Musen & Elefanten - Børnetøj

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Bartender Torben er den bedste men de andre vil ikke engang sætte glor på vinduer på med Anne Linnet, synes det er ærgerligt

Rated 1 out of 5 stars

Company replied

Rated 3 out of 5 stars

Fin butik og fine varer. Dog er det en mærkelig, og ikke særlig kundevenlig, politik, at der ved returnering bliver fratrukket 39 kr., hvis man ikke har betalt for fragt (hvilket sker ved køb over et... See more

Rated 2 out of 5 stars

Blev lidt skuffet over, at den vare, som jeg havde bestilt, alligevel ikke var på lager. Fik mail dagen efter, men havde været fint, hvis systemet havde angivet det med det samme, så jeg havde sparet... See more

Company details

1. Children's Clothing Store

Information provided by various external sources

Lækker webshop med kvalitets børnetøj. Børnetøj & Babytøj Str. 0-12 år. Bl.a. Hummel, Småfolk, Phister & Philina, LEGO, MinyMo, Me Too, Melton, Koin, Krutter, Grunt, QueenZ,CeLaVi, Pippi, Bundgaard m.m. Gratis fragt ved køb for kr. 500,-. Hurtig levering.

Contact info

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

service bedre end forventet

Jeg vil klart anbefale at du prøver at handle hos musen og elefanten, da jeg har haft en god oplevelse ved at handle der, for vi fandt den hos musen og elefanten:)

April 28, 2012

En elefantisk fornøjelse!

Har lige for første gang bestilt via Musen & Elefanten..og har kun rosende ord...meget hurtig levering..Og at lukke pakken op og så finde et lille håndskrevet kort fra afsenderen...det er bestemt et ekstra plus..I dag er håndskrevne kort jo efterhånden en meget sjælden anvendelse..alt er jo fortrykt..Hvilket let virker koldt.. Og til sidst vil jeg gerne rose den fine indpakning..som min datter bestemt bliver glad for..såvel som indholdet. Jeg vil bestemt komme til at handle hos Musen & Elefanten igen :-)

April 25, 2012

nemt og hurtigt

Det er en helt fin lille forretning Carina har på nettet.
Nemt og overskueligt og fik varen ret hurtigt
så dejligt nemt :o)

April 23, 2012
Rated 5 out of 5 stars

Hurtigt og levede helt op til forventningerne

Fik mine varer hurtigt de levede helt op til mine forventninger og beskrivelsen af dem og der lå et kort med en håndskrevet hilsen i hvilket jeg synes var sødt. Jeg er meget tilfreds og det er ikke sidste gang jeg handler hos Musen & Elefanten.

March 7, 2012

Super!

Skønt sted at handle. Købte en lille veninde bog, for at passe på hjørnerne var der sat skumgummi om. Tak. Dejligt når der blir passet på ens nye ting. I pakken, Som iøvrigt kom dagen efter bestillingen, var der et lille håndskrevet kort.
Kan varmt anbefale stedet

March 6, 2012

Perfekt!

Super god og hurtig service og levering, bestilte onsdag og havde varerne torsdag. Handler meget gerne med denne butik igen:)

February 12, 2012
Rated 1 out of 5 stars

trist butik

Altid triste gadevare som hænger der læææænge. Rodet butik og aldrig god service, altid halv sur betjening, har handlet der 5 gange, for at gi den lokale butik en chance. Burde virkelig gøre noget for at lave butikken mere spændende, lave nogle aktiviteter mm og så starte med et smil og venlig betjening.

February 11, 2012
Musen & Elefanten - Børnetøj logo

Reply from Musen & Elefanten - Børnetøj

Hej Susanne
Tak for dit indlæg. – Der har virkelig været noget at tænke over.

At en del af de samme varer indimellem kan hænge længe på gadestativerne vil jeg gerne give medhold i.
Vi skifter selvfølgelig indimellem tøjet ud, men åbenbart ikke ofte nok, så det er noteret at her er plads til forbedringer.

Vi mener ikke selv at vi generelt har en rodet og kedelig butik, men det er jo subjektivt. Men vi modtager meget gerne specifikke forslag til hvad du (og andre) mener vi kan gøre for at gøre butikken mere spændende.

Du efterlyser flere aktiviteter og jeg er i princippet enig. Vi har allerede et par arrangementer i centret hvert år. Men alle forslag modtages gerne og vil komme med i fremtidige overvejelser.

At du mener at servicen og betjeningen er dårlig er jeg virkelig meget ked af at høre. Det er helt klart det mest graverende kritikpunkt og absolut ikke godt nok. Havde det ”bare” været en enkelt gang, kunne det måske forklares (men naturligvis ikke undskyldes) med en dårlig dag. Umiddelbart kan jeg dog ikke genkalde mig nogle situationer, der skulle have fremkaldt denne utilfredshed.
Vi er glade for at du har givet os lokale en chance og hvis ikke du helt har opgivet os, er du meget velkommen til at henvende dig i butikken, så jeg kan få opklaret hvad der er gået galt imellem os. Det er absolut ikke meningen at hverken du eller andre, på noget tidspunkt, skal have indtryk af ikke at være velkomne i butikken.
Du er også meget velkommen til at maile til mig på carina@musen-elefanten.com

ufattelig nemt!

denne side er meget mere overskuelig end diverse babysider, og så gik det super stærkt fra at jeg havde bestilt varen til jeg havde den i hånden derhjemme. kan kun varmt anbefale siden :)

February 9, 2012
Rated 5 out of 5 stars

Det har været et super bekendtskab

DET ER EN GOD HJEMMESIDE, MED EN SUPER SERVICE BAG VED. PRODUKTET JEG KØBTE LEVER 100% OP TIL MINE FORVENTNINGER. DET ER IKKE SIDSTE GANG JEG BESØGER JER!!!!

February 8, 2012
Rated 4 out of 5 stars

Fin levering som aftalt

Varerne leveret som aftalt og hurtigt. Kan anbefales. Skoæsken havde fået lidt buler under forsendelsen - kan ikke lastes afsender (skulle dog bruges som gave - hvilket er eneste til årsag til, at der ikke bliver givet 5 stjerner i anmeldelsen)

February 7, 2012

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look