NORD Magasinet Reviews 11

2-star
1-star

5 stjerner herfra ⭐️

5 stjerner herfra ⭐️
Nord julemarked var en utrolig hyggelig oplevelse og virkelig sjovt at man kunne tage et billede sammen med hele familien, som minde med photobooth.

Masser af boder med kvalitetsprodukter, som var spændende at udforske.

Kommer helt sikkert næste år!

December 6, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Dyr fornøjelse

Vi var der på en søndag, og det levede desværre op til alt det man ikke gider på et julemarked; supercrowded, super kommercielt, og super overpriced. Der er en del ting for børn, men alting koster penge på trods af at man har betalt indgang, så det blev vi også rimeligt hurtigt trætte af. Tag i Tivoli i stedet, det er mere hyggeligt og du kan få de samme ting

December 7, 2025

Vi blev slemt skuffet

Vi besøgte Nord Julemarked d. 6/12-25. Vi har haft gået og glædet os i rigtig lang tid, da vi længe har set en masse god reklame for selve julemarkedet. Men da vi ankom og fik udvalget af boder at se, blev vi slemt skuffet. Der er meget fokus på mad, men knap så meget jul. Vi mangler nogle deciderede boder hvor man kan købe juleting, som nisser, kugler eller noget helt tredje. Det var meget få boder der var med sådant udvalg. Vi kommer fra Fyn og har kørt langt for dette, så det er for os nok bare første og sidste gang. Vi gider ikke at kigge på Verisure, at man kan købe en seng eller legetøj der ligner billigt skrammel. Kom med noget mere julepræget, der kan snildt skrues op for en bredere julestemning. Desuden er priserne da også skruet helt i vejret. Måske fordi vi er vant til de overkommelige priser på det fynske land, men hold da op.

December 6, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Altid spændende læsning – og lækre tilbud!

Jeg læser altid NORD Magasinet, når det udkommer. Det er fyldt med inspiration til bolig, livsstil og lokale steder – og jeg elsker, at de har kampagner og tilbud fra butikker i området med. Magasinet er flot sat op og super relevant, især når man bor i Nordsjælland. Kæmpe anbefaling!

October 22, 2025

Super hyggeligt julemarked!

Super hyggeligt julemarked!
Nord Julemarked er perfekt for børn – masser af julestemning, kreative aktiviteter og nisser. Vores familie hyggede sig virkelig. Kan klart anbefales! Og vi ser frem til 2025.
Mogens Rasmussen

Danmarks smukkeste Julemarked

Danmarks smukkeste Julemarked, sikke dog et setup. Vejret kunne have været bedre, men det ændrede ikke på hyggen, vi har været besøgt Julemarkedet de sidste 2 år, og det er en super hyggelig juletradition i vores familie, både ponyridning, ballon klovnen og børneteltet fungerede igen super godt. og mens børnene var på nisse skattejagt, fik smagt på flere lækre delikatesser og nyd både Gløgg og de mange gastronomiske muligheder. Vi ses til næste år.

NORD julemarked

NORD julemarked - Danmarks dyreste julemarked leverede slet, slet ikke! Vådt og mudret og udstillerne måtte selv lægge halm ud for at afhjælpe vandpytterne. Lyset fungerede ikke og teltene var utætte. Arrangøren var utilgængelig og svarede hverken på sms eller opkald. NORD føles ikke som om det er for hverken udstillerne eller de besøgende, men mere for at pleje arrangørens ego & image.
De eneste to gode google anmeldelser af NORD er skrevet af arrangørens datter og kæreste - det siger jo alt ;(

Rated 1 out of 5 stars

NORDs julemarked kan ikke anbefales

Julemarkedet på Skovriderkroen er under al kritik. Man betaler 90,- pr. person for at gå og kigge på ligegyldige madboder, standardvarer og kineserdimser. Vi købte æbleskiver til familien og betalte så tilsammen 900,- for indgang og 7x æbleskiver. Jeg har aldrig før skrevet en anmeldelse, men det her var så usselt, at jeg bliver nødt til at meddele andre om vores dårlige oplevelse.

November 24, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Har Intet med jul at gøre

Har Intet med jul at gøre!
NORD magasinet julemarkedet på skovridderkroen var en stor skuffelse. Ingen julestemning. En masse boder, de havde bare intet med jul at gøre. Masser af musik, bare ikke julemusik. Det kan man ikke kalde et julemarkedet. Spild af tid for både voksne og børn, hvis det er julestemning og hygge man søger. Ikke et sted jeg vil anbefale. Og ikke et sted jeg kommer igen.
Jeg kommer sjældent til tasterne, men det her er under al kritik. Falsk markedsføring.

November 19, 2022

5 stjerner til Nord Magasinet

Nord Magasinet har igennem tiden været med til at øge kendskabet til alle vores brands markant, på en særdeles sober og professionel måde igennem deres artikler. Vi har på tværs af koncernen nydt at arbejde sammen med Rina Mardahl, som står i spidsen for magasinet og hendes kompetente journalister, fotografer og grafikere som alle har udvist en stor passion omkring deres arbejde, hvilket tydeligt skinner igennem i kvaliteten af det trykte magasin såvel som online portalen NORD.
Mine varmeste anbefalinger herfra.
/Louise Find.

June 17, 2021