Eigenlijk nog minder dan 1 ster
Eigenlijk nog minder dan 1 ster.
22 augustus bestelling geplaatst maar nog niks ontvangen. Iets met de betaling is ook fout gegaan maar op geen een e-mail reageren ze!
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Eigenlijk nog minder dan 1 ster.
Lees altijd eerst de reviews. Ik kwam via Google op deze site maar werd argwanend omdat ze merklaarzen aanbieden voor bizar lage prijzen. Dat kan nooit kloppen dacht ik, en na het lezen van de reviews hier werd mijn gevoel bevestigd. Trap er niet in, de website ziet er mooi uit maar het klopt niet.
8 augustus besteld. Tot op heden niks ontvangen. Mails gestuurd, geen reactie. Dit is pure oplichting.
1 ster is al teveel. 25 sept bestelling gedaan en ineens zie ik staan "geannuleerd", maar krijg niks via mail. Diverse berichten gestuurd, maar krijg maar geen respons. Gelukkig met PayPal betaald en dan kan ik een geschil indienen en krijg ik gelukkig wel mijn geld terug. Maar dit is niet wat ik wil, ik wilde graag die ene paar sneakers. Hier baal ik van!
Ik heb niks geleverd gekregen en 5 juli betaald. Bestel niks bij deze site, je bent je geld kwijt en krijgt niets. De bestelling staat op in behandeling en de contactpersoon per mail reageert niet!
Bestel niet bij deze site het zijn oplichters. 2 augustus een bestelling gedaan en niet ontvangen. Geen reactie ontvangen op navragen.
Eigenlijk niet eens 1 ster verdiend. Schoenen besteld op 28 juni maar niks gekregen. Het is nu 29 juli. 2x een bericht gestuurd maar daar wordt natuurlijk niet op gereageerd. Stelletje oplichters zijn het. Hopelijk helpt deze review mensen om daar niet te bestellen
Learn more about other kinds of reviews.