Vi har nu brugt firmaet for anden gang, og begge gange har vi været fuldt ud tilfredse. Begge gange har kvaliteten været i top, og der bliver ikke sjusket i hjørnerne mv. Arbejdet udføres lynhurtigt a... See more
See what reviewers are saying
Jeg anbefaler Netto Gulvservice, da vi har fået de smukkeste gulve: afslibning, pigmentering og lakering af tre stuer og en entré, til en rigtig fin pris. De skulle ordne ét værelse ad gangen,... See more
Netto Gulvservice har lavet et fint arbejde hos os. De har både malet rum og slebet gulve. De var serviceminded og kom til aftalerne og meldte tilbage, når de ikke kunne være der som aftalt. Det enest... See more
Fik slebet mit gulv i april 2021, 50 m2 i lejlighed i København. Super flot resultat. Altid hurtig besvarelse i kommunikationen, sendte billeder undervejs i processen. Kom til tiden og overholdt alle... See more
No recent history of asking for reviews
Flot arbejde
Netto Gulvservice overholdt alle aftale…
Netto Gulvservice overholdt alle aftale og resultatet er præcis som vi håbede. Kan godt anbefale dette firma.
Prof arbejde med SUPER resultat
Har netop brugt Nettos yderst behagelige, hensynsfulde, omhyggelige samt super-professionelle gulvspecialister over tre omgange - til rigtig favorable priser! Vores gulve har aldrig stået smukkere end nu, så vi kan og vil absolut uden forbehold anbefale Netto Gulvservice ...! ;-)
/Steen, 2920
Fint arbejde
Fint arbejde, og de rydder pænt op efter sig. Birgitte Erhardtsen
Super service og hvor er det blevet…
Super service og hvor er det blevet pænt det i har lavet vil helt klart bruge jer igen og anbefale jer til andre
Effektive og præcise
Effektive og præcise. Overholdt tid og lavede et fint resultat.
De har godt og grundigt ryddet op efter sig.Flot resultat.
Jeg samarbejdet med Netto gulvservice…
Jeg samarbejdet med Netto gulvservice og kan strærkt anbefale dem til at udføre gulvarbejde.
Super flot arbejde
. 2 friske og herlige gulvfolk lavede 2 gulve for mig. Jeg er meget tilfreds med kvaliteten, og det er bare et kæmpe plus, at det foregik i højt humør. En rigtig god oplevelse
Mvh Klaus
Firmaet blev væk og kunne pludselig løse opgaven på den halve tid 😳
Vi har desværre haft en ikke så god oplevelse med Netto Gulvservice.
Vi havde en klar aftale om, at de idag klokken 10.00 skulle komme og påbegynde afhøvling af vores gulve. De skulle bruge idag og i morgen på at afhøvle, give lud og lakere.
Klokken 10:45 ringer vi, da de hverken er dukket op til aftalt tid eller har ulejliget sig med at ringe og meddele, at de er forsinket.
Vi får i telefonen den besked, at der er opstået problemer med deres køretøj, og at de ikke kommer. De vil i stedet “komme i morgen” og ville “ringe en time inden de dukkede op”.
Firmaet mente nu, at de kunne lave både afhøvling, lud og lakering på een dag - hvorfor det må undre/bekymre, at de ikke mente det oprindelig, hvor de afsatte to dage.
Enhver der skal have afhøvlet gulve på en hel etage i et hus ved, hvor omstændigt og tidskrævende det er, at gøre huset klar til den opgave (møbler m.m. skal flyttes).
Det er derfor ret irriterende at blive brændt af. Endnu mere irriterende at vi selv skal ringe og spørge hvor de bliver af tre kvarter efter de skulle have været her - og så først der får besked om, at de slet ikke kommer - hvilket de selvfølgelig har vidst i et stykke tid men ikke fundet nødvendigt at informere kunden (os) om.
Vi har ikke tillid til, at de kommer i morgen - og heller ikke tillid til deres forslag om, at opgaven pludselig kan løses på den halve tid. Så vi har hyret et andet firma til opgaven.
Desværre.
Super kompetente og effektive.
Skulle jeg være nervøs, så både gode og dårlige anmeldelser? Jeg talte med Jovan og kan kun sige at jeg er glad for at vi valgte at bruge Netto Gulvservice, super service og en rigtig god pris.
De har netop slebet og lakeret 100 kvm ved os, de kom til tiden og arbejdede effektivt derudover var de super kompetente. Der var ryddet op og medarbejderne var meget høflige.
Så jeg kan KUN anbefale brugen af dette firma.
Stor anbefaling herfra
Jeg har nu fået afslebet og lakeret gulvet i hele boligen. Jeg må sige at det har været rigtig god service og flot arbejde. De kommer til tiden og er meget venlige. Det er derudover en meget fin pris, så en stor anbefaling her fra.
Mvh Dianna
En dygtig og hurtig gulvafsliber!
Firmaet har netop afslebet min træterasse - en mindre opgave, som andre ikke gad udføre.
Netto Gulvservice udførte opgaven grundigt og hurtigt til en rimelig pris!
Vi giver netto gulvservice vores…
Vi giver netto gulvservice vores varmeste anbefaling. De kunne starte allerede efter 2 dage og resultatet er blevet så fint. Vi fik afhøvlet gulve og lakeret dem i både stue, gang og 3 værelser til virkelig billige penge. Så stor tilfredshed herfra.
Dejligt nemt og hurtigt.
Dejligt nemt og hurtigt.
Kan varmt anbefale Netto Gulvservice
God pris, flotte gulve, overholdte tidsplanen!
Vi fik lavet gulvet i et gammelt sommerhus på 220 kvm. Jeg var lidt betænkelig, da virksomheden havde fået blandet anmeldelser her på trustpilot. Prisen var dog i den lave ende og de kunne gå i gang med det samme.
Jeg er dybt imponeret over arbejdet. De var lydhøre, gode til at rådgive og færdig på få dage, da de var 4-5 mand i gang fra morgen til aften. Gulvet er simpelthen blevet så flot (afslibning, hvid bejse og lak). De har overholdt alle deres aftaler.
Eneste minus er, at de rykker løbende for yderligere betalinger, selvom de har fået et depositum. Men alt i alt super anmeldelser herfra :-)
God og billig slibning og lakering af…
God og billig slibning og lakering af vores gulv. Kan varmt anbefale til andre
Er fuldt ud tilfreds
Er fuldt ud tilfreds, flinke folk, og umiddelbart er jobbet lavet rigtigt, men som lægmand er det jo svært at vide.
Jeg har brugt dem 2 gange og det har…
Jeg har brugt dem 2 gange og det har været super godt.og har fået det bedste tilbud og de overholder aftaler
jeg kan kun anbefale det
Super service og flot resultat
Jeg fik i går slebet trappe. Alle aftaler overholdt. Jeg er meget tilfreds med resultatet. Og jeg er meget overrasket over at gulv-støv der kom ind værelserne på 1. sal, (dørene var nødt til at være åbne kort tid) også blev støvsuget. Trappen er så go som ny, til en pris, i den meget billige ende. Jeg vil bruge Netto Gulvservice igen, når de andre gulve skal ordnes.
god service
Vi har brugt firmaet 2 gange, med gode resultater,de har overholdt alle aftaler. Og priserne har været gode, så vi kan kun anbefale dem