2.4

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Echt zeer slecht in communicatie

Echt zeer slecht in communicatie. Ben ondertussen bijna 2 mnd bezig om dit bedrijfsmatig van hem af te nemen. Reageert niet op contact via de site, op de mail pas na herhaaldelijk mailen. Heeft zeker 3 wkn geleden toegezegd er eentje op te sturen (die ik gewoon zou betalen) en dat is ook niet gebeurd. Daarna weer mails gestuurd om te vragen wat de status is en weer geen reactie.
Dit is duidelijk voor mij ; ik ga niet in zaken met deze persoon want hij is volstrekt onbetrouwbaar.

November 13, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Twee keer per mail contact proberen te krijgen maar dat lukt niet.
Nu de duo Ejeas intercom maar zelf bij Ali besteld.
Gemiste kans van dit bedrijf.

March 3, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Na goed advies een deceptie

Na een goede eerste indruk en advies had ik de 5 inch navigatie aangeschaft.
Had altijd de kleine versie zonder problemen gehad.
Kleine ritjes werkte perfect. Maar na een lange rit kwam het euvel naar boven. Ik moest voor mijn werk naar het buitenland, na een goede 2 uur hield mijn navigatie er mee op. Ik was net in Belgie en moest nog 2 uur. mijn rit en additionele routes moeten aanpassen naar rijden op de borden.
Navigatie opgestuurd .Probleem bleek de verbinding achterplaat en mijn cradel te zijn. Ging wel meerdere weken overheen maar daarna ontvangen en gemonteerd

Ik rijd voornamelijk kleine stukken. Bij een langere route ( Rondje ijsselmeer ) weer het probleem. Heb je aansluiting nogmaals laten checken maar dat was niet het probleem. Voor de zekerheid nieuwe kabels gemonteerd. Weer een grote ronde gedaan sta ik na een paar uur stil in duitsland zonder voeding.
Veel mail contact gehad maar we kwamen er niet samen uit.
Na zijn vakantie zou ik de navigatie terug sturen en zouden we het wel samen regelen
De navigatie terug gestuurd na zijn vakantie.
Daarna nooit iets terug gehoord ondanks meerdere mails.
Nog geprobeerd via PayPal wat te bereiken maar de periode dat zij actie ondernemen was verlopen.

In mijn geval goedkoop duurkoop
Advies bij aanschaf goed je accu appart van de motorspanning testen

Betaal je via PAyPal let dan op je verloop termijn

October 14, 2023

Navigatie weer als nieuw

Floris heeft voor een luttele vergoeding mijn oude en langzame motornavigatie (Gorider Biker Extensa SE) weer voorzien van de nieuwste software (motorversie), satellietupdate en recente kaarten. Het is een genot de navigatie weer te gebruiken!

March 29, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Drie jaar geleden een navigatie…

Drie jaar geleden een navigatie aangekocht bij Motorflo. Na 3 jaar plezier en intensief gebruik werd de batterij van het systeem slecht. Contact gehad met Floris omdat ik een nieuwe navigatie wilde aankopen. Hij stelde voor om de batterij te vervangen en meteen een update op de nav te zetten. Dat is nog eens klantvriendelijk en meedenken. Floris bedankt 💪

June 27, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Navigatie gekocht bij Floris....prima…

Navigatie gekocht bij Floris....prima gewerkt ..erg veel plezier en gemak daarvan gehad...
Nu is de accu van de navigatie ter ziele maar dat wordt keurig opgelost!!! Hij vervangt de accu en zet er meteen een update op..echt top...zeer tevreden over de service....👍👍👍

April 13, 2023

Motor Navigatie bij MotorFlo

Recent een navigatie gekocht bij Motorflo. Nou ben ik niet erg handig met de computer dus het plaatsen van een route was een ding. Floris heeft mij met een filmpje laten zien hoe dit moest en sindsdien heb ik al tal van routes geplaatst. Ik ben heel tevreden over het systeem maar in het bijzonder over de service na de aanschaf. Zo maak je dat niet veel meer mee.

October 7, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Prima service! Snelle levering. Goede kwaliteit.

Ik heb 8 setjes communicatie T9S gekocht bij deze winkel. Ik kreeg van tevoren wel een waarschuwing dat met 8 setjes tegelijk communiceren technisch werkt, maar tijdens het motorrijden met veel lawaai zou het volume kunnen tegenvallen. Je merkt inderdaad dat als je met 8 man met elkaar verbonden bent soms er 1 wat zwakker klinkt maar eigenlijk gaat het prima. Het is een groot voordeel dat Motorflo eigen handleidingen en filmpjes maakt met instructies. Dat is echt geniaal. Dat is gewoon net even die extra service die ik nodig had. Hiervoor had ik altijd Cardo setjes, maar het koppelen met Cardo lijkt allemaal simpel maar uiteindelijk was het altijd een hoop gedoe. Deze setjes zijn prima, zeer tevreden mee. Koppelen is super eenvoudig, je maakt gewoon een ketting van alle setjes. Iedereen moet wel netjes zijn setje opgeladen hebben, maar eigenlijk is dat logisch.

Ik denk dat deze setjes ook nog handig zouden kunnen zijn op het sportveld, voor scheidsrechters/lijnrechters. Of voor skiles ofzo. Ik heb het niet eerder gezien op het sportveld, misschien onontdekte functionaliteiten?

August 22, 2022

Betrouwbare winkel

Per toeval hier beland nadat ik dit via fb gevonden had, had hier vervolgens een navigatiesysteem gekocht, na levering en bekijken van het toestel viel deze erg tegen, heb deze vervolgens teruggestuurd en een weekje later is mijn geld terug gestort

April 14, 2022

Prima service bij Motorflo door Floris

Bij Motorflo nieuwe kaarten gekocht van 2021
Echter was mijn motor-navigatie te oud om alle kaarten te kunnen inladen wat dus niet lukte.
Heeft Floris een voorstel gedaan om de navigatie naar hem op te sturen, zou hij op de SD kaart kosteloos nieuwe software + nieuwe kaarten installeren.
Mijn Gorider Excalibur navigatie heeft nog nooit ZO GOED gewerkt!
Floris bij deze, nogmaals hartelijk dank voor deze fantastische service.
Ik ben er erg blij mee.
Mvgr, Gerrit Brinkman

July 3, 2021
Rated 2 out of 5 stars

Deze webshop krijgt van mij een dikke onvoldoende

Deze webshop krijgt van mij een onvoldoende omdat:

Samenvatting:

1. retourkosten van defecte artikelen blijkbaar door de klant betaald moeten worden
2. als de webshop erop aandringt om het product om te ruilen voor een goedkoper apparaat je het verschil niet terug krijgt
3. als je hierover reclameert wordt niet gereageert door de shop

Hele verhaal:

Ik kocht een 5 inch motor navigatie systeem bij deze webshop voor 177 euro. Bij ontvangst bleek het scherm niet goed vast gelijmd te zitten. Deze aangedrukt waarna het weer vast leek te zitten maar ook even contact gehad met de webshop. Daar had men dit probleem nog niet eerder gehad bij dit type. Wel bij de goedkopere variant maar niet bij dit type. De eigenaar dacht dat het scherm wel vast bleef zitten nadat het opnieuw in de lijmlaag was gedrukt. Helaas bleek dit niet het geval. Na een dag of drie zat het scherm weer los. Ditmaal nog verder dan de eerste keer. Contact opgenomen met de webshop en aangegeven dat ik het apparaat retour wilde sturen en mijn geld terug wilde hebben omdat ook de bediening en prestaties van het apparaat tegen vielen. Op advies van de webshop uiteindelijk samen besloten om het apparaat om te ruilen voor een 4 inch navigatie die eenvoudiger in gebruik is. Prijsverschil tussen de apparaten is 30 euro maar daar is niet over gesproken. Ook is niet gesproken over de retourkosten die ik moest maken voor het terug sturen van het defecte apparaat. Ik heb vlot een nieuw apparaat ontvangen maar nadat ik aan het testen was geweest kwam ik tot de conclusie dat ook dit apparaat niet voldeed aan mijn verwachtingen. Tevens zat er een "blaar" onder in het scherm dat uit twee op elkaar gelijmde lagen bestaat. Door de blaar en de slechte ervaringen met de werking gemaild met de webshop en het apparaat retour gestuurd.
Na ontvangst van de retourzending heb ik een gedeelte van het aankoopbedrag retour gekregen. Er zijn kosten in rekening gebracht voor het gebruik/testen van het apparaat. Dat staat ook op de website dus daar kan ik mee leven. Echter, de webshop wil niet de retoutkosten van de eerste retourzending (defect apparaat!) en het verschil (=30 euro!) tussen de twee apparaten vergoeden. Ik heb motorflo twee keer gemaild met de vraag of men alsnog mijn argumenten in overweging wil nemen maar heb helaas geen antwoord ontvangen. Om anderen te waarschuwen voor deze webshop, die als slogan op de site heeft staan: Niet goed, geld terug, deze review op trustpilot.

September 11, 2020

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look