Neder Kjærsholm Hovedgaard Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Bestilte først en mindre kurv som kom rigtigt hurtigt. Den er rigtig pæn. Så fandt vi ud af at vi skulle bruge en til og den kom sku også hurtigt😊 Rigtig pæne kurve som er blevet brugt rigtig go... See more

Rated 5 out of 5 stars

Meget venlig og hjælpsom kundeservice. Næste dag efter bestilling fandt jeg et par varer på deres hjemside, som jeg gerne ville købe. Selvom min ordre allerede ventede på at blive sendt, tilbød Esth... See more

Rated 5 out of 5 stars

Simpelthen en helt sværen webshop. Jeg havde købt nogen rensdyr. Da jeg noget tid efter skulle pakke dem ind, opdagede jeg, at der manglede nogen perler på geviret på et af de fine rensdyr. Jeg ringed... See more

Company details

1. Food, Beverages & Tobacco

Information provided by various external sources

Neder Kjærsholm Hovedgaard er en gammel herregård med 450 m² unik brugskunstbutik med tilhørende webshop, lille hyggelig cafe, selskabslokaler og vineri. Læs meget mere her: www.nederkjaersholm.dk

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

7 reviews in the last 12 months

Write a review

Fine produkter

Har købt nogle vaser på webshoppen. Nemt, overskueligt, hurtig levering, godt indpakket og fin produkt. Intet at klage over

November 5, 2024

Meget flot sted

Meget flot sted. Alt er pænt og smukt vedligeholdt.
Fik en lækker tapasmenu med tilhørende vine.
Vinene hører til i den dyre ende, men for kendere sikkert meget gode vine.

October 30, 2024

Super god kundeservice

Super god kundeservice. Deres system var nede og de vælger stadig at sende varen, trods de ikke kunne modtage pengene endnu eller lave en ordre i deres system. Og super hurtig levering fra dag til dag. Tak for den gode service Esther😊
Kan klart anbefale stedet til andre mvh Louise

September 24, 2024

Fin bordløber

Jeg bestilte en bordløber mandag og modtog den allerede tirsdag, forsvarligt pakket.
Jeg er meget tilfreds, både med bordløberen, som lever helt op til både udseende og kvalitet, og også med ordrebehandlingen.
Fem stjerner til Neder Kjærsholm Hovedgård, som jeg helt sikkert vil benytte igen.

March 5, 2024

Fantastisk service!

Fantastisk service!

Bestiller 2 smukke hjorte. Allerede dagen efter ligger der en besked til mig på min svare ang. At den ene er i stykker og de får en ny levering ugen efter og at de håber at jeg vender retur hvis ikke jeg kan vente på det og blot kun ønsker den ene.

Jeg ringer retur til dem og bekræfter at jeg meget gerne vil vente på deres nye levering.

Allerede 2 dage efter at de har fået leveringen hjem modtager jeg de 2 hjorte i fuldstændig perfekt stand!

Hjortene er fantastiske! Men det er deres service virkelig også! Jeg har bestilt fra dem tit og altid kun været yderst tilfreds med både varer levering og emballage..denne gang kan excellent service så ligges oveni!!

Kan kun anbefale dem..kunne man vælge 10 stjerner ..så var det her en klar 10 med pil op 😊

Det er sjældent man oplever så fantastisk service som de levere!

September 28, 2023
Rated 4 out of 5 stars

Hurtig levering og gode varer

Hurtig levering og gode varer, det var lige noget der faldt i god jord, ved modtagerne.
Så jeg vil gerne anbefale stedet.
Det er vigtigt, at det er et godt sted, når du ikke selv kan se og mærke tingene inden du køber det.
Mvh Jette

April 5, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Fornuftig pris og sikker levering

Jeg købte en ammonit skulptur (kaldet sneglehus på pind). Prisen var fornuftig, den blev pakket og sendt forsvarligt og jeg var informeret via mail hele vejen.
Den er sindssygt flot, så jeg er meget tilfreds

February 2, 2022

fantastisk

lækre produkter, fine priser, og hurtig levering.
klart et sted jeg vil handle igen!

June 21, 2019

Flotte varer

Flotte varer, gode priser og hurtig levering absolut intet at udsætte . Dog var emballagen måske ikke lige den beste ..papkasserne var mørnet og fugtige og lugtede kraftigt jordslåede m.m da jeg åbnede dem. Og i stedet for pap-papir var der brugt bobleplast og flaminco som ikke lige er det bedste miljømæssigt set dog var der ikke voldsomt meget af det. Men med fordel tænker jeg man i stedet kan bruge pap-papir som mange andre gør.
Men alt i alt er der intet at udsætte og jeg handler meget gerne igen en anden gang .

January 15, 2019
Neder Kjærsholm Hovedgaard logo

Reply from Neder Kjærsholm Hovedgaard

Hej Maj,
Tak for den flotte anmeldelse. Jeg er ked af, hvis du har fået en papkasse der lugtede. Alt vores emballage er genbrugs emballage - det vil sige, alt den emballage vi modtager vores varer i, fra de forskellige producenter, bliver genanvendt når vi sender web ordrer ud. De papkasser vi vurderer der er uegnet til at sende varer i bliver kørt igennem en maskine, som laver dem om til et slags net, som vi bruger til at pakke om varerne nede i kassen. Hvilket materiale vi bruger til at beskytte varerne afhænger af den enkelte vare.
Så selv om flamingo og bobleplast ikke er de mest miljøvenlige materialer, så bliver de trods alt genanvendt, hvilket sparer miljøet for en ekstra omgang emballage. Det er en historie som vi, til nu, har været for dårlige til at fortælle, men vi vil klart tage det op til overvejelse, hvordan vi kan formidle det videre til vores kunder.

Virkelig god service!

Virkelig god service.

Jeg købte en kop, som var pakket VIRKELIG godt ind, så den ikke kunne gå i stykker. Rigtig god kundeservice på mail og de svarer hurtigt. Jeg er ovenud lykkelig for at jeg købte hos Neder Kjærsholm! Det har været god service lige fra første gang jeg skrev til dem.

Håber at kunne komme forbi en dag og se stedet :-)

October 27, 2017

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look