Havde fulgt Mathias online i længere tid. Han var af flere omgange virkelig sød til at svare på mine spørgsmål og vende retur uden et pres for at vi skulle beslutte og købe noget her og nu. Til sidst... See more
See what reviewers are saying
Vi havde den bedste oplevelse hos Mathias da vi fik lavet vores vielses ringe. Vi søgte organiske, lækre guld ringe og dem fik vi. Nørregaards Guldsmedje levede i den grad op til vore ønsker og lave... See more
Company replied
Jeg har fået lavet en ring om hos Nørregaards Guldsmedje. Jeg har også fået strammet låse på et tennisarmbånd efter en rum års brug. En virkelig god oplevelse med Mathias. Ikke alene er produkterne... See more
Company replied
Mathias har været en fornøjelse at arbejde sammen med under tilblivelsen af en smuk forlovelsesring. Han får 10 ud af 10 herfra, på alt fra service, design guidance, pris og kvalitet. Vi vender helt s... See more
- Jewellery Manufacturer
- Diamond Dealer
- Gold and Silver Trading Company
- Jeweler
- Jewelry Designer
- Jewelry Repair Service
Written by the company
Nørregaards guldsmedje laver Håndlavede vielsesringe, forlovelsesringe og andre smykker i højeste kvalitet. Jeg arbejder i guld, hvidguld og platin. En af mine specialiteter, som du ikke finder særligt mange steder i Danmark er mine French-Cut allianceringe. Jeg anvender gerne eget guld og egne sten. Jeg importere selv diamanter og har gennem mine +15 år i branchen et godt netværk, så jeg kan altid levere diamanter i alle kvaliteter til konkurrencedygtige priser. Da jeg leverer direkte fra eget værksted til kunden, kan jeg typisk tilbyde nogle fordelagtige priser. Tøv ikke med at kontakte mig for et tilbud på en smuk solitærring til at fri, vielsesringe der vil glæde jer hele livet eller andet.
Gammel Kurreholmvej 1a , 3330 , Gørløse , Denmark
- Mathias@noerregaardsguldsmedje.dk
- www.noerregaardsguldsmedje.dk
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Meget dygtig guldsmed
Jeg havde en ring som skulle repareres. Den havde mistet 3 sten Jeg kontaktet derfor Mathias og selvom jeg ikke mødtes med ham fysisk kunne jeg mærke, at det var ham som skulle varetage den opgave efter en grundig dialog på istagram. Resultatet taler for sig selv. Jeg har nu en smuk ring hvor jeg ikke længere er bange for at tabe sten. TAK!

Reply from Nørregaards guldsmedje
God sparring omkring vores ønsker til…
God sparring omkring vores ønsker til vielsesringe. Vi har fået smukke og unikke ringe, præcist som vi havde ønsket os. Vi har efterfølgende købt flere smykker hos Nørregaards og har modtaget endnu en smuk ring i julegave. Har anbefalet Nørregaard til venner og familie.

Reply from Nørregaards guldsmedje
Fantastisk produkter og god service og…
Fantastisk produkter og god service og håndværk!

Reply from Nørregaards guldsmedje
Mathias har lavet alle mine ringe og…
Mathias har lavet alle mine ringe og elsker dem, meget flot stykke arbejde og hvis man har spørgsmål eller et ønske giver han den bedste service.
Har intet at sætte en finger på, fantastisk guldsmed og jeg anbefaler ham til alle der nævner noget med smykker.

Minutiøst og smukt arbejde
Jeg har fået lavet en del forskellige smykker hos Mathias. Det er fremragende arbejde. Minutiøst og med god vejledning hvis man lige mangler lidt ideer eller bare ideer til det sidste touch på smykket.
Mathias får min varmeste anbefaling!

Reply from Nørregaards guldsmedje
Mathis laver de mest fantastiske…
Mathis laver de mest fantastiske smykker. Han har fokus på kvalitet, at yde den bedste kundeservice og er faglig dygtig.
Jeg har efterhånden købt nogle ringe og øreringe og jeg har aldrig haft så smukke smykker.
Jeg ved godt hvem der skal lave mine næste smykker…..Mathias🤩
Eneste minus er at man har lyst til at købe alle hans smykker.
Tak for de mest fantastiske smykker Mathias🙏🏻

Vielsesringe
Mind mand og jeg fik lavet vores vielsesringe hos Mathias!
Og de blev så smukke, og vi gik dem lige som vi ville have dem!
Og da der kom en ridse i min, kontaktede jeg ham, og han fixede den i løbet af en halv times tid!
Han er klart den bedste! Kan varmt anbefales! ❤️

Reply from Nørregaards guldsmedje
Jeg kan kun give 5 stjerner til Mathias…
Jeg kan kun give 5 stjerner til Mathias og hans arbejde 🤩 Vi har købt både forlovelsesringe og vielsesringe hos ham, og har ikke en finger at sætte på hans arbejde. Vi kommer uden tvivl igen en anden gang, hvis vi skal have lavet customized smykker igen 😍

Vielsesringe
Vores vielsesringe blev ligesom vi drømte om dem! Tusind tak for det smukke arbjede, som jeg nu har gået med på min finger i 2 år :-)
Mine varmeste anbefalinger går til Nørregaard guldsmedje.

Reply from Nørregaards guldsmedje
Vi fik designet og lavet vores…
Vi fik designet og lavet vores vielsesringe. Men skøn service og mega smukke ringe 🙏🏼

Mathias er vanvittig dygtig
Vi fik lavet vores vielsesringe hos Nørregaards Guldsmedje. Mathias er vanvittig dygtig og rigtig god til at lytte og komme med ideer. Vi var ikke helt klar over hvilken vej vi ville med ringene, men med god vejledning fik vi de smukkeste ringe og vi elsker at kigge på dem. De er perfekte! Det er ikke sidste gang at vi kommer hos Mathias.

God personlig service
God personlig service, flot håndværk og rigtig meget for pengene.

Fantastisk guldsmed
Fantastisk guldsmed. Meget imødekommende og super smukt arbejde til konkurrencedygtig pris. Vil meget gerne anbefale Mathias Nørregaard.
Anne-Grethe Frank Christensen

Bestilling via hjemmesiden
Bestilling via hjemmesiden, god oplevelse og hurtig levering.

Reply from Nørregaards guldsmedje
Smukke produkter og god service
Har fået lave nogle rigtig smukke ringe. Rigtig god service og fornuftige priser.

Fantastisk dygtig guldsmed
Han er min guldsmed , jeg har arbejdet i guldsmedbranchen i mange år , han laver fantastisk arbejde. Han har lavet ting til mig og hele min familie .

Super oplevelse.
Mathias formår altid at rådgive og vejlede på en superfin og nærværende måde. Han overholder altid tider og aftaler og har en utrolig fair pris. Jeg er rigtig, rigtig glad for de ting Mathias har lavet og har efterhånden anbefalet ham til alle i netværket. Super håndværk og meget smukke ting.

Super dygtig guldsmed
Jeg fik lavet den smukkeste diamantring.
Mathias er super dygtig, vil klart anbefale ham👍

Reply from Nørregaards guldsmedje
Meget dygtig guldsmed 👍 jeg er så glad…
Meget dygtig guldsmed 👍 jeg er så glad for alt hvad Matias har lavet for mig 💯 kan varmt anbefale ham!!!