Oplichting bestelling gedaan betaald maar niks ontvangen!!!!je kan schrijven wat je wil …maar krijg de mail telkens terug……oplichters zijn het heb aangiften gedaan !!!!
Modern
See what reviewers are saying
Leveren het verkeerde artikel en te laat, wordt bewust gedaan want er staat snelle levering maar het komt rechtstreeks uit China. Als je je geld terug wilt krijg je een bot te pakken die je een standa... See more
Schoenen besteld via een advertentie op Instagram. Heel naïef. To good to be true. Nike air max van 169,- voor 69,-. Besteld. Betaald via iDeal. Nooit wat ontvangen. MODERN-MODE.NL zijn gewoon ordinai... See more
NIET DOEN! Behalve dat je een namaak product geleverd krijgt word er ook een product met een compleet ander uiterlijk geleverd. Geld terug krijgen kan je vergeten bij dit bedrijf, je beland in een eid... See more
Company details
Information provided by various external sources
Bestel eenvoudig online consumentenelektronica bij Modern.nl. Kies uit ons uitgebreide assortiment. Gratis thuisbezorgd en 2 jaar garantie.
Contact info
Netherlands
- www.modern.nl
People also looked at
Doen precies wat ze beloven
koelvriescombinatie gekocht. Was op voorraad en werd keurig op tijd op de door mij gekozen dag bezorgd. Dag van tevoren een berichtje via sms dat alles doorgaat zoals gepland. Prima service!
Geen garantie bij Modern.be of Modern.nl
Bericht door lievenB » 07 jul 2015 10:15
Koop nooit iets bij Modern.be of Modern.nl als je het belangrijk vindt dat er een garantie geldt op jouw toestel.
Nog geen 6 maanden nadat ik een ipad had gekocht bij Modern, bleek deze slecht op te laden. Ik doe beroep op de garantie bij de verkoper, Modern, en stuur hen het toestel terug volgens hun garantieprocedure. Eens bij hen aangekomen wimpelt Modern de garantie fijntjes af door te beweren dat wij het toestel zelf al hadden opengemaakt. Dus, de garantie is niet meer geldig.
Dit is een sluwe manier van Modern om onder de garantieverplichtingen uit te komen. Wij hebben dat toestel nooit opendaan. Waarom zouden we ook als het nog onder de garantie valt ?
Ondertussen eisen ze dat je de herstellingskosten volledig voldoet voordat je het toestel terugkrijgt: 412,5 € terwijl ik het toestel zelf niet meer dan 300 € heb betaald !

slechte service bij defect
Nieuwe warmtepompdroger op 29 nov. geleverd; vanaf begin brandden er div. lampjes en werd de was niet geheel droog. Modern.nl heeft mij behoorlijk aan mijn lot overgelaten doordat ik steeds zelf contact met Samsung moest opnemen. 2 keer terugverwezen naar Modern.nl. Na vervanging van het complete onderstel en later het moederboard ging er weer een ander lampje (ander defect) branden. Modern.nl wilde voor de 4e keer een monteur langs sturen. Daar had ik geen zin meer in. Zelfs toen was er geen begrip van Modern.nl om een nieuwe machine te leveren. Vele telefoontjes met Modern.nl gevoerd; er bleek van al het voorgaande niets bekend bij Modern.nl. Uiteindelijk heb ik na 2 maanden een nieuwe warmtepompdroger gekregen. Geen enkel excuses van Modern.nl mogen ontvangen.

Uitgestelde levering
Ook ik heb vorige week een stofzuiger bij modern.nl besteld omdat ik op de website las dat ze een uitgebreide eigen voorraad zouden hebben en de volgende werkdag al zouden kunnen leveren. Ik had de stofzuiger snel nodig, dus dat beloofde veel goeds.
Helaas hier dezelfde ervaring als vele anderen: vandaag ontving ik voor de tweede keer een mail met een uitgestelde leveringstermijn!!
Hopelijk is de stofzuiger nu maandag as aanwezig. Ik heb modern.nl gemaild of ik een andere kleur stofzuiger toegezonden kan krijgen, omdat ik er echt haast mee heb. Mocht dit niet lukken, dan moet ik de bestelling helaas annuleren.
Edit:
Heb zojuist een mail gehad van Modern.nl dat ze het heel vervelend vinden dat ze niet op tijd konden leveren. Ze hebben mijn order omgezet naar dezelfde stofzuiger in een andere kleur, het prijsverschil van 20 euro hoef ik uit service overwegingen niet te betalen.
Dit vind ik een hele fijne oplossing en een goeie service!
Levering meermaals uitgesteld
Valt erg tegen, twee weken geleden bestelling geplaatst met het idee deze is tegen kerst en in ieder geval met oud&nieuw wel binnen. Verwachte levertijd was ruim voor beide feestdagen. Levering aantal keer uitgesteld en momenteel onbekend wanneer/of de bestelling kan worden geleverd. Nu maar afwachten. Kan een keer gebeuren zou je zeggen, echter na wat Google'n tientallen vergelijkbare ervaringen gevonden. Product zorgvuldig uitgezocht, enig alternatief dat de klantenservice kan bieden voldoet hier niet aan. Zou een volgende keer niet weer bij deze partij bestellen ongeacht wellicht de iets scherpere prijs vanwege de dagactie.

Reply from Modern
Goede klantenservice en snelle levering
De Klanten service is goed ,op alle vragen word snel en deskundig gereageerd , de afterservice heb ik nog geen gebruik van gemaakt aangezien ik de wasmachine pas 1 week in huis heb .
De levering vond plaats op de afgesproken datum ( de volgende dag ) zoals aangegeven staat op de website, dat is weleens anders zie Megapool ! , De bezorgers waren vriendelijk en professioneel , enigste jammere is dat er geen trekschakelaar wordt aangesloten voor de wasmachine, maar dat staat duidelijk aangegeven op de site .
goedkoopst
50 euro goedkoper als overige webshops. Binnen 24 uur geleverd. Prima zo hoort het.
Super snel geleverd
Donderdagavond om vijf voor elf een Bosch stofzuiger besteld.
Op de website stond weliswaar dat alles wat voor elf uur 's avonds besteld is de volgende dag geleverd wordt maar ik dacht dat gaat vast niet lukken.
Tot mijn verrassing was toen ik vrijdag middag thuis kwam Post NL al met het pakje langs geweest toen ik niet thuis was. Het missen van het pakje was mijn eigen schuld want zowel Modern als Post NL hadden netjes een mail gestuurd dat het pakje onderweg was zag ik later.
Later op de middag toen ik wel thuis was werd het pakje nogmaals aangeboden door Post NL wat ik ook prima service vind.
Al met al ben ik zeer tevreden.
modern komt levertijden niet na en regeert niet opklachten
Modern belooft - indien op voorraad -ook op zondag bestelt voor 23.00 uur dan de volgende dag in huis. Wasmachine bestelt op zondag om ca. 21.00 uur. En bij betalen bleek dat hij pas op dinsdag geleverd zou worden. Per mail geklaagd bij Modern, maar na 3 weken nog geen reactie, ook op herinnering geen reactie. Kortom Modern houdt zich niet aan zijn beloftes en neemt klant niet serieus!

Prima service.
Om mijn dochter te verassen een wasmachine bij Modern besteld. De volgende morgen werd deze bezorgd alleen..........had mijn dochter zelf al een wasmachine gekocht. De wasmachine werd weer meegenomen en het geld, zonder probleem, teruggestort. Dat noem ik netjes zaken doen.
Binnen 24uur bezorgd? Niet dus!
De hele dag zitten wachten tot ik mijn pakketje in ontvangst kon nemen, extra hiervoor thuis gebleven en wat denk je? Niks!!!!
Site van niks, eerste en laatste keer!

Consumenteservice
Lijkt wel of ze failliet zijn. Al 3x via hun consumentenservice een verzoek ingediend en totaal geen reactie. Op de site staat dat ze binnen 24 uur reageren. Niet dus.. iets beloven, maar niet doen is niet echt klantgericht. Zeg dan gewoon 72 uur of meer,
RJK

Reply from Modern
Super: Wasdroger zondagavond besteld en dinsdag in huis.
Prima levering. Wasdroger is 2 hoog keurig neergezet en de oude afgevoerd.
Duidelijke informatie over levertijden. Jammer dat je geen voorkeurstijd kan aangeven.
Goede webshop scherpe prijzen
Al een paar keer iets besteld. Telkens werd e.e.a. de volgende dag bezorgd.
Een TV had een beschadigde doos. Hierin zat een notitie dat e.e.a. op goede werking was gecontroleerd. Opzich prima, maar eigenlijk verwacht ik onbeschadigde en ongeopende verpakkingen. Vandaar 4 sterren.
Aftersales kan ik (nog) niet over oordelen.
Extra kosten voor all in service niet waard
Had een vaatwasser af te leveren, all in service voor 15 Euro niet waard.
Men had moeite iets extra's te doen zoals een gasfornuis opnieuw aansluitend die boven op de vaatwasser stond, kwestie van een slangetje aandraaien.
Onder het mom van dat mogen wij niet maakte ze zich uit de voeten.
Mijn schoonmoeder kon niet koken daardoor en ik moest komen opdraven.
Ze zullen voor die 15,00 Euro extra ook wel dagelijks gasfornuizen aansluiten, dus wat nou dat mogen we niet. Het mens stond ook nog klaar met een fooi, maar die kregen ze niet en groot gelijk.
waardeloze service
prima webshop. totdat je een klacht hebt of een defect. dan is de service waardeloos.
ECHT WAARDELOOS.
in het vervolg ga ik voor service. en zal zeker nooit meer iets bij modern bestellen. met andere webshops zijn mijn ervaringen vele maken beter.
Top winkel, super snel en netjes
Deze winkel was erg fijn.
Wasmachine gekocht. Beste prijs was hier.
Ze hebben hem voor me aangesloten wat snel en netjes ging. En als bonus kreeg ik een 15 Kilo zak wasmiddel er gratis bij.
Dat zijn leuke verassingen.
Er werd een tijd doorgegeven wanneer het product werd geleverd, en een kwartier van te voren werd er nog even gebeld. Netjes!
A.
Philips scheerapparaat gekocht.
Bestelling en levering gingen allemaal correct, de PT920/18 werd snel en zonder schade geleverd. Ik zou er in de toekomst weer wat kopen als de prijs gunstig is...
veel keuze
Deze site heeft heel veel keuze. Je kan er goedkoop aan witgoed komen. Het is ook nog goed!
Wees duidelijk
Mijn wasmachine werd snel geleverd, maar de bezorgers waren knorrig omdat dat apparaat drie trappen op moest, terwijl ik dat wel had aangegeven bij de bestelling. Volgende keer nog duidelijker zijn dus!
Minpuntje: weinig mogelijkheden om aan te geven wanneer je een product geleverd wil hebben. Lastig wanneer je fulltime werkt.
The Trustpilot Experience