Noppeskringloopwinkel Reviews 8

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

noppes is niet meer wat het vroeger was…

noppes is niet meer wat het vroeger was te duur onbeschoft behandeld en weigeren som goede spullen.
Ik kom er niet meer en ze krijgen ook geen spullen meer van mij ik ga nu naar Dorcas in Zaandam.
vriendelijker dan noppes

March 19, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Belachelijk hoge prijzen voor defecte…

Belachelijk hoge prijzen voor defecte apparatuur.
€80,- voor defecte luidsprekers. €50,- voor defecte tuner enz enz.
Ze jagen klanten weg door slechte kwaliteit, en veel te hogeprijzen. Goede spullen worden zonder dat ze in de winkel komen aan bevriende handelaren verkocht. Als je daar wat van zegt wordt je bedreigd.

September 2, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Brutale medewerkers, verkopen nep voor leer, van harte ontraden...

Was vroeger een fatsoenlijke kringloopwinkel, maar gaat elk bezoek verder achteruit. De prijzen voor tassen en schoenen zijn werkelijk krankzinnig, afgetrapte merkgympen zijn geen € 24,95 waard en proberen echt mensen op te lichten door kunststof tassen als 'echt leer' te verkopen, en als je de leidinggevende vertelt wat het punt is, krijg je een héél brutale, ongepaste reactie! Vroeger soms echt leuke dingetjes te vinden, nu veel dingen 4x zo duur als niet eens zo lang geleden. Medewerkers staan keihard pratend achter de kassa hun mening te spuien over de op handen zijnde overname door Rataplan: dit kan echt niet zo ...Als jullie echt een Rataplan worden, moet de mentaliteit van de mensen wel veranderen, Rataplan is echt andere koek...

August 5, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Een ster is zelfs te veel.

Een ster is zelfs te veel.

Mijn moeder had een afpraark gemaakt zodat ze 5 stoelen en een eettafel komen ophalen (spullen van ongeveer €300 voor gratis weggeven dus).
Komen ze aanbellen met twee man en zeggen ze dat ze de spullen niet van de trap naar beneden mogen tillen. (het zijn maar 10-12 stapjes trap)

Je geeft spullen voor gratis weg waarmee ze paar honderd euro winst kunnen maken, moet je ze ook zelf tillen.
Je spullen in vuilstort weggooien doet gevoelmatig minder pijn. Dus volgende keer gooi ik ze gewoon weg.

May 7, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Je belt maar moet online een…

Je belt maar moet online een ophaalsfapraak maken en je kunt een datum invullen. Dan krijgt een mail of je het niet zelf kan brengen, dus maak niet voor niets een afspraak dan krijg je een maal voor ruim een week later pas, ja sorry online loopt niet gelijk met onze agenda.
Alles stond buiten onder zeil. Komen ze o nee dat nemen we niet mee alles is nat. Nou niet alles was nat alleen bovenop waren paar dingen vochtig. Ze hebben alleen gekeken met hun ogen niet mt hun handen. Je moet de stort maar bellen.

Nou sorry ze hadden van alles duidelijke foto's laten ze je anderhalve week voor wachten om je zo teleur te stellen echt diep triest dit

November 6, 2023
Rated 3 out of 5 stars

De reden voor mijn 3 sterren...

De reden voor mij persoonlijk om drie sterren te geven is omdat ik het heel erg jammer vind dat Noppes vaste bedragen hanteert voor kleding. Zo vragen zij bijvoorbeeld 8 euro voor alle blazers in de Noppes Beverwijk. Ook jurken zijn om en nabij die prijs. Ik zie regelmatig H&M en Primark kleding hangen, wat dan in het geval van de blazers 8 euro zou moeten kosten. In de uitverkoop bij de H&M winkel betaal je soms nog minder of hetzelfde en dan is het nog helemaal nieuw. Ik begrijp dan ook niet hoe het kan dat deze vaste prijzen worden gehanteerd met in het achterhoofd dat de spullen allemaal een gift zijn geweest. Bij Het Goed en de Rataplan wordt wel alles individueel geprijsd en dat is veel fijner omdat je dan naar "waarde" voor de spullen betaald zeker als je het financieel wat minder goed hebt. Verder heb ik niets op de winkel aan te merken als bezoeker en is al het personeel erg vriendelijk en meedenkend.

November 12, 2022

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look