Bartender Torben er den bedste men de andre vil ikke engang sætte glor på vinduer på med Anne Linnet, synes det er ærgerligt
Musen & Elefanten - Børnetøj
See what reviewers are saying
Altid triste gadevare som hænger der læææænge. Rodet butik og aldrig god service, altid halv sur betjening, har handlet der 5 gange, for at gi den lokale butik en chance. Burde virkelig gøre noget for... See more
Company replied
Fin butik og fine varer. Dog er det en mærkelig, og ikke særlig kundevenlig, politik, at der ved returnering bliver fratrukket 39 kr., hvis man ikke har betalt for fragt (hvilket sker ved køb over et... See more
Company details
Information provided by various external sources
Lækker webshop med kvalitets børnetøj. Børnetøj & Babytøj Str. 0-12 år. Bl.a. Hummel, Småfolk, Phister & Philina, LEGO, MinyMo, Me Too, Melton, Koin, Krutter, Grunt, QueenZ,CeLaVi, Pippi, Bundgaard m.m. Gratis fragt ved køb for kr. 500,-. Hurtig levering.
Buddingevej 59, 2800, Kongens Lyngby
- info@musen-elefanten.com
- www.musen-elefanten.com
People also looked at
Havde ikke varen alligevel...
Blev lidt skuffet over, at den vare, som jeg havde bestilt, alligevel ikke var på lager. Fik mail dagen efter, men havde været fint, hvis systemet havde angivet det med det samme, så jeg havde sparet en dags ventetid på levering andetsteds fra.
Det var en fornøjelse at handle hos Musen & Elefanten
Det var en fornøjelse at handle hos Musen & Elefanten, en enkel mailvæksling pga en udsolgt vare, som blev erstattet uden ekstra beregning med en anden, der kostede en smule mere. Meget hurtig og venlig ekspedition, tak for det!
rigtig hurtig service
Billedet af produktet var dog mørkt, og dermed stemte farven på produktet ikke helt overens med produktet i virkeligheden) - derfor ikke 5 stjerner.
YDERST PERFEKT :-)
Super hurtig service - endda med en sød lille hilsen i pakken - kan varmt anbefale Musen og Elefanten :-)
god service og levering
Jeg havde pakken dagen efter jeg havde bestilt, det kalder jeg fornem service, og så et lille medfølgende håndskrevet kort, gør man ikke føler sig som et nummer i køen eller en ubetydelig kunde...... har intet og beklage. meget fornemt,
MEGET hurtig levering!
Tak fordi gaven er fint pakket ind + det medfølgende kort.
Har kun godt at sige om levering og service.
Perfekt!
Tak for en god service og håndskrevet besked. Hurtigt og nemt. Jeg er meget tilfreds! =)
Fantastisk servise og hurtig levering
Jeg er ovenud tilfreds. Bestilte min vare og fandt i løbet af det næste døgn ud af at jeg manglede endnu en vare. Da jeg mailede og spurgte om det var muligt at ligge de to ordre sammen for ikke at betale porto to gange, fik jeg hurtigt et positivt svar og kunne bestille endnu en vare. Jeg fik den følgende dag en mail med beklagelse omkring at den første bestilling allerede var sendt, men at de trods det ville betale for portoen på den anden vare. Jeg handler gerne igen hus Musen og Elefanten.
Personlig service
Fin og personlig service. Rigtig god vare og den levede op til både beskrivelse og billede.
God service og levering
Modtog varen 2 dage efter bestilling hvori der lå en lille håndskrevet brev hvor der stod tak for bestillingen ect. Jeg har intet at klage over ! Virker til at bære en seriøs firma
super hurtig og venlig service
Jeg bestilte en kjole til min datter på nettet og havde den dagen efter med posten med en håndskrevet besked. Var meget tilfreds.
Jeg har fået en meget god behandling, hvor serviceniveauet var i top. Er meget tilfreds!
Jeg havde længe søgt efter et bestemt produkt til min søn, men havde ikke held med det, da det var en vare fra sommerkollektionen. Jeg fik opsnuset, at Musen & Elefanten havde nogle tilbage i den fysiske butik, dog ikke i webshoppen. Jeg skrev en mail fredag aften og lørdag var der lagt et link ind på webshoppen, som jeg kunne benytte mig af. Det har været over alt forventning og jeg synes helt sikkert, at der er kræset for mig som kunde!
god service
til en afveksling var websiden rent faktisk opdateret så alle varer jeg bestilte stadig var på lager. har tit oplevet på andre web sites at varen så er udsolgt når man har bestilt. alle varer kom allerede dagen efter og jeg er super godt tilfreds!
Hurtig levering!
Jeg oplevede ingen problemer ! Meget hurtig levering. Sød lille håndskrevet besked i pakken! Gode tilbud!!
Anbefales klart og der handler jeg bestemt igen'
lækre varer og gode priser..
Blev super glad da jeg åbnede pakken, at der var en lille personlig, håndskreven hilsen - det er god service. Gode priser, og hurtig levering. Intet skidt at sige om det..
Kan klart anbefales
God pris, hurtig levering og sød personlig hilsen sammen med varerne. Kan klart anbefales ..!
Hurtig nem handel, og super service. Kun +++++ herfra :-)