Spist mye god mat her gjennom årene, men etter at ny eier overtok er dessverre opplevelsen sterkt synkende. "Kjøttkaker" som må være fabrikerte med liten/ingen smak og priser som nå ikke står i samsv... See more
See what reviewers are saying
Veldig skuffet over juletalerken. Kjøttet var pisslunkent, potetene og sausen var kald, fikk nye varme poteter riktignok, men da var det kun surkålen som var varm! Vi bestilte også Ytrefilet fra Rakke... See more
Det var så dårlig at de ikke hadde fortjent 1 stjerne engang. Vi hadde bestilt bord 1245, satt i 45 min uten at de kom å tok bestilling. Måtte selv gå opp for å spørre om menukort. Endte med vi g... See more
Valgt stedet pgra ønske om gourmetmiddag. Maden god. Vinmenu: vinene ok. Men meget små glas i forhold til prisen. Vi skulle have delt 1 flaske vin i stedet. Havde været betydeligt billigere (og... See more
Way overpriced i forhold til hvad man…
Way overpriced i forhold til hvad man får.
Ikke det værd, kontra at vælge alle mulige andre steder.
Skønt ophold
Skønt ophold i dejlig lejlighed med 2 nætter. Fik leveret morgenmaden af en morgenfrisk smilende kok.
Gourmet middag med superfin service
Tak for det, ses en anden gang!
Var på Mortens Kro i går
Var på Mortens Kro i går, en sand fornøjelse for smagsløgene 😋 og flot pyntet op
Dårlig service og ligeyldig respons.
Dårlig service og ligeyldig respons.
Vi havde bestilt et Gourmet ophold i suite med spa, samt 5 rettes menu, fra sæsonens tasting menu, som består af 7 retter. Vi har før været yderst tilfredse med alt og er ved de tidligere besøg, blevet præsenteret for hele menuen og derfra valgt de 5 retter ud, vi ønskede, fordi der bl.a., er 2 hovedretter at vælge imellem - (Steg eller Fisk).
Denne her gang, antog tjeneren blot hvilke retter vi ønskede og da vi efter første forret, gjorde opmærksom på dette, fik vi blot en sludder for sladder om, at køkkenet gav os en ekstra ret, men dette godtager vi ikke for vi sagde det både til tjeneren og til et andet køkkenpersonale og de var ikke helt med på hvad vi mente, da vi anden gang sagde til dem, at vi gerne ville præsenteres for retterne og vælge. Vi fik ej heller et valg om hvilken hovedret vi ønskede og ej heller spurt om vi ønskede ost eller den mere traditionelle søde dessert, til dessert.
Den ene tjerner der var på arbejde, havde nok at se til og var venlig og høflig, men havde for travlt og dette kunne man mærke.
Både restaurent og hotellet, er meget indbydende og med lækre produkter og vi havde virkelig set frem til at fejre vores 30 års bryllupsdag, men vi er desværre megét skuffede og vi har selvfølgelig sendt en høflig mail med vores kritik. Vi har også modtaget et svar tilbage, som ikke indeholder nogen form for beklagelse, men blot en dårlig forklaring på, at der var sygdom og derfor var der blot en tjener på, men så må Morten jo selv møde ind. Ved vores udtjek, nævnte vi også vores oplevelse med Morten selv og han beklagede dog vores oplevelse og som at plaster på såret, blev vi ikke afregnet for 2 drinks, som vi fik inden vores middag.
Så desværre vil vi ikke besøge Mortens kro mere.
Maden lever slet slet ikke op til pris
Maden lever slet slet ikke op til pris. Det skulle være gourmet men niveauet på maden er alt andet
Vi havde et ophold d.28/11/25 med…
Vi havde et ophold d.28/11/25 med gourmet samt overnatning.
Blev placeret som par sammen med en, firma julefrokost ude at vi blev informeret om det. Ikke i nærheden af romantisk par middag til forholdsvis mange penge.
Maden og værelset var dog upåklageligt.
Men havde jeg blevet informeret om at jeg skulle spise middag med en kæmpe fremmed julefrokost så var valget Ikke faldet på stedet.
Vi havde svært ved at tale sammen og tjenere kunne næsten ikke fortælle os om alle de fine retter pga. Støj fra fule julefrokost gæster
Helt fantastisk 😍
Helt fantastisk 😍
Maden(smørrebrød)
Toiletter wauw.
Personalet virkeligt søde og imødekommende
Ingen anbefaling herfra
Vi var fire der kom ind til en frokost.
Fin modtagelse, hvor de tog imod vores jakker, men derefter har vi intet godt at sige.
Priser og kvalitet hænger ikke sammen.
Vi fik smørrebrød - alle forskellige slags. Det var ingen smag, tarmen sad tilbage i hummeren, æggene nærmest hårdkogt og IKKE smilende. Jeg kunne have lavet det bedre i mit eget køkken. En flaske øl til 89 kr.
Der blev ikke spurgt om alt var ok ved bordet, eller om maden smagte. Tallerkener blev fjernet, uden og spørge ind til noget.
Stedet kan kun anbefales, hvis du er til usmagelig mad.
Ved betaling blev oplevelsen fortalt med maden, men kritikken blev ikke umiddelbart taget imod.
Håndmadder uden sjæl
Er du til jomfruhummer med tarm, u-smilende æg, halv tørt rugbrød, sejt bacon, kyllingesalat med brusk ad libitum placeret på overbetalte håndmadder uden sjæl? Så tag afsted mod Mortens Kro!
Det meste var galt
Det meste var galt. Kvaliteten ok, men halve stykker smørrebrød til overpris, 25 cl alm øl til 60,- the til 65,- kaffe til 70,- personale uden interresse og forfærdelig musik. I årevis den mest tåkrummende restaurationsoplevelse af alle.
Sikke et noget skidt
Sikke et noget skidt. Vi glemte at tjekke trustpilot inden vi bestilte på ophold hos dem. Vi vender aldrig tilbage
Besøg på Mortens kro SKRÆMT VÆK!!
Jeg kommer ind med 2 gode kammerater og bliver lovet lidt rabat og bliver lovet lidt gode priser på noget åbent væske... Da vi så kommer til regningen bliver vi så helt slemt skuffet... Og gave så 500 i kontakter som start på regning derinde og dem havde de så lige glemt at slå ind!!! Wooowww siger jeg bare...
Aldrig sætter jeg mine ben der igen...
Falsk markedsføring, ansvarsfralæggelse og løgne
Vi havde købt to “hype-billetter” gennem MigOgAalborg, som havde lavet et samarbejde med Mortens Kro. Billetterne kostede ca. 425 kr. stykket og blev reklameret som en gastronomisk sommermenu med en førpris på 998 kr. Videoer og opslag viste hvide asparges med hollandaisesauce, smukke appetizers, jomfruhummer, flotte desserter og generelt en stemning af eksklusivitet og sommerens bedste råvarer.
I virkeligheden fik vi:
• 2 simple forretter – røget laks og spegeskinke med vandmelon
• 1 hovedret – kalkuncuvette med barbecuesauce, kartofler (Og sommersalat, som faktisk ikke engang blev serveret)
• En Mini Magnum som predessert
• En meget enkel dessert med sommerbær og hyldeblomstsorbet
Maden var ikke decideret dårlig, men det var langt fra det, der var blevet lovet og reklameret med – både i type og kvalitet af råvarer. Sammenlignet med deres faktiske sommermenu til 998 kr., som indeholder kammusling, caviar, jomfruhummer, pighvar, sommerbuk, coppa af vildsvin, franske oste og kreative desserter med candyfloss og blomster, var det tydeligt, at vi havde fået en stærkt nedskaleret og LANGT mindre eksklusiv version.
Da vi nævnte vores skuffelse for tjeneren, blev vi mødt med en forklaring om, at “menuen kan skifte fra dag til dag”, og at det stod i reklameringen at “man ikke kan regne med at få det på billederne”. Tværtimod var førprisen og billederne en stor del af markedsføringen. Vi tjekkede opslaget efterfølgende, og der var ingen information om, at menuen kunne variere.
Da jeg ringede til restauranten, blev jeg mødt af en ubehøvlet medarbejder, der bare henviste til at jeg kunne skrive til Morten og smækkede røret på. Jeg skrev til Morten, som fralagde sig alt ansvar og sagde, at jeg måtte tage det med MigOgAalborg – på trods af at han selv optræder i reklamevideoerne. Jeg tænker heller ikke, at MigOgAalborg selv har udregnet førprisen. MigOgAalborg udviste derimod anstændighed, ved at tage ansvar og refundere én af billetterne.
Ingen tjenere spurgte nogle af gæsterne under middagen, om maden smagte godt – og det forstår jeg godt, for sandheden er ofte ilde hørt. Det her fremstår som et bevidst setup: Sælg en “gourmetoplevelse” til Hr. og Fru Danmark med flotte videoer og menuløfter, men server noget middelmådigt hotelmad. Så håber man, at restaurantens navn og ry kan skjule skuffelsen.
Når der som servicevirksomhed både bliver løjet, fralagt ansvar og bevidst undgår dialog med gæsterne om maden, så er det ikke et sted jeg kan anbefale nogen at støtte. Heldigvis har Aalborg mange andre restauranter, som sætter en ære i service og god mad.
Trist oplevelse.
Spiste frokost med 2 veninder. Hyggelige udendørs arealer, men man føler sig på ingen måde velkommen.
Vi blev mødt af Morten som tog vores…
Vi blev mødt af Morten som tog vores overtøj men mest af alt virkede ligeglad - vi fik et bord og et menukort. Vi ventede 20 min før vi kunne bestille. Maden blev serveret og smagte fantastisk - Servicen var upersonlig og ligegyldig. Morten så vi ikke mere til før han fjernede vores tallerkener, - blev ikke på noget tidspunkt spurgt om maden var velsmagende eller om vi manglende noget.
Deltog i Moveeat hvor vi besøger 7…
Deltog i Moveeat hvor vi besøger 7 restauranter til en pris på totalt 700 Kr. Min anmeldelse er baseret på en oplevelse der er 100 Kr. værd hvor jeg ser på madens kvalitet samt betjeningen.
Maden: 4/5
Betjeningen: 2/5
Samlet set: 3/5
Menuen var 3 stk. mini smørrebrød som, hvor kvaliteten var i top, det der trækker ned var at betjeningen var fjernet så ville man have drikkevarer skulle man stå i en kø og bestille det, hvilket var det eneste sted man havde valgt dette.
Beklager en dårlig oplevelse
Beklager, en træls oplevelse. Er kommet hos Mortens Kro gennem 25 år med gode oplevelser, men desværre ikke denne gang. Forretten kom efter 2 timer, vinmenuen var halve glas, der var tomme inden maden kom.
Det kan og bør være bedre
Nytårsaften 2024 blev en skøn oplevelse
Nytårsaften 2024 blev en skøn oplevelse
Maden var perfekt, vinene godt afstemt, men mest af alt. Mortens Kro havde gjort sig anstrengelser for at det også kunne blive en succes for neurodivergente. Vi havde fået et bord i Loungen med god plads omkring og dejligt trygt med minimalt af forstyrrende indtryk. Aftenen blev en stor succes for mig, og det er en særlig præstation, for jeg kan normalt ikke gå ud og spise blandt andre mennesker uden at blive nedslidt meget hurtigt ❤️❤️. Tak til jer alle
Vi havde inviteret vores forældre til…
Vi havde inviteret vores forældre til en frokost på Mortens Kro, og det var en kæmpe skuffelse. Fra start til slut var oplevelsen under niveau, især når man tager prisen i betragtning.
Vi ventede i 1 time før der kom en tjener til vores bord. Maden var ok men langt fra den kvalitet, som forventet.
På intet tidspunkt kom der en tjener og spurgte om alt var iorden eller spurgte om vi ville tilkøbe andre ting.
Bare det at betale var næsten umuligt.
Det er ok at have travlt men aldrig så travlt at man glemmer kunderne.
Til den pris burde alt spille, men det var desværre alt andet end tilfældet. Vi gik skuffede derfra og kan ikke anbefale Mortens Kro til andre.
Jammerlig oplevelse
Vi var til julefrokost på Mortens Kro, og det var desværre en kæmpe skuffelse. Fra start til slut var oplevelsen under niveau, især når man tager prisen i betragtning.
Tjenerne havde tydeligvis ikke styr på, hvad de serverede, og når vi spurgte ind til retterne, fik vi et uvidende svar. Maden var middelmådig og langt fra den kvalitet, som forventet.
Som prikken over i’et var selve Morten en direkte arrogant og ubehagelig vært. Han talte grimt til os, og hans attitude satte en yderst negativ tone for aftenen.