Telenor Danmark

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Jeg ville ikke anbefale Telenor til min værste fjende! Selskabet har ikke styr på betalinger, og deres kundeservice er lige til at lukke op og sk**** i! Man er igennem så mange forskellige, skal opd... See more

Rated 1 out of 5 stars

Blev ringet op af en dame , der påstod ,at jeg havde deltaget i en konkurrence hos Telenor ,( hvilket er en lodret løgn ) og hun havde et godt tilbud til mig . Jeg underrettede hende om ,at jeg al... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har flere gange bestilt nye telefoner hos mobil2kr.dk og det har været en perfekt oplevelse hver gang. De har nogle rigtig gode priser og der er bare ingen problemer i forbindelse med købet.... See more

Rated 1 out of 5 stars

NEJ TAK! Uprofessionel virksomhed, der ikke har styr på noget!

Nej hvor jeg glæder mig til min overførsel til Telia er færdig!

1. Jeg har i april måned bestilt en telefon på jeres hjemmeside, som aldrig nåede frem fra jeres centrallager til butikken hvor jeg skulle hente den. ALTSÅ har jeg ALDRIG haft telefonen i hånden. Og nu kan i ikke finde den, og kræver det først afdrag, selvom jeg selvfølgelig har annulleret den, når i nu ikke kan annullere den, eller kunne give mig en anden i butikken. Jeg ringer ind for at klage over det, og får svaret "vi skal nok holde dig opdateret" nu ringer jeg så i dag for at høre hvad der sker, og ingen ved noget om det. Og så får jeg svaret "Jeg kan se at du har skrevet under på den i butikken, så der skal du henvende dig" NEJ jeg har købt den på jeres hjemmeside! Hvorfor forstår i det ikke?!

2. jeg købte internet hos jer, og da jeg stod dagen inden det skulle være aktivt og ikke havde modtaget noget udstyr, ringede jeg ind til jer. Så fik jeg svaret "Jeg kan ikke lige finde den i systemet, og heller ikke på track and trace nummeret. Så den kommer nok" Øhhh?! Jeg vælger så dagen efter, da mit udstyr jo stadigvæk ikke er kommet, at ringe og benytte mig af mine 14 dages returret. Hvorefter jeg så får af vide at min pakke jo eller har ligget klar til afhentning på posthuset i en uge.. :-( Jeg siger nej tak alligevel, for det er ærligtalt ret uprofessionelt..

3. Nu står både telefonen og oprettelsesgebyr for internettet på min regning som jeg skulle betale den 1/5.. Jeg ringede allerede ind til jeres kundeservice i midten af April, og fortalte at min regning var forkert, og at den skulle ændres.. Så blev jeg gud hjælpende spurgt om jeg ikke bare kunne betale dem, og så få pengene tilbage når de fandt ud af hvad der var sket?! Ja for i har da sørme givet mig grund til at stole på jer!

Nu har jeg fået besked om at hvis ikke jeg betaler i dag, kommer der en rykker med rykkergebyr på..! Fri mig venligst for Tenenor! Vi flytter begge telefonnumre over i Telia, hvor vi fik vores telefon med de samme!

Endvidere så virker jeres nye login ikke, og jeg kan ikke få adgang til min profil, og se mit overblik mere..

May 14, 2018
Rated 1 out of 5 stars

Jeg ville ikke anbefale Telenor til min…

Jeg ville ikke anbefale Telenor til min værste fjende!
Selskabet har ikke styr på betalinger, og deres kundeservice er lige til at lukke op og sk**** i! Man er igennem så mange forskellige, skal opdatere dem om ens forløb hver gang, og så lover de at ringe tilbage men gør det aldrig. Jeg blev nød til at skrive et surt facebook opslag, for at få den hjælp jeg havde brug for. Det er utroligt at man skal drives helt derud.

May 14, 2018

LAD VÆRE MED AT TEGNE ABONNEMENT HOS TELENOR

Her nævnes blot en af grundene til at jeg ville give et 0 hvis det fandtes. Har haft et abb i flere år, De sidste ca 5-8 år har det kun sjældent virket (siger abonnenten ikke findes). Da jeg ønsker at opgive min firmatelefon, vil jeg, starte på at bruge Telenor igen og får efter ca 8 minutters tlf en sms om at mit max forbrug er overskredet. Herefter modtager jeg 2 regninger på hhv 178 og 163 kr for dataforbrug og fremsendelse af faktura. Jeg har ikke brugt data, og hvordan kan man også bruge data på en tlf der er spærret? Hvorfor skal jeg betale for at modtage en regning på papir - har ikke bedt om at modtage regning på papir.

March 28, 2018

Robinsonlisten !

Jeg underrettede hende om ,at jeg aldrig deltager i konkurrencer i telefonselskaber og at jeg desuden er tilmeldt Robinsonlisten !
Det mente hun ikke gjorde noget , for hun havde gode nyheder til mig om en ny telefon til kun 300 kr.
Det var åbenbart så enestående et tilbud ,at hun ganske frejdigt overskrider de regler , der er knyttet til Robinsonlisten , nemlig at man ikke må ringes op i marketingsøjemed !!
Men det ved man åbenbart ikke hos Telenor !! HOLD JER VÆK !!

March 26, 2018
Rated 1 out of 5 stars

Ualmindelig dårlig service og ingen…

Ualmindelig dårlig service og ingen hjælp til at få indbetalt er beløb i forbindelse med at vores svigersøn er i Kina. Vi talte med Rasmus (ville ikke oplyse efternavn) vi ville blot have oplyst et kontonummer til indbetaling af kr. 3.309 for at være sikker på de ikke lukker hans telefon. Men det må de ikke oplyse??! Tavhedspligt! Hallo vi vil blot indbetale beløbet??? Men ingen hjælp at hente. Følte ikke Rasmus vidste noget som helst. Jeg kan godt garantere at lukker i hans telefon får i en klagesag. Rigtig dårlig hjælp fatter slet ikke de er kunde hos jer, det må vi få ændret hurtigst muligt.

March 16, 2018

Bondefangeri

Bondefangeri og super dårlig service og vejledning.
Køber tlf og 2 abonnementer af sælger i Bilka Odense. Jeg får udlev. 2 ekstra simkort og spørger sælgeren hvad det er. Han svarer kort, at det kan jeg bruge hvis jeg er steder hvor jeg ikke har adgang til netværk(mobilt bredbånd) På intet tidspunkt informere sælgeren, at det faktisk er noget Telenor har tænkt sig at opkræve penge for. Jeg tænker ikke det er aktuelt, men tager det med og opfatter det som en service/gave.
Nu har jeg så efter at have skiftet til andet teleselskab opdaget, at Telenor stadig trækker penge fra min konto hver måned. Jeg ringer og spørger dem hvordan det kan være de stadig trækker penge, når jeg har opsagt mit abonnement. Først nu bliver jeg informeret om at jeg har et abonnement til mobilt bredbånd! Jeg forsøger uden held, at forklare, at det har jeg aldrig bedt om og aldrig blevet informeret om. Telenor holder på deres ret og vil ikke engang opsige det abonnement som de aldrig har informeret om. Jeg skal lige betale endnu en måned, for de har jo sendt regningen afsted....
Jeg er i chok, tyvagtigt firma -ville aldrig anbefale det til nogen.

January 25, 2018
Rated 1 out of 5 stars

Vi blev overtalt til at få et familie …

Vi blev overtalt til at få et familie abonnement, til billig pris. Regningerne bliver større og større, trods jeg spurgte om det kom andet til, blev sagt nej. Efter 1 måned blev vi pålagt forsikring, som vi ikke kendte noget til, blev sagt fra kundeservice, at vi havde underskrevet, det stod ikke i mine papirer, fik et andet selskab til at hjælpe mig, hun sagde vi kunne opsige den, hvorfor fik jeg ikke det at vide da jeg ringede til Kundeservice. Da jeg skulle ringe om noget, skulle jeg have en fuldmagt, havde sagt vi ikke boede sammen, men glemt,at fortælle vi skulle have en fuldmagt. 4 gange har vi været i butikken, fordi vi ikke var tilfredse, e sludder for en sladder, i sidste uge, fik vi en ny til at fortælle os, at han der havde givet os tilbuddet, havde oplyst forkerte tal, skal vi bøde for det, jeg havde højt og tydeligt sagt, det ikke måtte koste mig mere. Spurgte også om jeg fik hurtigere internet, de sagde det gjorde jeg, men det er heller ikke sket. Så 2 meget utilfredse kunder.
Mvh G.Jørgensen og F.Jensen

January 21, 2018
Rated 1 out of 5 stars

En "service" man skal lede længe efter...

Jeg har haft telenor siden jeg fik min første mobil for ca. 15 år siden. D. 17/9 - 2017 bestilte jeg bredbånd hos dem, en måned senere havde jeg stadig ikke modtaget routeren. Derfor ringede jeg ind og snakkede med en mand der sagde at nu havde han fikset det og den ville komme snart, der gik meget langtid igen og jeg ringede ind igen, der var sket en fejl og der ville gå yderligere et par uger før jeg kunne modtage den. Så modtog jeg en regning på min nye router, hvilket slet ikke svarede til det abonnement jeg havde købt, det var nemlig meget dyrere. Jeg ringede ind til dem igen og snakkede med endnu en der "fiksede" det for mig. Det skete så ikke og jeg måtte ringe IGEN. Endelig kom jeg igennem til en medarbejder der undskyldte for alt det besvær jeg havde været igennem og som prøvede at hjælpe med problemet, desuden sagde hun at jeg ikke behøvede at betale for forsendelse og oprettelsesgebyr eftersom de havde 'fucket' så meget op i mine regninger. D. 5/1-2018 kom jeg hjem fra ferie og åbnede et brev fra Telenor om at jeg manglede at betale resten af min regning på 340 kr. (dette var en regning jeg aldrig har skulle betale og som den sidste jeg snakkede med ville slette), derudover ville der blive pålagt et gebyr på 100 kr. for ikke at have betalt den og yderligere 200 kr. hvis den ikke blev betalt inden d. 30/12-2017. I dag d. 6/1-2018 ringede jeg godt træt og udkørt af mine MANGE nytteløse opkald til Telenor som tydeligvis ALDRIG fikser de ting som de skal og lover og siger de har gjort, igen snakker med en medarbejder der siger at han kan hjælpe mig, han siger at han nu har 'fikset' det med regningen på 340kr. og at rykkeren bliver modregnet og da jeg så siger hvad med de 170kr der står jeg skal betale for denne måned? siger han jamen dem skal du jo betale og så siger jeg til ham at i mit abonnement hedder 99kr. de 3 første mdr. (det er nu 2 mdr. siden det begyndte) og at han kan tjekke det i en mail jeg modtog d. 17/9-2017, dette bliver han nødt til at ligge på for at kunne læse denne mail og skal tjekke op på at de informationer jeg giver er korrekte.. Jeg er SÅ træt af Telenor og deres elendige service, ansæt nogle kompetente medarbejder eller fiks jeres system eller hvad i alverden det er der gør at i overhoved ikke kan servicere jeres kunder!! Det er IKKE i orden at man skal bruge så mange timer på at få det man har betalt for, jeg vil ikke anbefale deres bredbånd til nogen - så hellere betale lidt mere og spare 100timers taletid på at prøve at komme igennem til en medarbejdere der alligevel ikke udfører deres arbejde.

January 6, 2018
Rated 1 out of 5 stars

Telenor er et firma man ikke kan regne …

Telenor er et firma man ikke kan regne med. De lover guld og grønne skove og tager fusen på én bagefter. De sender tit regninger ud til folk, hvor at det ikke hører hjemme. Har man ikke noget udestående med dem og har man forsøgt at opsige abonnement hos dem, ja så sender de bare flere opkrævninger. De tager fusen på folk og sender dig gerne i RKI for at få penge de ikke er berettiget til. En anbefaling herfra. HOLD JER LANGT FRA TELENOR. De har været i medierne flere gange hvor de undskylder for dårlig behandling og mere sker der ikke derefter.

January 4, 2018

Michael Christiansen

Michael Christiansen
I dag kl. 13:21
SÅ blev man lige bundefanget af telenor erhverv. Skiftede fra 3 mobil, under forudsætning af, at jeg blev dækket på samme vis, som hos 3. efter den første måned, får jeg så en regning, hvor de opkræver 4 kr. pr. sms. sendt til Sverige. Jeg ringer til Telenor, og klager over regningen, jeg har jo fri tale og sms på mit erhvervs abonnement. Næ det er kun når du er i et andet land end DK. Jeg kan køre til Tyskland og sende en sms til Sverige uden det koster ekstra. Sig mig er Telenor bindegale? Desværre er jeg fanget af en erhvervsaftale frem til 2020:-( . Kære telenor, dette er jeg svært utilfreds med, det er en ommer fra jeres side, ville godt betale ekstra for at kunne sende sms fra DK til S men det tilbud har i ikke.?? Med venlig Hilsen Michael Christiansen

January 2, 2018
Rated 1 out of 5 stars

Aldrig har jeg prøvet og være ved et …

Aldrig har jeg prøvet og være ved et værre telefon selskab. De sender 120 regninger på 1 måned og har pålagt rykker gebyrer på samtlige af regningerne, selvom de alle er betalt. Ved opsagde vores internet, men det havde de ikke lige noteret og da jeg så ringede nogle uger efter så havde vi pludselig en bindingsperiode som de ikke kunne ophæve!
Selvom vi var blevet lovet det. De havde lovet os at vi kunne få fibernet da vi flyttede til en ny adresse, det kunne vi så ikke alligevel. Men krævede stadig at vi betalte for det internet vi IKKE kunne få på vores nye adresse!
Derudover ringer jeg ind og siger: Nu er det fan*** nok med jeres p*s!" hvorefter der bliver lagt på! Jeg er SÅ færdig med Telenor!

December 29, 2017
Rated 1 out of 5 stars

Pludselige inkasso-varlser for mystiske regninger

Jeg opretter et privat bredbånd til min kærestes virksomhed tilbage i November 2015. Noget går galt med betalingen, og den automatiske betaling går af en eller anden grund ikke igennem, så d. 16 December 2016 bliver vores bredbånd opsagt. Vi tager den på vores skuldre, betaler regningen, og opretter et nyt abonnement, da vi stadig ønsker internet fra Telenor til vores café.
Jeg ringer ind og får det oprettet, tror jeg, og får afvide at vi får tilsendt udstyr, og at internetforbindelse vil være aktiv i midt December (husker ikke datoen).
Da vi ikke umiddelbart får nogen bekræftelse på dette eller udstyr tilsendt inden den lovede dato, ringer jeg igen for at hører hvad der sker med vores bredbånd. Her får jeg af vide at der slet ikke er blevet oprettet noget. Telenor kan faktisk slet ikke se noget som helst vedrørende den samtale jeg har haft, næsten som om jeg aldrig har ringet ind.
Så jeg må IGEN bede dem oprette os, og må yderligere gå i mange dage uden net til vores café. D. 28 December 2016 får jeg endelig en odrebekræftelse om at vores internet er aktivt fra d. 10 Januar 2017, og vi får endelig udstyret tilsendt. Jeg giver telenor vores kontooplysninger så de kan tilmelde os automatisk betalinsservice. Igen sker dette af en eller anden grund ikke, og d. 5 April 2017 bliver vores abonnement igen opsagt. Denne gang har vi personligt bedt Telenor om at tilmelde os automatisk betalingsservice, og givet dem oplysningerne hertil, men de har alligevel ikke trukket penge for regningerne.
Vi er nu trætte af Telenors service, og ønsker ikke at tilmelde os deres bredbånd igen. Vi betaler det skyldne beløb, og tænker ikke mere over det. Vi får af vide at abonnementet er opsagt, og at bindingsperioden altså også er opsagt, og vi skylder altså ikke andet end det beløb vi får oplyst, og det bliver betalt samme dag, d. 10. april 2017.

Mange måneder senere får vi pludselig inkasso-varsler for et helt 3. beløb, og jeg må flere gange ringe imellem Intrum Justitia og Telenor, for at få af vide hvad det er for et beløb de opkræver. Jeg får flere gange fortalt at det er "mit gamle abonnoment", men begge disse har jeg jo efter min forsteåelse betalt til.
Efter mange timers telefonsamtaler, får jeg endelig fat på en telenor medarbejder, der guider mig ind på Mit Telenor, hvor jeg kan se oversigt over mine regninger. Her kan jeg se at der er 2 regninger på samme forfaldsdatoer, 1 der er betalt og 1 der ikke er betalt. Jeg spørger til om det er 2 abonnementer der kører samtidig, (her tænkte jeg på det abonnement der aldrig blev oprettet) men det får jeg af vide at det umiddelbart ikke er.
Vi kommer frem til at det måske er udstyr der ikke er blevet afleveret tilbage, og det ville ihvertfald give mere mening, end alle de gange jeg bare fik af vide at det var "et gammelt abonnement" (som jeg i mit hovede og i følge min netbank jo har betalt). Men det virker blot som et gæt fra hendes side af, og jeg får aldrig bekræftet om det ER det.
Jeg ender med at betale inkasso-regningen, men jeg kan ikke se ud fra Telenors regninger, hvad det er jeg har betalt et 3. beløb for, om det er manglene udstyr, eller et abonnement, eller hvad det er.
Jeg ved kun at jeg har haft 2 abonnementer, begge har jeg betalt for, (jeg har ihvertfald overført 2 beløb på 2 forskellige tidspunkter som aftalt) og jeg har ikke fået nogen oplysninger, eller tilsendt nogen regning fra Telenor om evt manglene udstyr, får bare pludselig en inkasso-varsel.

Det er enormt ubehageligt, og rigtig mange penge og tid der ryger på det.
Alle Telenors medarbejdere er meget søde og hjælpsomme, men det virker som om der er manglene adgang til oplysninger om regninger. Jeg ved ihvertfald endnu ikke hvad det er jeg har betalt penge til Inkasso for.

November 30, 2017
Rated 2 out of 5 stars

Sjusk, inkompetence..

Bestilte en ny router i forb.m. ændring af abonnement. Routeren kom hurtigt, men følgebrevet indeholdt forkerte oplysninger. Til brug for opsætning af routeren blev der i brevet henvist til videoguides, som der imidlertid ikke fandtes henvisninger til i brevet, hverken links eller andet. Ved telefonisk henvendelse til deres support aftaltes, at de ville sende linkene. Det skete også – men først efter 6 dage!
Det viste sig imidlertid, at disse videoguides var ubrugelige, for de omfattede IKKE omfattede den router, jeg havde fået tilsendt. Det lykkedes mig heldigvis selv med noget besvær at sætte den nye router op.
Herefter skulle alt vel være i orden…. Men nej, det viste sig nu, at Telenor ikke kunne modtage signalerne fra den nye router. Det gik der så yderligere en ekstra dag med at få ordnet. Så nu er jeg endelig efter meget besvær kommet på nettet igen.
Men jeg er - mildt sagt - ikke imponeret over Telenors evne til hverken at kommunikere eller til at løse tekniske problemer, som de selv er årsag til. Om det enten skyldes sjusk eller inkompetence, så er det en sikker måde at få kunderne til at overveje skift til et andet selskab. Det skal retfærdigvis siges, at de medarbejdere, jeg talte med, alle var venlige.

October 20, 2017

Telenor

Telenor. Jeg købte for nogle måneder siden en ny samsung A5, hos telenor i esbjerg, gågaden.
Jeg fik en af butikspersonalet til at sætte den op, dvs. overføre data, i sætte simkort m.m.
Jeg ville så i går, sætte et nyt sd kort i telefonen, men kunne ikke finde den lille metal pin, der skal bruges til dette.
Jeg tænkte at den måtte de have glemt at putte i kassen i butikken, da de satte min telefon op.
Jeg gik til butikken og spurgte om ikke de havde en pin liggende. Jeg blev på det groveste afvist, sådanne fejl begår de ikke og jeg kunne bare gå min vej og finde en anden butik at handle i og så stod indehaveren og klappede i hænderne mens jeg gik uden at få hjælp eller en ny pin.
En utrolig dårlig oplevelse og mega dårlig service.
Jeg opsiger mit abonnement hos telenor og flytter til andet selskab.
Føj for en dårlig personale politik.

October 5, 2017
Rated 1 out of 5 stars

Dårlig service og mangel på kundeservice

Telenor vil glædeligt hjælpe dig så længe det kan give penge i kassen. De har elendig kundeservice efter min mening og snyder og bedrager hvis de kan komme afsted med det.

Jeg vil ikke anbefale dette firma og holder mig personligt langt fra dem. Brug Fullrate i stedet og spar dig selv besværet.

August 25, 2017

Hustler firma.

De stjæler med arme og ben, ingen forskel på telenor og en indbruds tyv, fik påsat 200kr's rykker på en regning som først skulle betales næste måned uden varsel eller grund, fik samme tid en rykker fordi manglede betaling på 0.10 øre. total latterlig firma og pisse arrogante medarbejdere.
Samme tid min ven har fået et abbonoment ved dem til 99kr per måned, det første han får er en regning på 800 og samme tid lukker de for hans telefon. Pas på dem, de stjæler.

Vil råde folk til at tjekke deres konti hver evig eneste måned hvis i har det på PBS, ellers tjek det på deres hjemmeside hvor de fusker.

March 16, 2017

Take a closer look