Nenciesway Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Rated 5 out of 5 stars

Nencie is heel betrokken, deelt ook veel over haar eigen struggles. Ze probeert je op een hele positieve manier te stimuleren, denkt echt mee in je valkuilen en komt dan met goed onderbouwd advies.... See more

Contact info

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

9 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 2 out of 5 stars

Begon goed..

Wanneer er tegenslagen zijn hoor je niks en kan je blijven betalen. Het lijkt vriendelijk maar denkt verder niet veel mee..jammer want het begin was positief. Wanneer je gezondheid je parten speelt kan je blijven betalen en wordt er druk op je gelegd. Geen fijne ervaring en veel geld kwijt.

January 16, 2026

Aanrader!

De afgelopen maanden ben ik met Nencie bezig geweest om mijn leefstijl aan te passen door erachter te komen welke patronen ik heb en deze te doorbreken. De recepten die Nencie deelt, zijn heerlijke alledaagse maaltijden die niet veel tijd kosten. Ik merkte meteen dat ik de hele dag doorkwam met een verzadigd gevoel en hierdoor afviel. Nencie is betrokken, je kan dagelijks contact met haar opnemen via de chat en ze checkt ook regelmatig bij jou hoe je erin zit. Het gaat niet alleen om eten en sporten, maar ook je slaap en humeur wordt meegenomen waardoor je echt een leefstijl verandering aangaat! Ik ben heel blij waar dit traject me heeft gebracht.

January 5, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Nencie is een hele lieve en betrokken…

Nencie is een hele lieve en betrokken coach. Door haar eigen ervaring met afvallen kan ze heel goed met je meedenken. Ze kijkt veel verder dan het “standaard” meer bewegen en gezonder eten. Nencie wilt patronen met je door breken. Zorgen voor een goede mindset want dat helpt bij afvallen.
In haar app geeft ze hele goede lessen waar je veel uit kunt halen en je kunt altijd bij haar terecht voor vragen.

January 2, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Coaching die je echt gaat helpen!

In mei ben ik gestart bij Nencie. Ik was zelf al veel afgevallen, maar er waren toch weer wat kilo’s bijgekomen. Nu, zeven maanden later, heb ik de coaching afgerond. In deze periode heb ik ontzettend veel van Nencie geleerd dingen waarvan ik had gewild dat ik ze twintig jaar geleden al had geweten. Het had me heel wat mislukte afvalpogingen bespaard.

Mijn focus lag bij afvallen altijd op zo weinig mogelijk eten, maar dat hield ik nooit lang vol. Dankzij Nencie heb ik geleerd om bewust te zijn van wát ik eet en vooral wáárom ik eet. Ze spreekt uit eigen ervaring en weet precies hoe het voelt, en dat merk je echt in haar begeleiding.

Ik ben enorm dankbaar voor alles wat ik heb geleerd en raad Nencie dan ook 100% aan iedereen aan die op een gezonde, duurzame manier met voeding en gewoontes wil omgaan!

December 12, 2025

Serieuze en fijne coaching

Nencie is heel betrokken, deelt ook veel over haar eigen struggles.
Zelf heb ik vooral een grote groei gemaakt in mindset en goed voor mijzelf gaan zorgen. Ik ben sporten weer leuk gaan vinden door op een laagdrempelige manier weer te beginnen.
Daar ben ik Nencie heel dankbaar voor, ik zou haar daarom ook zeker aanraden.

December 3, 2025

Nencie is echt super

Nencie is echt super! Ze weet als geen ander hoe het is om deze stap te zetten en welke strubbelingen erbij horen. Daarnaast heeft ze super veel kennis en daardoor kan ze je goed begeleiden in het hele proces. Ik heb super veel van haar geleerd en ben enorm blij met de ervaring. Ik kan het aan iedereen aanraden.

October 2, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Hele persoonlijke coaching die verder gaat dan het getal op de weegschaal.

Wat Nency echt bijzonder maakt, is het dagelijkse en persoonlijke contact. Soms voelt het bijna alsof je met een goede vriendin praat.

Voorafgaand aan het traject wordt er veel tijd besteed aan een uitgebreide intake, waardoor ze precies weet wie je bent, waar je tegenaan loopt en wat je valkuilen zijn.

Het plan was helemaal op mij afgestemd en ging veel verder dan alleen afvallen. Ik leerde nieuwe gewoontes opbouwen, meer zelfliefde ontwikkelen, minder denken en vooral meer doen.

Mijn grootste inzicht is niet wachten op het perfecte moment of totdat je gemotiveerd bent, maar gewoon doen.

Een traject bij Nancy is echt een cadeautje aan jezelf.

August 14, 2025

Zwangerschapskilo's

Na mijn zwangerschap was ik maar liefst 25 kilo aangekomen. Door de vermoeidheid kwam ik er maar niet aan toe om gezonder te eten. Elke dag werd ik onzekerder en zocht ik troost en energie in ongezond eten. Elke dag suste ik mezelf met het idee: 'ik start morgen weer'. Maar die dag kwam maar niet en de maanden verstreken. Tot ik startte bij Nencie. Ik vond het zo fijn om een coach te hebben die zelf ook een lange weg heeft afgelegd en begrijpt wat het is om teveel kilo's mee te dragen. Ze leerde me over patronen en dat was een enorme eye opener! Ik voelde me ook nooit veroordeeld,ook al gingen sommige dagen minder. Ze leerde me vooral om te kijken naar wat wel goed ging en om mezelf niet te straffen. Ik heb nog kilo's te gaan maar Nencie heeft me de juiste handvaten gegeven om verder te gaan. Dankjewel! Je bent een topper!

August 11, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Een hele fijne zet voor de rest van mijn leven!

Ik ben een halfjaar terug begonnen bij Nencie toen ik echt niet meer wist wat ik met mezelf aan moest. Zo graag willen beginnen maar steeds niet weten hoe en wat. Ik ben zo blij dat ik Nencie daarbij om hulp heb gevraagd. Ze heeft me onwijs goede handvaten gegeven om nu ook door te gaan en adviezen waar ik mijn hele leven mee door kan. Ik ben niet alleen wat kilo’s kwijt, maar ook een heel stuk onzekerheid en negativiteit naar mezelf. Het systeem werkt heel fijn en is overzichtelijk en Nencie is een hele leuke en fijne coach!

Je krijgt een plan op maat speciaal voor jou zodat je niet alleen afvalt, maar juist een nieuwe levensstijl ontwikkelt die je de rest van je leven vol kunt houden. Niks dagenlang kauwen op blaadjes sla, gewoon eten wat echt lekker is! En beweging op jouw niveau en wat je leuk vindt. Alles is bespreekbaar en schaamte hoeft niet te bestaan. Echt een aanrader!

January 2, 2025

Top coach!

Nencie is een hele fijne coach. Ze staat met haar eigen kennis en ervaring paraat om uitdagingen de strijd aan te gaan. Ze geeft je juist handvatten en biedt waar nodig een luisterend oor.

Samen met Nencie heb ik mooie stappen mogen maken in mijn eigen ontwikkeling naar een betere leefstijl.

Ik kijk terug op een zeer positief jaar en ben ik tevreden met mijn resultaten. Dankjewel Nencie! 🥰

June 21, 2025

Topcoach!

In juni 2024 ben ik bij Nencie begonnen. Veel te zwaar en er moest echt wat gebeuren. Ik had de moed wel een beetje opgegeven. Ik ben eerst een aantal maanden "op proef" begonnen, want ja; waarom zou dit wel werken?!?!

Inmiddels zijn we bijna een jaar verder en kan ik zeggen "dit had ik veel eerder moeten doen!" Ik ben ruim 30 kg lichter en voel me mentaal en lichamelijk veel beter. Wandelen is echt een fijne hobby geworden (dit had ik echt nooit kunnen bedenken....).

Echt Nenc, ik ben je zo oneindig dankbaar voor alle support, adviezen e.d.!

May 24, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Dankzij de begeleiding van Nencie ben…

Dankzij de begeleiding van Nencie ben ik maar liefst 27 kilo afgevallen – iets wat ik eerder nooit voor mogelijk had gehouden. Vanaf het eerste moment voelde ik me op mijn gemak bij haar. Ze luistert écht, kijkt naar wie je bent en wat je nodig hebt, en biedt geen standaard plan, maar persoonlijke begeleiding.

Wat ik het meest waardeer aan Nencie is haar oprechte betrokkenheid. Ze is er niet alleen voor het voedings- en bewegingsadvies, maar ook voor de mentale steun die zó belangrijk is tijdens een proces als dit. En wat het extra bijzonder maakt: Nencie kent de struggles en begrijpt waar je doorheen gaat. Dat voelde voor mij ontzettend fijn en veilig.

Door de begeleiding van Nencie heb ik mijn eetbuien onder controle gekregen, een nieuwe sport ontdekt die ik echt leuk vind, én ben ik begonnen met dagelijks wandelen – iets wat nu een vast onderdeel van mijn routine is geworden. Ik voel me fitter, sterker en mentaal veel beter in balans.

Ik ben niet alleen kilo’s kwijtgeraakt, maar heb ook een gezondere relatie met voeding en met mezelf ontwikkeld. Ik ben nog niet helemaal waar ik wil zijn, maar dankzij de handvatten en lessen die ik heb meegekregen heb ik er het volste vertrouwen in dit te gaan halen.

Heel erg bedankt voor alles Nencie! ❤️

May 18, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Nencie is fantastisch en veranderd je leven

Nencie geeft een fantastische begeleiding tijdens het afvallen door je een gezonde levensstijl aan te leren, een levensstijl waar ook ruimte is voor leuke dingen zoals, feestjes, vakanties en etentjes, die uitjes horen bij het leven waar je ook van mag genieten.

Ik heb van Nencie geleerd balans de houden en vooral door te gaan als het een keer een dagje tegen zat, ze reageert snel op vragen en past je voedingschema op verzoek aan met ook werkelijk de ingrediënten die je lekker vind 😊, hoe fijn is dat.

Kort samengevat: wil je aan de slag om je levensstijl op een gezonde manier aan te passen en heel belangrijk 'die ook makkelijk vol te houden is' neem dan contact op met Nencie

May 9, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Nencie is een fantastische coach

Nencie is een erg lieve, empatische en betrokken coach. Ze heeft veel dames in haar coaching die forse obesitas hebben en weet daarmee om te gaan als geen ander. Juist omdat ze zelf weet hoe het is om zoveel af te moeten vallen, herkent ze de gedragspatronen die erbij horen en kan je daarbij helpen. Het is ook door haar persoonervaring een stuk makkelijker om eerlijk te zijn en daardoor beter geholpen te kunnen worden. Soms heb je net een andere benadering nodig dan een fitte influencer coach die een eet- en sportschema maakt en je de psychologische kant zelf maarlaat uitzoeken. Dankzij Nencie ben ik 22.5 kilo afgevallen en de juiste handvatten meegekregen om nu zelf stug door te zetten. Ik zou iedereen aanraden om bij haar in een traject te stappen. Gun het jezelf!

February 8, 2025
Rated 5 out of 5 stars

De coaching bij Nencie heeft mij mijzelf leren omarmen

De coaching bij Nencie heeft mij geleerd balans in mijn leven toe te passen met gezonde voedingskeuzes! Daarnaast heeft Nencie mij geleerd hoe belangrijk het is om je eigen lichaam te omarmen, niks moet, stel je eigen doelen, wees realistisch naar je zelf, leer je lichaam begrijpen, hou van jezelf en maak een plan

Afvallen bij Nencie is nog nooit zo leuk geweest! 🤩

January 18, 2025

Mijn eigen doel voorbij!

In mei ben ik begonnen met Nencie op bijna 70 kilo. Mijn eigen doel was rond de 65 kilo. Dat probeerde ik al jaren, maar lukte nooit. Na twee zwangerschappen en weer nieuwe pogingen, besloten te starten bij haar. Mijn eigen doel voorbij en onder de 60 geëindigd! Ben echt blij.
Nencie geeft veel tips en sluit aan bij je eigen wensen. Ik heb geleerd om op een andere manier te eten en dit is iets wat makkelijk vol te houden is.
Ik ben een maat gekrompen en ben dus echt blij.

November 4, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Een coach die verder kijkt…

Nencie is iemand die verder kijkt dan de weegschaal. Ze kijkt naar jouw situatie, je verleden en je toekomst. Ze is een coach die zowel zorgt dat je een gezonder lijf krijg als een gezonde relatie met eten.
Dankzij Nencie is gezond eten en daar de tijd voor nemen voor mij een echte gewoonte geworden. Daarnaast heb ik veel meer geleerd dankbaar te zijn voor de kleine overwinningen en mooie momenten. En dat alles terwijl je je lichaam ook ziet veranderen.
Ik ben haar heel dankbaar voor alle prestaties die ik heb kunnen behalen doordat ze mij aanmoedigen en steunde!

September 26, 2024

Super goeie coach

Nencie kijkt samen met je mee om een eet schema te maken wat bij je past. Je hoeft geen dieet te volgen, maar je gaat je leefstijl aanpassen.

Ik heb heel veel aan haar gehad en nu ga ik het alleen voort zetten.

Nencie bedankt voor je goeie begeleiding!

August 20, 2024

Topper van een coach!

Ik kan maar 1 woord bedenken voor Nencie en dat is dat ze een enorme topper is.

Inmiddels al een aantal maanden bezig met het traject van Nencir en 20 kg afgevallen. Nencie helpt je volledig het hele concept van een balans en zelfliefde te vinden. Geen gekke dieet of verbiedingen van bepaald voedsel.

Daarbij dus nogmaals bedankt Nencie! ❤️

August 13, 2024

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look