MyPhotoFun Reviews

TrustScore 4 out of 5

4.0

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Ik maak al ruim 15 jaar o.a. allerlei soorten en formaten fotoboeken via myphotofun.nl. Eén keer is er iets fout gegaan met het afdrukken, waarvoor ik excuses heb gekregen, een nieuw goed exempla... See more

Rated 4 out of 5 stars

Snelle levering, leuke acties, handig programma, mail wordt vlot en correct beantwoord, ik voel me ‘klant is koning’. Prijs - kwaliteit verhouding is prima. Eventuele onvolkomenheden worden in overl... See more

Rated 4 out of 5 stars

Album Large Portrait besteld, heel mooi geworden. Foto-album samenstellen is prima. Vind de mogelijkheden om de foto's te bewerken iets te beperkt. Als je je foto's vantevoren helemaal tiptop maakt... See more

Rated 4 out of 5 stars

Alles in perfecte staat ontvangen. Prima kwaliteit. Wat mij betreft twee verbeterpunten: ik zag paginanummers in de bewerkschermen. Ik heb een index gemaakt voorin de boeken; zat helaas geen pa... See more

Company details

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 4 out of 5 stars

snel, mooi, en zeer veel mogelijkheden!

We hebben voor moederdag een verjaardagskalender gemaakt , je kunt echt je eigen indeling en sfeer creeeren, en de kwaliteit vind ik echt heel goed! Ik heb ook wel eens bij anderen fotoboeken laten maken oa kruidvat en hema maar deze kwaliteit is vele malen beter! De levering was ook super snel.

May 24, 2013
Rated 4 out of 5 stars

Ziet eruit zoals ik had verwacht.

Ik heb de prijzen van verschillende sites vergeleken voor een tuindoek met frame. Deze kwam als goedkoopste uit de bus. De levering was snel (ca. een week geloof ik), enig nadeel was dat het frame vergeten was, maar na een belletje kwam die na drie dagen alsnog. Mooi product, stoer frame, ziet er echt uit zoals ik het had verwacht.

fotoslinger grandioos succes

Voor de communie van mijn zoon een fotoslinger gemaakt van geboorte tot communie
iedereen op het feest was hier razend enthousiast over de slinger was van dik papier en de foto's waren van top kwaliteit.
Zou ik iedereen aanbevelen.

kwalitatief prima product (Album Large Portrait), snelle service

Album Large Portrait besteld, heel mooi geworden.
Foto-album samenstellen is prima. Vind de mogelijkheden om de foto's te bewerken iets te beperkt. Als je je foto's vantevoren helemaal tiptop maakt in bv. Photoshop dan is dat geen probleem, maar de online bewerking mag van mij iets uitgebreider.
Verder niets dan lof...

Rated 4 out of 5 stars

resultaat prima; software niet altijd "behulpzaam".

Bij het volledig vullen van een pagina met bijv.15 foto's is het heeel moeilijk de foto's op het juiste formaat te krijgen en op een perfecte wijze aan elkaar aan te laten sluiten.
Verder lopen de fotos van de ene op de andere pagina (onbedoeld) over.

het verplaatsen van een halve pagina wordt niet ondersteund.

Rated 5 out of 5 stars

de kwaliteit is uitstekend.

Zelf fotografeer ik ook beroepsmatig. En af en toe bestel ik een album op echt foto papier. Omdat ik jaren geleden ook kleurenfoto's via de chemische weg afdrukte en veel met de juistheid van de kleuren bezig was, kan ik zeggen dat de afdrukkwaliteit bij MyPhotoFun erg goed is. Ferry Augustinus

The Trustpilot Experience

Take a closer look