een paar uur klaar en ik heb zelf het eindresultaat boven op het dak bekeken. Echt vakmanschap! Bedankt mijn dakonderhoud.

February 5, 2024

Dak vervangen ivm lekkage

We hebben lang gezocht naar een oplossing voor de lekkage op ons dak. Na het ontvangen van verschillende offertes en het spreken met meerdere dakdekkers, hebben we uiteindelijk gekozen voor MijnDakOnderhoud. Het team was zeer vriendelijk, behulpzaam en gaf duidelijke uitleg over de werkzaamheden. Ondanks enkele afspraken die moesten worden uitgesteld vanwege het weer, hebben de medewerkers alles vervangen zodra de omstandigheden het toelieten. Achteraf bleken enkele geplande werkzaamheden niet nodig te zijn, wat resulteerde in lagere kosten dan verwacht.

March 25, 2024

Vriendelijk contact

Snelle reactie waarna een vriendelijke jongeman is langs geweest om een offerte op te maken. Helaas bleek het om een klus te gaan die niet binnen hun werkzaamheden valt, na overleg hebben ze om deze reden van de klus afgezien. Ik waardeer deze eerlijke reactie.

March 25, 2024

Goed !

Kort geleden het des betreffende bedrijf langs laten komen voor een algemene inspectie. Na dat 2 heren de inspectie hebben uitgevoerd hebben ze de goede kanten van het dak benoemt en de slechte kanten van het dak. Een prijs indicatie gekregen voor het verhelpen van de slechte punten en het ze laten uitvoeren. zeer tevreden over dit bedrijf communicatie top uitvoering goed.

February 24, 2024

Professioneel!!

Zeer professioneel bedrijf! Snelle reactie en ze bieden kwaliteit aan. Twijfel niet om contact op te nemen voor een goede service van dit bedrijf.

March 24, 2024

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look