Bartender Torben er den bedste men de andre vil ikke engang sætte glor på vinduer på med Anne Linnet, synes det er ærgerligt
Musen & Elefanten - Børnetøj
See what reviewers are saying
Altid triste gadevare som hænger der læææænge. Rodet butik og aldrig god service, altid halv sur betjening, har handlet der 5 gange, for at gi den lokale butik en chance. Burde virkelig gøre noget for... See more
Company replied
Fin butik og fine varer. Dog er det en mærkelig, og ikke særlig kundevenlig, politik, at der ved returnering bliver fratrukket 39 kr., hvis man ikke har betalt for fragt (hvilket sker ved køb over et... See more
Blev lidt skuffet over, at den vare, som jeg havde bestilt, alligevel ikke var på lager. Fik mail dagen efter, men havde været fint, hvis systemet havde angivet det med det samme, så jeg havde sparet... See more
Information provided by various external sources
Lækker webshop med kvalitets børnetøj. Børnetøj & Babytøj Str. 0-12 år. Bl.a. Hummel, Småfolk, Phister & Philina, LEGO, MinyMo, Me Too, Melton, Koin, Krutter, Grunt, QueenZ,CeLaVi, Pippi, Bundgaard m.m. Gratis fragt ved køb for kr. 500,-. Hurtig levering.
Buddingevej 59, 2800, Kongens Lyngby
- info@musen-elefanten.com
- www.musen-elefanten.com
People also looked at
Fint og nemt
Det var fint og nemt at handle på siden, og pakken kom hurtigt med posten. Gratis endda.
Vildt god service
Havde bestilt tøj til min datter uv-dragten som jeg havde bestilt i en 86 havde de desværre fået udsolgt derfor ringede de og spurgte om jeg kunne bruge en anden str. Fik et nr større og de pakkede tøjet en som en gave den fineste lille pakke og pyntet flot. Blev sendt samme dag som hun ringede og havde det dagen efter. Fantastisk:)
Lynhurtig levering..
Jeg bestilte varerne søndag aften, mandag formiddag var de afsendt, dejligt!! Her handler jeg gerne igen.
Venlig og nemt
God service, behjælpelige med retur og hurtig levering. Kan varmt anbefales.
Rask service
Det gik lynhurtigt fra bestilling til ankomst på posten. Og så valgte jeg musen&elefanten fordi der var mulighed for både faktura adr og leveringsadresse. Mange andre firmaer har ikke det
Jeg kan komme tilbage ved en senere anledning
Vh Jette
Meget hurtig levering
Hej - bestilte varen fredag aften og har fået den leveret i dag mandag :-)
dejligt. Skrev også en kommentar på min ordre og den blev der svaret på omgående :-)
super tilfreds :-)
Anbefalelsesværdig!
Meget hurtig levering med en sød personlig hilsen😊
Perfekt.... Hurtig levering 👍
Nemt og hurtig at bestille, hurtig levering. Vil helt klart handle igen...
Perfekt, hurtigt og billigt :)
Bestemt ikke sidste gang jeg handler her - tak for kanon service :)
Super hurtig levering og tilfredshed
Jeg fik en god behandling. Og jeg modtog min pakke dagen efter jeg bestilte.
Da jeg bestilte fik jeg samme dag en mail tøjet blev sendt det kan jeg godt lide hurtig betjening
Super hurtig betjening og så skriver de er personlig skrift til en på postkort så det virker personlig betjening det fedt
Super fint
Alt fungerede upåklageligt , lækre varer og en sød hilsen fra fra webshoppen, hvilket kun giver et positivt indtryk.
Det var første gang jeg handlede der, men bestemt ikke sidste gang :)
personligt, hurtigt, god pris
En personlig skrevet hilsen i nutidens mail verden er en gave i sig selv. Fine ting, priser gode priser, hurtig levering!
Rigtig god og hurtig service
Lige efter bogen-handel: Hurtig betjening og hyggeligt med håndskrevet hilsen fra sælger:-)