See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Jeg ville egentlig gerne købe en større elektrisk garageport, og ville derfor gerne have et tilbud nu hvor min renoverede garage var klar til port + dør. Kontaktede MK Porte via hjemmeside under "Sk... See more

Rated 1 out of 5 stars

Bestilte i starten af januar reparation af ledhejseport pga. knækket plastikbeslag. Ingen afklaring i 40 dage, hvorefter Glenn pr. telefon siger, at jeg skal tilkøbe service udover reparation...f... See more

Rated 1 out of 5 stars

Tænker firmaet er lukket! Har forsøgt, at komme i kontakt med MK Trade - siden juni måned men ingen svar hverken på mobil, hovednummer eller på mail. Jeg kan så læse her på Trustpilot, at jeg åbentbar... See more

Rated 1 out of 5 stars

Ja så fik jeg også denne ære at dette useriøs firma,, ligesom mange andre også har skrevet om dette her firma,,, meget useriøs,, De skulle komme Idag og sætte min port op så jeg har tage fri pga... See more

Company details

1. Construction Company

Information provided by various external sources

Hos MK Trade får du en billig port, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi har skåret alle fordyrende mellemled væk og kan derfor tilbyde dig den bedste pris og kvalitet på garageporte i DK, da vi har direkte kontakt med vores producenter.

1.4

Bad

TrustScore 1.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Rated 1 out of 5 stars

IK KØB EN PORT HOS MK TRADE!!

IK KØB EN PORT HOS MK TRADE!!!
Har købt en garageport fra MK Trade. Den bliver sat op, men efter monteringen har jeg opdaget en fejl. Nu har jeg ringet til dem 7 gange i løbet af 2 måneder, også siger de at de vil kigge på det i løbet af næste år. Herefter siger de til mig, at jeg har dårlig hukommelse, og nu svarer firmaet ikke på min telefon. Det er godt nok det jeg kalder ELENDIG SERVICE!

December 14, 2017
MK Trade logo

Reply from MK Trade

Hej Aravinth,

Egentligt er det din far som har købt porten, men kommunikationen har jo så gået gennem dig, hvilket også skabte en yderligere forvirring fra min side i første omgang. Porten bliver sat op d. 30.08.2016 og herefter er alt tilsyneladende som det skal være, for vi hører ikke noget fra jer omkring fejlmontering el. lign. Først d. 09.10.2017 kontakter i os, og fortæller at der har været en fejl under monteringen. Her er i oversteget monterings-garantien som lyder på 1 år, og vi mener bestemt også at 1 år er en rimelig tidsfrist til at opdage eventuelle fejl under monteringen. I de meget få tilfælde det er sket, at der har været fejl under montering, hører vi typisk fra vores kunder indenfor 14 dage.

Du nævner så at det skyldes i har fået skiftet til tonede ruder, som gjorde fejlen tydelig. Men som virksomhed er vi nød til at fastholde at en regel er en regel, og 1 års garanti er 1 års garanti. Det dur ikke at vi sidder og roder i hvad der er sandt og forkert når vi er ude over det års garanti, og det dur ikke at vi forskelsbehandler vores kunder. For ellers så bliver det en gråzone med hvornår vi dækker med garanti og ikke dækker - altså i form af, at hvis vi nu havde dækket din skade som vi blev opmærksomgjort på 1,5 måned efter garantiens udløb, skal vi så også dække hvis der kommer en kunde som ringer 2 måneder efter garantiens udløb? Og hvis der nu kommer en 3 måneder efter? Håber det giver lidt mening hvad jeg prøver at forklare her.

Personligt syntes jeg at vi fra start af, blev mødt af en lidt kontant tone omkring det hele. Lidt ligesom jeg også syntes din anmeldelse her er ret kontant, og på ingen måder fortæller sandheden fra begge sider. Den sidste gang du kontaktede os, blev vi mødt af en bestemt og aggressiv tone. Og egentligt er det dig som fortæller at jeg har en dårlige hukommelse, og tager gerne den på mig at jeg så spørger tilbage om det måske er dig der har det i stedet. Pga. den aggressivitet jeg bliver mødt med over telefonen og hvor emotionelt den samtale bliver, vælger jeg at stoppe samtalen. Hvis ikke vi kan snakke rationelt om tingene (hvilket vi ikke kunne på det tidspunkt i telefonen), så er det bedre at vente lidt.

Alt andet lige, er det selvfølgelig ærgeligt tingene skulle udfolde sig på den måde. Du er velkommen til at skrive til lj@mktrade.dk, hvis vi skal finde en løsning på tingene.

Rated 4 out of 5 stars

ønsker gerne oplysning om …

ønsker gerne oplysning om vedligeholdelse og evt. brugsanvisning.
Leif Pedersen
Kastanievej 7
6710 Esbjerg V

October 2, 2017
MK Trade logo

Reply from MK Trade

Hej Leif og Ruth,

Tak for jeres anmeldelse, samt information omkring brugsvejledning/information om vedligeholdelse - det får vi lige styr på med det samme :-)

Har sendt brugsvejledninger til garageporten, samt indkodning af fjernbetjening og port motor til jeres mail. Derudover har jeg også sendt information omkring vedligeholdelse af porten.

Ha' en rigtig god dag!

Rated 5 out of 5 stars

Fremragende oplevelse

Fremragende oplevelse overall. Hurtig responstid og yderst hjælpsomme ansatte ift. montering, opmåling samt rådgivning. Kan stærkt anbefales herfra!

September 8, 2017

umulig service

Har købt en garageport hos fra MK Trade. Den bliver sat op af en tysker som ikke kan dansk eller engelsk. Da han har brugt 12 timer på monteringen kører han uden at gøre arbejdet færdigt. Nu har jeg rykket for at få gjort arbejdet færdigt men kan ikke få fat på firmaet da de ikke svarer på mails eller telefon.

October 2, 2015

Take a closer look