Ik heb wel m’n 39,50 netjes terug…
Ik heb wel m’n 39,50 netjes terug gekregen vandaag…
Ik heb wel m’n 39,50 netjes terug gekregen vandaag…
leveren niet waar je voor betaald. Onbegrijpelijk dat dit soort kan bestaan.
Je betaald voor een kentekencard, maar krijgt niks.
oplichters kwam bovenaan binnen in google lijkt op rdw
maar je wordt genaaid.je betaalt voor jan l......!
niet doen ik zag het te laat.
Oplichters! Wel betalen niets leveren! Zou een onderzoek naar gedaan moeten worden! Aangifte gedaan.
FRAUDULEUZE WEBSITE
Start een civiele procedure op, NAW bij bank opvragen de adres gegevens op de site kloppen niet komt uit op een weiland staat niet ingeschreven bij kvk
meld het bij fraudehelpdesk
RWD
Politie melding doen
consuwijzer
Belastingdienst
Als er veel meldingen gedaan worden wordt er iets mee gedaan
consumentenbond
en alle tv programma's die zich hier mee bezig houden en daar waar zelf nog kunt bedenken
Oplichters!! Niet goed opgelet voor 40 euro een tenaamstellingscode zonder pasje maar ze doen zich voor als soort van rdw. UITKIJKEN VOOR DEZE OPLICHTERS.
Stond boven aan op google als sponsor, niet goed opgelet dat het geen rdw site was. 80 euro opgelicht (:
Dit is geen bedrijf maar een oplichtersbende, middels misleidende teksten op internet lijkt het alsof je zaken direct doet met RDW, betaling van 39,95 wordt afgeschreven, gevolgd door bericht dat het niet mogelijk is kenteken over te schrijven, ondanks herhaaldelijk verzoeken (per mail en via contactformulier) geen enkele rectie en geld kwijt. Hoe is het in godsnaam mogelijk dat deze website bovenaan de pagina op Google verschijnt, NOOI IN ZEE GAAN MET KENTEKENLOKET.NL je bent gegarandeerd je geld kwijt
Totaal overbodig
Moet even snel iets regelen en maar 35 euro afgetikt. Toen ik een mail kreeg dat het 5 dagen duurde voordat ik de tenaamstellingscode zou hebben verder gezocht. Blijkt dat je het bij de RDW direct kunnen regelen voor 1.1 euro. Zuur geld.
Ik voel me echt opgelicht. Onder Google komt RDW onderaan de lijst te staan. Ik had haast en daardoor €39 betaald.
5minuten later ontvang je een mail van RDW dat het €1,10 kost.
Echt schandalig dat deze sites bovenaan de lijst kunnen komen te staan en het lijkt alsof ze betrouwbaar zijn. Hopelijk krijg ik het document wel. Je hebt ook geen bedenktijd als consument of kunt je bestelling niet meer intrekken.
GELD KWIJT! NIETS GELEVERD... Bemiddeling waar dat niet nodig is! Rekenen administratiekosten waar dit niet mag! Misleiding... via google ads.. gewoon bij RDW bestellen, niet bij deze bemiddelaar.
Niets geleverd wel kosten gerekend! Ga niet in zee met dit bedrijf, je kan gewoon (en veel goedkoper en makkelijker) bij de RDW zelf terecht. Ze rekenen je administratiekosten terwijl ze niets sturen.
Learn more about other kinds of reviews.