4 tur med Mtb Adventure og 5 tur er i pipelinen. Der er altid garanti for eventyr, fedt fælleskab og glade mennesker. Holdet bag mtb adventure er altid glade, hjælpsomme og guider dig til nye eventy... See more
Company replied
Min tredje tur med MTB Adventure og denne gang til Sydafrika. Jeg er stadig helt “høj” over alle de fantastiske naturoplevelser og unikke spor-oplevelser, tror ikke det kan findes bedre. Michael,... See more
Company replied
Styr på din ultimative MTB oplevelse. Er netop kommet i "mål" i Sydafrika, som var den 3. tur med MTB-Adventure og de ramte plet igen med ALT - super planlægning med let forståelig beskrivelse.... See more
Company replied
Var med i Sydafrika november 2025. Skøn tur. Fantastisk naturoplevelse og fede singletracks. Virkelig veltilrettelagt program og gode guider (Michael og Peter) Tanya er sød “værtinde” og servicechef m... See more
Company replied
MTB Ferier på tværs af bjergkæder og lande fra hotel-til-hotel med bagagetransport og supportbil. Vi kører på niveaudelte hold så alle kan være med. Du træder pedalerne, vi sørger for resten
Bakkekrogen 1, 3460, Birkerød, Denmark
Trans Tatra 2023
Super tur i godt selskab. Meget vel arrangeret og en rute man aldrig selv havde fundet i en lidt “glemt” del af Europa.

gode ruter, gode spor.
Dejlig familiær atmosfære og en masse dejlige med-turister på holdet.

Kære Michael og Tanya.
Tak for en fantastisk oplevelse i Sydafrika. Aldrig har jeg kørt så mange spor på en uge. Aldrig har jeg set så varieret natur. I har introduceret mig til Sydafrika på en super tryg, varieret og spænende måde. Også kæmpe tak til resten af guiderne Peter, Finn og Johan, uden jer var det slet ikke muligt.

Trans Alp i uge 29 2023.
Nu er der ved at være gået en uge, siden vi landede ved Gardasøen. En helt fantastisk tur med Mtb Adventure.
Michael og hans guider har 100% styr på ALT, og alting forgår på en meget ordentlig og professionel måde , samtidig med at de er meget nærværende og tilstede blandt deres gæster . Sidder stadig med et kæmpe smil på læberne , og er så glad for at have givet mig selv denne oplevelse.
De bedste anbefalinger herfra 😊

Reply from MTB Adventure DK
Min første tur med MTB Adventure på Trans Alp turen. Kan kun give mine varmeste anbefalinger. Super godt planlagt tur der bliver ikke lovet for meget, når de siger at det bliver hårdt :-). Michael og co. gør et stort arbejde for, at alle får en god oplevelse. Der er styr på tingene. En uge spækket med gode oplevelser og hyggelig samvær.

Trans Alpe med MTB Adventure
En fantastisk tur og natur på min første MTB tur.
Tålmodig guider og deltagere var med til at gøre det til en perfekt tur. Jeg er i gang med at planlægge den næste tur og ved hvad jeg skal træne ekstre til næste gang.
De bedste anbefalinger herfra.

Reply from MTB Adventure DK
Jeg var på TransCypern. Super fed tur :D. Det bliver ikke sidste gang jeg tager med MTB Adventure.

Reply from MTB Adventure DK
MTB til Gardasøen - Helt fantastisk tur. Fantastisk planlagt. Alt logistik, hoteller, mad, guides alt. Fantastisk natur og terræn. For mig var der en tid før jeg var med på MTB Aventure og en tid efter. Kæmpe anbefalinger herfra - Tip Læs beskrivelse af turene godt før du vælger og sikre dig du vælger en tur der passer til dit niveau.

Reply from MTB Adventure DK
I 2022 var jeg med MTB-Adventure på "Trans Alp 2" turen, og det var bare en helt fantastisk tur og oplevelse. Det er en tur jeg stadig tænker tilbage på med et kæmpe smil. Michael og Tanya og resten af deres Team havde bare 100% styr på alt det praktiske omkring turen, vi fik kørt igennem noget helt fantastisk flot natur i Alperne - og så var det en tur hvor jeg fik mødt en masse skønne mennesker, og hvor det sociale også blev prioriteret. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger!!!

Reply from MTB Adventure DK
I år var vi med på Toscana 2022, det er henholdsvis 7. og 5. år vi har været på tur med MTB-Adventure, 6 forskellige lande, alle ture har været helt fantastiske super dagsture og guider, sol-natur-udfordringer-gode overnatningssteder-mad-vin m.m og ikke mindst glade gæster med samme interesse.
Det bliver ikke bedre på MTB, vi kommer igen :) Annette og Bent Roskilde

Reply from MTB Adventure DK
Super godt tilrettelagt alt klappede og hoteller var velvalgte og dejlig afslutning på turen.
Det er en adventure tur med lange dage så du kan blive udfordret i et niveau der passer til dig

Reply from MTB Adventure DK
Mega fed cykeloplevelse. Alt er planlagt og fungerer.
Der gøres meget for at gruppen også fungerer socialt sammen

Reply from MTB Adventure DK
Trans Pyrenæerne som michael fra mtb-adventure kalder "turen for dig som vil have lidt ekstra", er for dig der gerne vil udfordes på alle parametre.
Lange hårde opslidende opkørsler, som bliver afløst at de videste og fedeste nedkørslerne.
Uden tvivl den videste oplevelse jeg har været med til.
Det eneste du skal, er at cykle, alt andet sørger Michael, Tanya og resten af holdet bag mtb-adventure.
Så se at få bestil en af de forskellige ture som mtb-adventure har

Reply from MTB Adventure DK
Så lykkedes det endelig komme af sted til Skotland med MTB Adventures Skotland Coast to Coast.
Sikke nu en oplevelse med den en fantastiske natur oplevelse efter den anden hvor man cykler lige midt i det WOW og så er man sammen med en mase andre fantastiske "Cykeltosser" lige som mig selv ;o)
Og det bedste af det hele er at man bare sætte sig på sadlen og trampe i pedalerne og nyde det fordi at de fantastiske Guider og Serviceteamet sørger for at vi kommer sikkert og trygt frem til det ene hyggelige sted efter det andet og der er i løbet af dagen sørget for at rugbrødsmotoren har noget at køre på.
Så tusind tak Guider Michael og Jan Serviceteam Ole og Lars og ikke mindst alle i andre Cykeltosser det har været en uforglemmelig oplevelse. :o)
Håber at vi ses der ude en anden gang Brian :o)

Reply from MTB Adventure DK
Var på Trans-alp i juli måned, sjældent har jeg da oplevet noget federe, mere bekræftende og helt igennem perfekt tilrettelagt.
Det var en tur som helt sikkert huskes længe efter, og som bare skal følges op med en anden tur næste år. Sidder allerede og kigger i kataloget, så jeg er klar når de bliver frigivet.

Reply from MTB Adventure DK
Rundt om Mont Blanc 2022, 5.-12. juli. Det var min første gang med MTB Adventure DK og de skuffede ikke. Både guiderne Michael og Peter og servicechefen Tanja levede 100% op til forventningerne. Alt klappede og de havde helt styr på ruterne og fandt super gode op- og nedkørsler, hotellerne, maden, ja selv vejret havde de styr på :-) Der er ingen tvivl om, at næste gang jeg skal på MTB eventyr, bliver det med MTB Adventure DK.

Skotland Coast to Coast tur 1 - 2022
Var med MTB Adventure DK på Coast to Coast 2018 tur 2 dengang tog det mange uger at lægge de fantastiske oplevelser på hylde, adspurgt af en MTB Buddy om jeg ville med igen, var svaret kort JA
Efter nu at ha været med igen på tur 1 2022 er jeg i samme situation det tager tid at få oplevelsen lagt på hylde.
Stor tak til guiderne “Michael Sommer var jeg med” i gør det fantastisk ♥️

Gardasøen Rundt 2022.
Man kan siger helt enkelt: Vi træder pedalerne, MTB-Adventure.dk klare resten.
Og de lever 100% op til slogan. :)
start dagen med lækker morgenmad på hotel 1, tasken i servicebilen, afsted på cyklen, sidst på eftermiddagen møder vi så servicechefen ved hotel 2, med nøgle og taske klar til en igen. og har arrangeret lækker middag.
Fantastisk koncept, til en aktiv ferie, hvor man virkelig får noget for pengene.
vi havde en fantastisk tur om den nordlige del af søen. masser af fede trails, stier, skov, højdemeter, sol, varme, og ikke mindst udsigter til noget helt fantastisk landskab og terræn.
Tanya og Michael forstår virkeligt at sætte en fantastisk tur sammen.
1000 tak for turen
"vi ses i sporet"

Reply from MTB Adventure DK
Kan varmt anbefale MTB adventure , fantastiske ture med masser af fede etaper der passer flere forskellige niveauer. Super professionelle guider , gode hoteller god mad ja alt er simpelthen helt i top.
Har været på Trans Alp og Trans Algarve og har ikke været på min sidste tur med MTB Adventure.
Mvh Søren Mikkelsen

Reply from MTB Adventure DK
Så fik jeg min MTB debut og hvilken een af slagsen…..
Har ikke tidligere kørt på MTB andet end 2x på grusvej rundt om Tange Sø.
Var på Trans Algarve og fik en super tur med en flok “MTB-tosser”, som var virkelig godt selskab.
Selve firmaet har bare styr på det hele, vejret var kanon☀️☀️ og hotellerne klart over det reklamerede.
Så alt i alt en KANON uge, og jeg ER smittet af det MTB-sjov og skal med sikkerhed afsted igen.
Klar anbefaling herfra.
Og 7 stjerner!?!?! Hvordan?!?
Jow, såmænd.....5 for mtb-adventure, 1 for Michael & Finn(guider på de 2 hold) & 1 STOR en for Tanya/Service-sjæfen👍🏼😄