Jeg blev ringet op i dag kl. 13:23 af en person, der præsenterede sig som Susan fra Nordicom. Opkaldet kom fra nummeret +45 78 73 79 13. Jeg kendte ikke til Nordicom i forvejen. Samtalen startede... See more
See what reviewers are saying
Jeg er blevet ringet op af dette firma i dag. Vedkommende i den anden anden ville desværre ikke præsenterer sig selv, men ville meget gerne have mit fulde navn. Hvilket jeg selvfølgelig ikke giver til... See more
Wow, bare wow! Nordicom agerere tæskehold for Santander. Præsentere sig ikke, men man skal præsentere sig selv med fulde navn etc først. I ringer til mig, så I fortæller hvad det drejer sig om in... See more
Company details
De kan slutte å svindle på vegne av…
De kan slutte å svindle på vegne av Santander etter et halvt år innrømmet Santander og returnerte det som var betalt for mye. Igjen prøver de seg, selv om jeg sender bevis, kontoutskrift. De burde anmeldes. Nordicom som medsammensvorne.
Desværre ikke første gang jeg har en dårlig oplevelse af Nordicom..…
Ingen tvivl om hende jeg snakkede med gerne ville gøre sit bedste.
Udfordringen er dog at Nordicom udelukkende er ekstern partner til Santander Consumer Bank, og de ikke har de oplysninger eller indsigter som er nødvendige til faktisk at hjælpe deres kunder.
De ringer uopfordret op, præsenterer ikke sig selv, og beder kunden sige sit fulde navn, hvor jeg skeptisk spørger om de ikke "har mine oplysninger", men dem skal jeg som forbruger selv bekræfte, hvilket er meget dårlig service, når det jo er dem som ringer til mig.
Nvm, de ringer så, men jeg begynder så at stille spørgsmål til nogle betalinger til Santander som ikke bliver registret (ryger lige i vasken), som de ikke kan svare på.
Da jeg så har stillet nok spørgsmål, spørger jeg den søde medarbejder, om hun havde noget hun ville spørge mig om, siden hun ringede, hvorefter hun svarer "der var ikke andet"... en meget mærkelig oplevelse, og jeg håber den daglige ledelse hos Nordicom kigger ind i dette, og fremadrettet optimerer lidt på deres "uopfordrede" opkald.
Intet møntet på medarbejderen, hun prøvede bare at gøre sit bedste, ud fra de redskaber hun har.
Nu kan man desværre ikke give 0…
Nu kan man desværre ikke give 0 stjerner..... jeg kan kun tilslutte mig de andre kommentarer her. Total fusk. Vil have dit navn før de fortæller hvorfor de ringer. Det der bør lukkes🤮
De vil ikke samarbejde med det gælds…
De vil ikke samarbejde med det gælds rådgivnings firma som jeg efter skilsmisse har måtte have hjælp fra ,da det er uoverskueligt for mig, lige nu. Man kimer mig ned konstant og det har jeg ikke behov for lige nu. Så lav en aftale med gælds rådgivnings firmaet, for jeg laver ikke nogen bag om ryggen på dem. Og prøv at hav forståelse for, at folk desværre kan havne i situationer de ikke selv ønsker at havne i. Den dato jeg har opgivet er blot den sidste.
Ubehøvlet og uprofessionel
Jeg er blevet ringet op af firmaet, hvor vedkommende ikke ville præsentere sig, men ville have mit fulde navn samt adresse, hvilket jeg ikke ville give hende, før hun fortalte hvad det handlede om - det måtte hun angiveligt ikke udtale sig om.
Jeg afbrød samtalen.
Hun var yderst modbydelig og uprofessionel!
opkald, burde anmeldes …
Jeg er blevet ringet op og vedkommende vil ikke sige hvorfor han ringer hvis jeg ikke siger mit efternavn, da jeg ikke vil det siger han at der er en tredjepart involveret så han skal sikre sig at han har ringet til den rigtige og kan derfor ikke sige hvad det drejer sig om hvis jeg ikke siger mit efternavn..som jeg ikke gør
INKASSO FIRMA
INKASSO FIRMA!
LAD VÆR UDLEVER JERES FULDE NAVN. DE GØR DET BEVIDST FOR AT KOMME EFTER JER MED GÆLD SÅ I SENERE IKKE SKAL KUNNE SLIPPE VÆK.
UDGIVER SIG FOR AT VÆRE ADVOKATFULDMÆGTIGE MM. DET ER LØGN!
Jeg er blevet ringet op af firmaet 2…
Jeg er blevet ringet op af firmaet 2 gange nu og først ville vedkommende ikke præsenterer sig og hun ville have mit fulde navn hvilket jeg ikke ville give før hun fortalte hvad det handlede om.. det nægtede hun. Så jeg sagde farvel.. i dag ringede hun igen og præsenteret sig og ville igen have mit fulde navn hvilket jeg ikke ville gi før hun fortalte hvad det handlede om.. efter vi havde diskuteret lidt frem og tilbage lagde jeg på. Hvem er de mennesker og hvad laver de????
Har haft lejet en parkeringsplads hos…
Har haft lejet en parkeringsplads hos dem. Nu ca. 2 måneder efter at lejemålet ophørte har jeg stadig ikke fået depositum på knap 3,000 tilbage. Jeg skriver og ringer. Af og til svarer de. Af og til lover de at fikse det. Men pengene har jeg endnu ikke modtaget.
Dårlig service
Jeg og 3 andre personer ville leje en lejlighed hos Nordicom, og vi har løbende haft kontakt med selskabet et par gange og fået at vide at der de tidligere ejeres lejekontrakt ville ophøre pr. 1. september. Vi fik udskænket et skema vi skulle opfylde for at kunne få udarbejdet en lejekontrakt. Vi aftalte at vi kunne komme op og se lejligheden d. 06 juli, men da vi kom op for at se lejligheden, fik vi at vide at den allerede var blevet lejet ud til andre, fra d. 1 august (vi fik at vide at vi først kunne flytte ind fra 1. september).
Så alt i alt træls at bruge tid og energi på en lejlighed som vi havde vist stor interesse i og var klar til at flytte ind i, også taget ved næsen lige i sidste øjeblik.
Elendig service
Nordicom er mildest talt ligeglad med potentielle lejere og ventelister. Vi har længe fået at vide at vi står som de kommende lejere til en lejlighed når de nuværende er flyttet ud. Et par uger før vi har planer om at flytte ind får vi at vide af de nuværende lejere at den er blevet lejet ud til nogle andre. Det har vi helt simpelt ikke fået noget at vide om. Jeg ringer så til deres service og får at vide at jeg vil blive ringet op indenfor et par minutter af den ansvarlige for lejligheden. Det sker så aldrig og da jeg ringer senere får jeg bare at vide at de ikke har tid og jeg kan prøve igen dagen efter. Samtidigt skal det siges at de nuværende lejere stort set kun har problemer med Nordicom: De er umulige at få kontakt til og de har flere gange overvejet at tage turen fra Vejle til deres kontor i KBH, bare for at få kontakt til dem. Jeg vil anbefale de fleste at gå i en lang bue udenom Nordicom, og hvis i har tænkt jer at handle med dem, så sørg for at tjekke op på om de overholder jeres aftaler mere end ofte.
Arrogant behandling
Jeg har været lejer med min forretning i 2 år hos Nordicom A/S snart og skal flytte min lejekontrakt fra en virksomhed til en anden, de tager sig 1/2 månedlig husleje betalt for dette. Jeg forklarer dem at det syntes jeg ikke er ok og klager til deres direktør for den dårlige arrogante holdning. Han svarer ligeså arrogant som sin medarbejder som siger at det er helt normalt at man tager sig betalt for den slags. De tager sig simpelthen 1/2 husleje betalt for at udskrive et stykke papir på en printer. Flot! Find en anden udlejer hvis du har mulighed for det.