Fijne oefeningen, vooral niet te lang want dat vind ik altijd wel een "ding" dus 20 minuten is voor mij als mama perfect! Ik zeg dan altijd kort en mega krachtig. Een hele fijne community met allemaal... See more
Company replied
Je betaalt 12 euro per maand om de programma's te kunnen volgen. Vervolgens schaf je programma's aan voor een bepaald bedrag. Wil je je abonnement tijdelijk stoppen? Dan ben je al je aangeschafte prog... See more
Company replied
Super tevreden met NBFM! 🫶🏼 Het is vooral fijn dat het zo makkelijk te combineren is met een druk leven en de kids. De app is super overzichtelijk en makkelijk in gebruik, waardoor het allemaal... See more
Company replied
Sinds 1.5 jaar sport ik met NBFM. Mijn doel was afvallen (niet heel veel kilo’s maar er mocht echt wel wat af) en vooral mezelf fit voelen. Nu 1.5 jaar later kan ik zeggen dat mijn hele le... See more
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 48 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Na jaren niet sporten omdat ik niks leuk vond en niks volhield(vanwege chronische klachten), ben ik afgelopen week begonnen met de step challenge. Ik vond het spannend, want hoe zou mijn lichaam erop gaan reageren en zou ik het wel leuk vinden. Maar wat is dit tof!!! Lichamelijk gaat het goed tot nu toe en ik vind het oprecht leuk! Ik ben woensdag begonnen en heb op 1 dag na alle dagen gesport. Mega pittig, maar voel me zo goed nu💪🏻

Reply from Newbornfitmama
In 2019 ben ik met NBFM begonnen. Vanaf dat moment elk programma gekocht. Elk programma is weer zo anders en leuk, ik had nooit gedacht sporten leuk te vinden. Elk programma is weer zo nieuw, zo houd je het ook leuk. Ook vaak met een nieuwe tool. Echt een feestje in je huiskamer. Ik zou iedereen NBFM aanraden! Het contact met NBFM is heel fijn en makkelijk, het team staat altijd voor je klaar.

Reply from Newbornfitmama
Het nieuw programma step zo leuk en elke dag haalbaar omdat het maar 20 a 30 min is .. dag 2 en nu al
Mega spierpijn in me benen ! Maar super leuk programma net als de rest van Nbfm

Reply from Newbornfitmama
Hier een mama van twee zorgintensieve kindjes, dankzij NBFM kon ik weer voor mezelf zorgen en sporten met goed resultaat! In een jaar tijd ben ik 20 kilo afgevallen en eindelijk na hele pittige jaren voel ik me weer fit! De app is heel overzichtelijk en de work-outs zijn goed mee te doen. Het is sporten met heel veel plezier, ook als je net als mij zeer beperkt tijd hebt voor jezelf!!

Reply from Newbornfitmama
Ik ben 3 jaar geleden met NBFM begonnen, ben oa door NBFM 21 kilo afgevallen. De programma's zijn altijd super leuk en ze proberen altijd weer wat nieuws te verzinnen, zodat je toch gemotiveerd blijft! Communicatie is goed, wordt snel gereageerd op een vraag, heel fijn! De nieuwe app werkt goed, je kan makkelijk je programma's vinden en zelf inplannen of stop zetten.
Vind het vooral erg fijn dat ik het gewoon lekker thuis kan doen, wanneer het mij uitkomt.

Reply from Newbornfitmama
Leuke challenges met fijne workouts. Ik krijg er energie van en wordt er fit van. De afwisseling tussen verschillende challenges maakt het nog uitdagender en leuker en zorgt ervoor dat het goed vol te houden is. Ik gebruik de app nu bijna een jaar en ben nu een aantal challenges verder.

Reply from Newbornfitmama
Een heerlijke app met super leuke work outs. Ze zijn afwisselend in lengte en in zwaarte. Daarnaast zijn er super leuke programma’s te volgen. Ik doe nu het step programma en geniet van de workouts die ongeveer 30 minuten duren. Je doet het wanneer het jou uit komt. Perfect om te combineren met het drukke (gezins)leven. Een echte aanrader 😊👍🏻

Reply from Newbornfitmama
Ik ben NBFM tegen gekomen op Instagram en het voelde gelijk goed. Het past naar mijn mening bij iedereen en heb ik me ingeschreven voor de step challenge. Nog nooit aan zoiets online’s meegedaan. Ik werd overal goed doorgeleid met de mails die ik kreeg na aanmelding. Ook de app werkt voor mij top en is overzichtelijk. Filmpjes zijn goed te volgen en het enthousiasme spat van je scherm door o.a. de muziek en Kimberly. Heel erg leuk! Er is een fijne chat groep, waarin iedereen aardig is voor elkaar. Uiteindelijk heeft iedereen zijn eigen doel en daar voel ik respect voor. Dat voelt gewoon goed en motiverend. Voor mij voelt het passend en hoop ik hier nog lang te blijven en resultaat te boeken. Ik heb er in iedergeval voor nu veel vertrouwen in en is mijn ervaring goed bevallen. Ze delen ook recepten, hierin moet ik mij nog verdiepen.

Reply from Newbornfitmama
Wat is nbfm een super app, in de sportschool nooit mijn draai kunnen vinden, maar nu met de app, minimaal 3 a 4 keer aan het sporten thuis wat heerlijk tussen de spelende kinderen door.. nu net begonnen met de nieuwe step up challenge, wat gaaf, na die tijd helemaal kapot maar dat is niet erg.. met de app al zoveel meer resultaat..

Reply from Newbornfitmama
Ik ben zo blij met de app en de programma’s! Het werkt zo fijn en het is echt effectief❤️ En dat gewoon op de plek waar je ook bent, thuis of op vakantie, zo top! Je kunt er zelfs heerlijke recepten vinden. Geen vraag is teveel, je kunt met al je vragen bij hen terecht🙏🏻 Jullie doen het zo goed❤️❤️

Reply from Newbornfitmama
Ik kwam deze app ooit tegen via Facebook. Sindsdien ben ik er eigenlijk nooit meer weg gegaan. Vind het een ideale sport app. Heb er aantal met 100% behaald. Dit is een aanrader voor alle moeders .
Ga zo door met deze sport app !
Groetjes,
Ruchira.

Reply from Newbornfitmama
Al verschillende programma’s gedaan de afgelopen jaren maar steeds zijn ze weer verrassend, motiverend en anders!
Ideaal om thuis te trainen als drukke moeder met een eigen bedrijf, een gezin en druk huishouden met dieren. Korte momentjes tussendoor kan ik nu goed benutten

Reply from Newbornfitmama
De eerste week erop zitten en dat is mij super goed bevallen! Ik krijg er energie van en heb ook iedere avond zin om aan de workout te beginnen. Daarnaast staan er verschillende lekkere recepten in de app die ook makkelijk te maken zijn. Ik ben enthousiast!

Reply from Newbornfitmama
Ik ben nu een aantal weken bezig met nbfm workouts en het bevalt me zo goed! Ontzettend fijne workouts met leuke muziek en goede motivatie en enthousiast!!
Ook hele leuke en lekkere inspirerende recepten!
Kimberly is ook heel enthousiast!
Ik ben fan!!!

Reply from Newbornfitmama
Ik ben net een klein weekje lid en vind het zo ontzettend leuk! Ik combineer de programma's in de app met krachttraining in de sportschool en heb het gevoel dat mijn progressie ook echt versneld. De recepten in de app zijn ook heel fijn, ze zijn gemakkelijk te filteren en zelfs geschikt voor mijn (kieskeurige) kinderen. Aanrader dus 💖

Reply from Newbornfitmama
Ik ben al een aantal jaar lid. Ze zijn steeds groter geworden volgens mij met steeds meer leden. Wat ik heel erg goed vind is dat het contact altijd snel, persoonlijk en goed is gebleven.
Ik koop nog steeds nieuwe programma’s, omdat ze vernieuwend en steeds beter zijn. Ik vind de sportschool ook best ok, maar dit is zoveel makkelijker en ook echt effectief. Trainingen zijn efficiënt. Ook de recepten in de app zijn top. De app zelf werkt fijn. Ik heb er eigenlijk nooit problemen mee.
Zeker 5 sterren voor mij! Als ik een tip zou kunnen geven is dat sommige oefeningen best lastig zijn, zeker voor een beginner. Misschien kunnen er wat technische video’s komen met uitleg. Dat je weet waar je op moet letten zodat je weet dat je een oefening goed uitvoert.

Reply from Newbornfitmama
Inmiddels ben ik al meerdere jaren lid van NBFM. Elke keer komen er nieuwe sportprogramma's uit, welke je zelf kunt blijven herhalen. Vind het concept van thuis te kunnen sporten -op mijn eigen tempo en tijd- heel erg fijn! Voor mij kan hier geen sportschool tegenop..

Reply from Newbornfitmama
Superblij met de workouts van NBFM! Ze zijn goed te volgen, lekker afwisselend én op fijne muziek! Niet te lang dus daarom goed vol te houden om (bijna) dagelijks te doen. In de app nog wel wat ruimte voor verbetering dus daarom 4 ipv 5 sterren🤗 Maar inmiddels bezig met m'n 3e programma, ik ben fan!

Reply from Newbornfitmama
Super fijne community! Met de mogelijkheid om je abonnement te pauzeren wanneer nodig. Veel nieuwe oefeningen en recepten en goede begeleiding wanneer je erom vraagt.

Reply from Newbornfitmama
Bij Kindzorg Brabant vinden we het belangrijk dat collega’s ook goed voor zichzelf kunnen zorgen. Daarom hebben we via NBFM een online trainingsplatform geregeld, voor iedereen die het leuk vindt om wat extra te bewegen of te ontspannen.
De app is superduidelijk, de workouts zijn afwisselend en je kunt gewoon lekker op je eigen moment aan de slag. De mensen van NBFM zijn heel benaderbaar en denken fijn mee.
Een mooie en makkelijke manier om iets extra’s te doen voor je lijf en je hoofd!