HÅLL ER BORTA FRÅN NORRMALM TENNIS
HÅLL ER BORTA FRÅN NORRMALM TENNIS ACADEMY OCH FERNANDO! -
Vi köpte ett antal lektioner med Norrmalm TA för min fru men ångrar verkligen att vi valde Fernando och Norrmalm Tennis Academy, då vi fortfarande inte fått pengarna tillbaka. Efter en första träff med Fernando där det kändes okej så körde vi på kursen, men redan efter första lektionen så började tid och plats ändras på extremt kort varsel. Kvällen innan lektionen skulle äga rum fanns det fortfarande ingen bekräftad plats eller tid för lektionen. Fernando hade sagt i början av kursen att lektionerna skulle vara en viss tid varje helg, men det höll som sagt inte. Han har alltså inga bestämda bokningar med några tennishallar och hittar tider och platser kvällen innan, och får inte ens vistas och ha lektioner vid vissa tennishallar t.ex SALK och Tennisstadion. Han använder dessutom Tennisstadions adress (en legitim tennishall, Södra Fisktorpsvägen 20) som sin 'företagsadress', men efter kontakt med Tennisstadion så bekräftade de att han gjort så utan deras tillstånd och kände till honom och de klagomål som uppstått kring hans lektioner. Som flera andra här så ansåg vi att vi fick missvisande information i ett så kallad ‘terms and conditions’ som fick oss att tro kursen skulle vara legitim och organiserad. Efter flera försök och kommunikation så vägrade Fernando fortfarande att betala tillbaks våra pengar med anledning att han redan organiserat kursen, men detta kan ju inte stämma om han inte har några fasta bokningar på några tennishallar?? Han får det att se ut som en organisation, och vi blev även hänvisade till hans ''chefer'', men han ville inte ge något namn eller telefon nummer för att kunna kontakta. Vi misstänker att Norrmalm Tennis Academy och Fernando saknar giltigt organisationsnummer, samt även möjligtvis skatteuppgifter, vilket är varför han försökt använda Tennisstadions uppgifter. Efter att vi läst recenssioner inser vi att detta har hänt tidigare och att flera har blivit offer för detta luränderi, vilket är varför vi även uppmanar alla som haft en liknande dålig upplevelse att också anmäla Fernando till ARN samt Polisen som vi gjort för att se till att han inte kan fortsätta lura folk på pengar.