Begin februari zijn we naar Spanje…
Begin februari zijn we naar Spanje vertrokken om onze droom achterna te gaan , vanuit een huurhuis hier vrij blanco opzoek naar een koophuis en met Mikasa in contact gekomen , wat een schot in de roos ! Zeer enthousiast en vooral eerlijk en zonder druk en verkoop praatjes een aantal huizen bekeken, meedenkend over de regio en wat echt bij ons zou passen uiteindelijk een bod uitgebracht op een huisje , waar ze bij elke stap echt heel goed en duidelijk helpen. Ons bod was geaccepteerd,! Bij De vervolgstappen en juridische afhandeling hebben ons volledig ontzorgd en met de juiste instantie s in contact gebracht, kan ze altijd bereiken voor vragen en advies en geven meteen duidelijkheid antwoord. Zelfs na de Probleemloze afhandeling en overdracht staan ze altijd klaar voor vragen en advies of eventuele dingen waar je daarna nog tegen aan loopt ! Echt een aanrader voor iedereen! Geen vraag , advies of raad ( zelfs na de overdracht) is te veel en helpen je echt met veel zorg en enthousiasme!