Fantastische workouts en challenges! Er zit er altijd wel eentje voor je bij. Je kunt verschillende zones aanpakken en je hebt heel veel opties qua wat voor workouts. Zoals kracht, HIIT, BBB en buiksp... See more
See what reviewers are saying
Fijne oefeningen, vooral niet te lang want dat vind ik altijd wel een "ding" dus 20 minuten is voor mij als mama perfect! Ik zeg dan altijd kort en mega krachtig. Een hele fijne community met allemaal... See more
Company replied
Je betaalt 12 euro per maand om de programma's te kunnen volgen. Vervolgens schaf je programma's aan voor een bepaald bedrag. Wil je je abonnement tijdelijk stoppen? Dan ben je al je aangeschafte prog... See more
Company replied
Super tevreden met NBFM! 🫶🏼 Het is vooral fijn dat het zo makkelijk te combineren is met een druk leven en de kids. De app is super overzichtelijk en makkelijk in gebruik, waardoor het allemaal... See more
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 48 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
People also looked at
Super programma!!
Super fijn programma en top app. Veel variatie in programma’s en workouts en erg veel keuze in recepten (voor ieder wat wils 🙌🏻).
Ruim 5 jaar geleden begonnen met NBFM en toen in 21 weken 20 kg afgevallen. Nog altijd dankbaar voor hun hulp, workouts, tips en fijne community met andere moeders waar je hulp kunt vragen en elkaar kan motiveren.
En nu na 5 jaar nog steeds super blij en dankbaar. Nog elke dag doe ik workouts van NBFM, nog altijd uitdagend, vernieuwend en variërend. Wat mij betreft een dikke aanrader! ❤️

Heerlijke workouts
Heerlijke workouts, makkelijk in te plannen en uit te voeren. Laagdrempelig, eenvoudig aan te passen aan je eigen tijd en eigen niveau. Zelfs de kinderen vinden het leuk! Klantenservice reageert ook altijd heel snel. Ik ben al 4 jaar een tevreden member!

Wat een teleurstelling
Wat een teleurstelling. Ong. 20 (niet haalbare) recepten en 20 workouts. Niet de moeite waard om aan te schaffen voor zulke hoge aanschafkosten. Van persoonlijke begeleiding is geen sprake, al zeggen ze dat wel te bieden.

Super enthousiast
Op 1 januari gestart met NBFM en kan alleen maar zeggen dat het een onwijs fijn programma is, dat goed is vol te houden. Als moeder van drie kleine kinderen vond ik het lastig om tijd te vinden om te sporten. Nu heb ik een routine gevonden en ben na bijna een jaar 13 kilo kwijt. Als je twijfelt, kan ik alleen maar zeggen: give it a try en laat je verrassen! En denk je dat het wellicht eentonig wordt? Dat is zeer zeker niet het geval, want om de zoveel tijd verschijnt er een nieuw, uitdagend en net even anders trainingsprogramma. Zo blijf je uitgedaagd!

Blij
Na veel zelf proberen wat oefeningen te doen de nfbm tegen gekomen via Facebook. Na wikken en wegen besloot ik een bbb programma aan te schaffen voor 3 weken. Verwachtte er niet veel van maar ik kon het een keer proberen. Er bleek een lidmaatschap aan vast te zitten maar ik zou die opzeggen nadat dat programma klaar was. 1e maand was gratis. Dit was eind mei. Nu ben ik 4 maanden verder, 9,1 kilo lichter en 7 cm taille smaller. Daarnaast mijn hele lijf veel meer in shape. Ik voel me zoveel energieker en het beste, de lol in sporten terug gevonden. En dat voornemen om na een maand te stoppen heb ik over boord gegooid, is die 11,95 per maand zo waard. Zo veel plezier en resultaat ervan. Kan het iedereen aanraden. Je moet er natuurlijk wel gewoon zelf voor werken, het gaat niet vanzelf maar dit heeft mij zo goed geholpen mijn doelen te behalen. Enne ik ga met plezier nog ff lekker door.

Reply from Newbornfitmama
‘Verslaafd’ dankzij NBFM 😉…
Dit weekend ben ik er weer achter gekomen dat ik zó blij ben met de workouts en programma’s van NBFM! De afgelopen weken had ik steeds wat meer last van mijn heup. Een oude, maar zeer hardnekkige kwaal. Waarschijnlijk een beginnende slijmbeursontsteking of irritatie aan de pezen rondom mijn heupkop. Dus het BBB banden programma even aan de kant om de weerstand rondom mijn heupen te verlagen en twee andere programma’s (Summer Body Programma en buikspieren) ingepland. Heerlijke programma’s en het gaat steeds beter met mijn heup.
Kun je zeggen dat ik verslaafd ben? Ja, ik ben verslaafd… aan sporten!!! 💪🏻

Reply from Newbornfitmama
Ik ben momenteel nog bezig met het post…
Ik ben momenteel nog bezig met het post partum programma maar ben super enthousiast en ga zeker meerdere programma's volgen hierna. Toen ik begon dacht ik nou dit mag wel even een tandje zwaarder en wat langer, maar het fijne is dat het rustig word opgebouwd en het echt oefeningen zijn die je op dat moment aan kan. De workouts worden dus op een fijn tempo opgebouwd waardoor het leuk is en je uitkijkt naar de volgende workout. Ik ben fan......

In januari 2022 gestart en totaal -34 kg
In januari 2022 gestart met Newborn Fit Mama en na 2,5 jaar nog steeds enthousiast. Inmiddels 34 kg kwijt en heeeeel veel centimeters. Dankzij NBFM heb ik een nieuwe leefstijl gecreëerd en weet ik veel meer over voeding. Mijn gewicht blijft nu stabiel en ik ben steeds weer gemotiveerd bij een nieuw programma. De app werkt fijn en als ik een vraag heb kan ik mailen en krijg ik snel reactie. Ik ga nooit meer naar de sportschool, want dit programma past bij mij als drukke mama van 3 kindjes. Echt een top programma! 💕

Ik vind NBFM echt een TOP Programma
Ik vind NBFM echt een TOP Programma. Kan het iedereen aanraden, zeer gevarieerd, super leuke, enthousiaste workouts. Je kunt deze echt overal en altijd doen, thuis, op vakantie, alleen of gezellig met de kids of vriendinnen. Verder ook heerlijke recepten. En het allerbelangrijkste, Kimberly en Eddy blijven je elke keer weer op een goede, gezellige manier stimuleren om te blijven sporten en gezond te eten. Het is een TopTeam, super blij mee.
Een absolute aanrader voor iedereen met weinig tijd en ruimte die heel graag in shape wil komen of blijven!

Reply from Newbornfitmama
Blij met het programma van NBFM
Ik had het programma van NBFM, al vaker voorbij zien komen bij vriendinnen. Twijfelde omdat mijn sportschool avonturen nog nooit succesvol waren.
Toch aangemeld en super blij mee.
De app is duidelijk, workouts zijn gevarieerd en lekkere recepten.
Heerlijk thuis sporten en werken aan een
gezonde levensstijl.
Heb een aantal keer hulpvragen gehad, die naar wens zijn uitgelegd en opgelost.
Ben een aantal kilo’s afgevallen en voel me energiek. Zeer tevreden!

Reply from Newbornfitmama
Leuk, afwisselend en met geweldige resultaten
Inmiddels sport ik al bijna 4 jaar met NBFM en heb ik al vele programma’s gevolgd. De afwisseling tussen de programma’s zorgt ervoor dat het altijd weer een feestje is.
In de app kun je heel eenvoudig een programma volgen of zelf de workout kiezen waar je zin in hebt.
Door het volgen van de NBFM workout’s en de heerlijke gerechten die in de app te vinden zijn is het me, na jaren van jojo-en, gelukt om een gezond (en lekker) leef- en eetpatroon te creëren.
Kortom, super blij met NBFM!

Reply from Newbornfitmama
Aanrader als je thuis gaat sporten
Fijne en duidelijke app, wanneer het mij uitkomt kan ik zelf een workout kiezen of je volgt een programma.
Voor mij werkt het uitstekend!
Zeker een aanrader

Blij met NBFM
Ontzettend tevreden over NBFM. Het contact is prettig en afgestemd op mijn persoonlijke wensen. De workouts zijn goed te volgen en tools die hierbij horen fijn in gebruik. De workouts zijn variabel en daardoor erg leuk om te volgen. De app is duidelijk en makkelijk te gebruiken.

Reply from Newbornfitmama
Voor mij is het NBFM BBB banden…
Voor mij is het NBFM BBB banden programma echt ideaal geweest!! Ik heb mijn eerste programma in 2023 gevolgd voor mijn vakantie naar Bali. Altijd spannend of dit dan het resultaat zou geven waar je voor je vakantie zo naar verlangt…. En dat deed het gelukkig absoluut! Na slechts drie weken zag ik echt mega resultaat.
Sportscholen waren voor mij nooit een succes, het is toch een drempel om de auto te pakken en tussen andere mensen te moeten gaan sporten.. Dat maakt NBFM zo ideaal, je kan sporten waar en wanneer je wilt. Zelfs met een fulltime baan, huishouden en een druk sociaal leven goed te combineren!
Aan het begin denk je Pfoe elke dag 20 minuten sporten… maar wat is nou 20 minuten per dag? Helemaal niks toch! En die 20 minuten bestaan ook nog uit diverse korte video’s met oefeningen waardoor de tijd echt voorbij vliegt.
Het zijn hele afwisselende en makkelijke oefeningen die goed en duidelijk worden uitgebeeld in de video’s. Altijd met een lekker muziekje eronder om het tempo lekker in te zetten.
Alle oefeningen worden ingepland en getoond in de gloednieuwe NBFM app. De app werkt super fijn, heel idiote proof, oefeningen zijn makkelijk in te plannen en er staan super veel leuke en lekkere recepten op die je kunt gebruiken om naast de oefeningen ook een gezond eetpatroon te creëren. Dikke aanrader!

Helemaal top!!
Super fijne programma’s en workouts!! O en laten we de heerlijke recepten niet vergeten!
De ene periode sport ik dagelijks met NBFM, een andere periode 1 tot 2x per week. Ik word er altijd helemaal vrolijk van en heb zin om te sporten. Trust me, dat was nieuw voor mij haha!
De app is ideaal en zo kan ik thuis heerlijk m’n workouts doen! Zo blij mee!

Newbornfitmama is top
Newbornfitmama is voor mij de uitkomst geweest toen ik de knop om had en wilde gaan sporten. Sportscholen waren voor mij nooit een succes, maar toen ik 2 jaar na de geboorte van mijn eerste kindje besloot dat ik wilde afvallen en in shape wilde komen, kwam ik nbfm tegen en ik gaf het een kans.
De vele verschillende programma's die zij bieden, plus live workouts en de hele fijne community die erbij hoort zijn top. Voordeel is ook dat je alles thuis, in je eigen tijd kunt doen en dat je dus niet afhankelijk bent van naar een sportschool gaan.
De challenges zijn ook altijd heel gaaf, en ik zat vorige zomer op een punt waarop ik me ontzettend goed voelde in mijn lijf, zichtbare lijntjes had van mijn buikspieren en echt gewoon in shape was.
De recepten die je in de app vindt zijn ook heel fijn, er is meer dan genoeg variatie en alles is heel duidelijk.
Daarnaast zijn Kimberly en Eddy gewoon echt toppers!

Reply from Newbornfitmama
Geen dag zonder de workouts van NBFM
Ik kan newborn fit mama iedereen aanraden en doe dit dan ook maar al te graag als ik de vraag krijg waar ik sport en hoe ik zo in shape ben gekomen.
Dankzij Kimberley en haar team hebben ze me enorm geholpen om de juiste weg te vinden voor mij om weer in shape te komen.
Ze staan 24/7 voor je klaar en helpen je met alle vragen waar je tegenaan loopt in je proces om weer gezond en fit door het leven te gaan, wanneer je een vraag aan ze stelt reageren ze altijd en meestal binnen 24 uur wat heel erg prettig is.
De app die ze hebben vernieuwd ziet er super strak uit en is gewoon onwijs gebruiksvriendelijk en mega overzichtelijk.
Er staan niet alleen losse workouts in, maar je kan de programma's die je hebt aangeschaft ook zelf inplannen wat heel fijn is.
Daarbij komen er meerdere verschillende programma's per jaar die je kan aanschaffen waaronder heb bbb banden programma, summer body program en het fat loss programma wat grote favorieten van mij zijn.
Ik raad iedereen het aan om het te proberen, want ik weet zeker dat als je eenmaal eraan begonnen bent, je de verbondenheid voelt van de community in de app, en de aanmoediging van Kimberley die je door de moeilijke momenten heen coach.

Aanrader!
Erg fijn programma, korte en effectieve lessen waardoor sporten makkelijk is voor drukke mama’s. Aanrader!

Reply from Newbornfitmama
Na lang twijfelen een abonnement…
Na lang twijfelen een abonnement genomen.
Schot in de roos.
Elke dag met plezier volg ik de workouts.
In de overzichtelijke app met heerlijke recepten die je goed kan toepassen in een gezonde levensstijl.
De afwisseling van verschillende programma's vind ik super fijn.
Het voordeel dat je alles op je eigen tempo en niveau kan doen en gewoon thuis. Het kost 30 min hooguit dus ook dat maakt het goed te doen.
En heb je vragen , fijne hulp .
Ik kan het iedereen aanraden

Reply from Newbornfitmama
Nbfm is een heel fijn platform voor moeders en vrouwen
Nbfm is een heel fijn platform voor vrouwen, voelt heel warm en Persoonlijk. Eddy en Kimberly hebben zoveel liefde en aandacht voor dit bedrijf en dat voel je als klant.. constant worden er nieuwe en verfrissende workouts / programma’s toegevoegd zodat het ook echt leuk blijft. Aanrader!

The Trustpilot Experience