Myhealthclub Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

7 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

De sportinstructeur ontving ons zeer…

De sportinstructeur ontving ons zeer vriendelijk en gaf een volledige rondleiding. De fitnessruimte beschikt over veel apparatuur en alles is netjes en goed onderhouden. Daarnaast is er een mooie doucheruimte en een ruime, fijne sauna.
Groeten, Lecien en Miranda

April 13, 2026
Rated 4 out of 5 stars

Ik ben wel tevreden over de Synergy en…

Ik ben wel tevreden over de Synergy en Hyrox lessen die worden gegeven door voornamelijk Jasper, hij legt het goed uit en let vooral op de juiste houding
Hij neemt zijn vak serieus en is een belangrijk persoon voor de club.

March 28, 2026
Rated 1 out of 5 stars

g abonnement opzeggen op november en…

g abonnement opzeggen op november en ondanks opzegverzekering
Je betaalt een extra bedrag zodat je elk moment kan opzeggen met natuurlijk een maand opzegtermijn. Dit is bij het afsluiten van het abonnement zo uitgelegd aan mij en,
Als je vervolgens op wilt zeggen mag het alleen bij ernstige omstandigheden, ik heb bessure opgelopen in november willen ze dan bewijs zien, wat inbreuk is op je privacy.
Ik ben van vorige jaar januari niet meer naar club geweest.maar gewoon betaald nu willen we opzeggen maaken ze zo moeilijk en ze hebben mijn mails niet gelezen en zomaar onzin antwoord gegeven.
De wellness is op veel momenten niet beschikbaar en tijdens het verbouwen van een aantal weken was een groot gedeelte van de sportschool en de douches en toiletten in de kleedkamer niet te gebruiken, maar wordt wel verwacht het volledige bedrag van je abonnement te betalen. Wat een flink bedrag is. €62.45.
Echt belachelijke zaken hier.
Ze zijn echter voor geld en hebben geen hart voor mensen die hard werken,

February 16, 2026
Rated 1 out of 5 stars

mag abonnement niet opzeggen ondanks opzegverzekering

Je betaalt een extra bedrag zodat je elk moment kan opzeggen met natuurlijk een maand opzegtermijn. Dit is bij het afsluiten van het abonnement zo uitgelegd aan mij en een vriendin waarmee ik het abonnement afsloot.
Als je vervolgens op wilt zeggen mag het alleen bij ernstige omstandigheden of verhuizen ver weg van de club. Van beide willen ze dan bewijs zien, wat inbreuk is op je privacy.
De wellness is op veel momenten niet beschikbaar en tijdens het verbouwen van een aantal weken was een groot gedeelte van de sportschool en de douches en toiletten in de kleedkamer niet te gebruiken, maar wordt wel verwacht het volledige bedrag van je abonnement te betalen. Wat een flink bedrag is. €59,90.
Echt belachelijke zaken hier

February 18, 2026
Rated 4 out of 5 stars

Heel vriendelijk en behulpzaam…

Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Verder ook goed opgeleide trainers die jou graag helpen en adviezen geven tijdens een les. De ruimtes zijn schoon en het is altijd fijn om hier te mogen sporten.

January 10, 2026

zwemmen

wat fijn als je een abonnement neemt omdat je om 7 uur kan zwemmen lekker voor je werk in heerhugowaard .zwem elke ochtend behalve zaterdag ja je vrije dag kan je niet zwemmen omdat kinderlessen zijn .vrijdag werden we naar huis gestuurd omdat zwembad dicht was vanwege de douche hoewel in de app stond je kan wel zwemmen achteraf konden we ook zwemmen personeel had het verkeerd begrepen .vandaag maandag dacht lekker ff zwemmen maar helaas binnen 2 dagen hebben ze beslist dat bad pas om half 8 open gaat en dit voor altijd niet denken aan de mensen die lid zijn geworden omdat ze lekker voor hun werk kunnen zwemmen nee pleuren hem gewoon dicht ,en als je nu ook nog na je werk gelijk kan zwemmen nee want dan zijn er kinderlessen die uitgebreid zijn tot half 7 .je stuurt een mail krijg je geen antwoord. Toen de pompen steeds stuk waren in 1 maand 10 keer niet kunnen zwemmen geen antwoord op je mail , controleren van water kost 10 min dat heb het personeel ons zelf laten zien dus kwart voor 7 aanwezig water controleren en je heb blije mensen maar nee we nemen er een half uur de tijd voor en gaan de mensen later laten zwemmen anders moeten we zo vroeg op ons werk zijn ,zelf de manager was te laat om zwembad open te doen want gebeurd vaak genoeg dat dek er niet af is en geen probleem want we weten de knop te vinden maar 15 min eerder beginnen net als in een supermarkt die beginnen ook eerder om te zorgen dat brood klaar is als ze open gaan ,

November 10, 2025
Rated 1 out of 5 stars

gebrek aan medeleven en empathie

Mijn waardering is gebasseerd op hoe het hoofdkantoor van MyHealthClub omgaat met haar leden. Ik trainde in Heerhugowaard. De sportschool zelf, incl. het personeel is ronduit goed. Echter, het hoofdkantoor is respectloos en heeft een zeer groot gebrek aan empathie. Mijn inziens heeft het hoofdkantoor alleen oog voor de gelden en niet het persoon. Als je bij prive-omstandigheden gaat vragen om bewijs te leveren van deze omstandigheden dan toon je geen enkele vorm van respect en empathie. Bij zo'n organisatie kan je beter wegblijven

October 29, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Blijf WEG bij myhealthclub, echt oplichters!!

Communicatie is iets wat ze hier echt moeten gaan leren!! En ze liegen!! De zwemlessen zijn absoluut geen kleine groepjes en er is geen begeleiding! Mijn zoontje zit nu bij ZWEMM, dat is top en echt een aanrader!!

Ik heb begin sept een klacht ingediend m.b.t de zwemlessen bij het filiaal in Heerhugowaard. Bij het aanmelden voor de zwemlessen moest ik 59,95 betalen.

Bij de 1e zwemles was er 0 begeleiding of werd er uberhaupt naar mijn ( huilende ) zoontje omgekeken. Hierop zijn wij weggegaan en hebben het welkomstpakket ( incl zwemvest etc) bij de balie achter gelaten, omdat ons op dit moment al duidelijk was dit hem niet ging worden. Ze adverteren met max 9 kindjes in een groep, nou er waren wel een stuk of 20 kinderen in dat zwembad! En het is geen groot bad, dus gierend druk!

Vervolgens heb ik direct met de klantenservice gebeld om hem af te melden en mijn betaalde 59,95 terug te willen. De vrouw die ik aan de lijn had was ( op dat moment) heel lief en begripvol en ook zij schrok van de drukte in het zwembad. De 59,95 zou ik later terug krijgen omdat de directie hier akkoord voor zou moeten geven. Weken verstreken en geen geld. Ik heb heel vaak gebeld en gemaild. Hier werd mij constant hetzelfde verteld, de directie was op vakantie en o 10 okt zou er overleg zijn zodat de betaling in gang kon worden gezet.

Vervolgens nog steeds geen betaling en geen reactie oid. Ik werd/word gewoon genegeerd! Nu had ik vd week een review op google gezet, en zowaar kunnen ze daar wel reageren. En dan wel met een reactie waarin ze mij proberen zwart te maken. Dat moet ik dus via google lezen ( na bijna 2 maanden in de veronderstelling te zijn dat ik mijn geld ga krijgen) dat ze er niet mee akkoord kunnen gaan om mij dat geld terug te geven! Hoe kan zo een groot bedrijf zo slecht zijn in klantencommunicatie en service! Mijn advies is echt om heel ver bij deze partij uit de buurt te blijven. Lijkt mij dat communicatie echt belangrijk is en dat neemt myhealthclub echt totaal niet serieus!! Ik voel mij echt in de zeik genomen! Want tja, hoe moeilijk is het om even de telefoon te pakken en mij gewoon te bellen!?

September 9, 2024

Is this your company?