MijngezondheidsverklaringReviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

18 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Wij zijn ook opgelichtoplichting

Wij zijn ook opgelicht. Gisteren aangifte gedaan bij de politie. Het proces-verbaal naar de bank gemaild zodat wij ons geld kunnen terug krijgen. Maar nu krijg ik het antwoord van de bank dat er minimaal 3 personen aangifte moeten hebben gedaan, dan kunnen ze wat betekenen voor ons.
Dus mensen doe aangifte en mail het proces-verbaal naar je bank.

November 14, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Helaas ook opgelicht door dit bedrijf

Helaas ook opgelicht door dit bedrijf. In november een gezondheidsverklaring ingestuurd en betaald. Dezelfde avond een ontvangstbevestiging gekregen en dat het CBR een formulier opgestuurd heeft met de vervolgstappen. Maar dit kon wel 5 werkdagen duren voordat ik het binnen zou krijgen! Na een maand contact opgenomen via mail dat we nog steeds niks hadden ontvangen. Ene Ashley zou het voor ons uitzoeken! Na weer een aantal weken wederom gemaild en ik kreeg een keurige mail retour dat de betaling en gezondheidsverklaring prima ontvangen waren door het CBR en dat het CBR de vervolgstappen zou opsturen. Het is nu eind januari en nog niks gehoord. Heb uiteindelijk het CBR gemaild en de situatie uitgelegd. Ze zouden het nakijken. Ook een betalingsbewijs opgestuurd. Vandaag het CBR gebeld. Er was geen dossier, niks ontvangen en ze adviseerde om via Mijn CBR opnieuw een gezondheidsverklaring in te dienen. Aldus gedaan en nu loopt het wel!!!!! Ik ben dus duidelijk opgelicht!!!!! En kan fluiten naar de 75,20 die ik eerder heb overgemaakt. Nu maar hopen dat we nog op tijd zijn om het rijbewijs te kunnen verlengen. Mensen, weer gewaarschuwd!!!!!!!

November 4, 2025

Ook opgelicht!

We mochten wel betalen, maar hebben niets ontvangen, net als meerder mensen hieronder.
Blijkbaar is het bedrijf per 1 januari van dit jaar opgehouden, maar geld innen lukt nog wel.
We hebben een paar e-mails gestuurd - niets. Blijkbaar werkt het telefoonnummer ook niet.
Ik heb de Kamer van Koophandel geschreven in de hoop dat zij iets kunnen doen.
Opgelicht!

November 3, 2025

FRAUDE MAAK GEEN GEBRUIK VAN DEZE SITE

Ik dacht dat deze site van CBR was, maar is een intermediair, die niets voor jou doet. Toen ik na 2 uur nog geen reactie van hen had ontvangen, heb ik mijn aanvraag geannuleerd. Meteen daarna kwam er een bevestiging dat mijn aanvraag definitief was en de gezondheidsverklaring vandaag (4 november) per post aan mij is verzonden. Onzin, CBR weet van niets. Je kunt het zelf meteen aanvragen online bij CBR. Veilig, sneller en kost veel minder. Telefonisch is deze nep-organisatie niet meer te bereiken. Ik ben € 75,25 kwijt!

November 4, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Mijngezondheidsverklaring.nl laat je in je hemd staan

Als je zoekt op gezondheidsverklaring CBR komt deze site bovenaan.
Wat vooral niet eerlijk is, is het tarief. Je doorloopt een heel formulier, moet daarna €30 meer afrekenen dan bij het CBR en vervolgens komt er niets. Na herhaalde verzoeken om hulp of info over voortgang van het proces, kregen we een standaard antwoord. Telefonisch niet te bereiken. Heel slecht!

October 16, 2025

Oplichting/nabootsing

Probeert je binnen te halen om een gezondheidsverklaring van hun te krijgen, vraagt vervolgens bij het CBR zelf een aan en rekent daat praktisch 30 euro extra voor, bij het CBR kun je hem zelf aanvragen ook digitaal voor 42,25

November 7, 2025

Oplichting/fraude

November 5, 2025

Oplichters

Houden zich niet aan de afspraken.
Zeggen dat je binnen 7 werkdagen antwoord krijgt, dit is niet het geval, na 2 weken nog steeds niks.
CBR heeft ook niks van hen ontvangen.
Uiteindelijk alles alsnog via CBR zelf geregeld en dit verliep perfect.
Contact met mijngezondheidsverklaring is droevig!!!!
Trap er niet in!

October 30, 2025

Waardeloos!!!

Moet helaas een ster geven, maar wat een waardeloos iets.
Bij onduidelijkheid zijn ze te beroerd om info te geven behalve dat de levertijd 5 - 7 werkdagen is.
Ruim 1,5 maand gewacht. Niks ontvangen en weg geld.

Bedankt!!

October 29, 2025

Oplichters

Doen alsof ze CBR gezondheidsverklaring voor je regelen. Wordt niks gedaan, je bent veel geld kwijt en krijgt er niks voor. Gewoon naar CBR website gaan, dan is het zo geregeld voor veel minder geld.

October 16, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Pure oplichting en misleiding.

Pure oplichting en misleiding.
Maakt misbruik van onwetendheid en ondermijnt het vertrouwen van mensen in de overheid.
Politie vraagt iedereen aangifte te doen bij hun, de ACM, de Fraudehelpdesk, de autoriteit persoonsgegevens en om een klacht in te dienen bij het CBR.
Dus help mee dit soort ellendelingen te stoppen!!!

October 21, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Zojuist er zelf ook ingetrapt

Zojuist er zelf ook ingetrapt. Ik heb 75,25 betaald aan deze site omdat ik even dacht na een lange dag dat het de site van het CBR was. Direct gemaild of ik mijn geld terug kon krijgen en op vrijdagavond om 22:20 had ik reactie met de vraag of ik mijn rekeningnummer wilde delen zodat zij het geld terug kunnen storten. Ik heb dit niet gedaan want ik heb liever dat het bij die 75,- blijft dan dat mijn gegevens en rekeningnummer misbruikt worden.

October 17, 2025

PURE OPLICHTING

PURE OPLICHTING, HIER NIKS BEStELLEN. DOEN ALSOF ZE VAN HET CBR ZIJN OF SAMENWERKEN. IK HEB TOTAAL NIET GEZIEN DAT HET NIET BIJ HET CBR WAS. STOM VAN MIJ, MAAR ECHT BELACHELIJK DAT DIT MAG!!!! BIJ CBR KOST VERKLARING 45,- NIET DOEN DUS!

October 15, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Ga niet met deze mensen in zee

Ga niet met deze mensen in zee, het zijn oplichters. Ze reken 75 euro voor een formulier dat u zelf invult.
Dit formulier kan ook direct bij de cbr website worden ingevuld. Dan kost het 30 euro minder.
Met hele kleine lettertjes staat op de website van mijngezondheidsverklaring.nl dat ze niets te maken hebben met het cbr.

October 6, 2025
Rated 1 out of 5 stars

OMG is dit wel een echte website

OMG is dit wel een echte website. Bellen kan niet, verwijzing Whatsapp maar staat nergens. Email wordt wel na paar dagen gereageerd maar na 1 week nog geen post. WEG EURO 75 of.... wees duidelijk en sneller mensen balen al omdat ze dit stomme formulier nodig hebben ergens voor en tijd is geld...

September 8, 2025

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look