Nyhavnskroen Reviews

TrustScore 3 out of 5

3.2

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Må jeg sige der burde udleveres ørepropper! mega stressende oplevelse - to fester i samme lokale, musikken så høj, så man ikke kunne tale sammen, ved det bord vi sad ved. Maden smagte dejligt, 44... See more

Rated 5 out of 5 stars

Helt unik atmosfære, perfekt mat og meget dyktig personale som til enhver tid passer på at gjestene har det fint. Stemningen er lun og god, og om aftenen opplever en ofte allsang og høy stemning. Mich... See more

Rated 3 out of 5 stars

Lidt kedeligt smørrebrød.. tydeligvis rullepølse og hønsesalat fra en købepakke.. Tam tør fiskefilet … Desværre .., spiste godt der flere gange i februar 2022 og havde derfor glædet os til at... See more

Information provided by various external sources

Dansk husmandskost

Average

TrustScore 3 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

All reviews

2 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 2 out of 5 stars

Middelmådigt

Et hyggeligt sted, men meget overrendt. Personalet kunne ikke følge med og vores bestilling forsvandt i mængden- vi ventede 1,5 time på vores mad. Vi var to par og det kunne ikke splitte regningen korrekt. Vi kommer ikke igen.

July 11, 2023

En kaptajn værdig

Jeg husker et citat: "Åh at sidde der i nyhavn. Mæt af at have set hele verdens have. Mæt og tilfreds" godt citat som passer godt med gode gamle nyhavnskroen. Fænomenalt personale og skønne øl. Grazie! Vi ses snart igen. Ohøj kaptajn.

June 10, 2023

Hold jer væk!!!

Hold jer væk!!!
Vi var i dag tre venner på vej ud for at spise pariserbøf, som vi gør jævnligt. I dag gik turen så til Nyhavnskroen. Tjeneren er på vej med et menukort, hvortil vi hurtigt siger, at det behøver vi ikke, da vi allerede ved hvad vi skal have. Tjeneren spørger friskt om vi skal have stegt flæsk, hvortil vi svarer "Godt forsøgt, men nej vi skal bede om tre pariserbøf og tre colaer". Efter lidt venten kommer tjeneren ud med 3 gange biksemad, som vi selvfølgelig afviser, da vi har bestilt pariserbøf.

Tjeneren insisterer på at vi har bestilt biksemad, selvom vi pænt fortæller, at vi jo vidste, at vi ville have pariserbøf allerede inden vi gik ind af døren. Tjeneren bliver nu enormt nedladende, flabet og vender øjne af os, og bliver med at insistere på, at det er os, der har bestilt biksemad. Vi får simpelthen skældud af tjeneren! Selskabet ved siden af os kan endda bekræfte over for os, at de hørte os bestille pariserbøf.

Jeg har ærligt talt aldrig oplevet noget lignende! Jeg har aldrig prøvet at blive så fornærmet, at jeg har taget mit gode tøj og gået, men vi vil simpelthen ikke finde os I en sådan behandling. Hvem taler ned til sine kunder på den måde, efter selv at have lavet en fejl? Jeg fik et flabet svar tilbage fra ejeren da jeg skrev for at gøre opmærksom på vores oplevelse. Så det er nemt at regne ud, hvor tjeneren har sin dårlige attitude fra. Hold jer væk, der findes mange andre bedre steder på Nyhavn

February 14, 2023
Nyhavnskroen logo

Reply from Nyhavnskroen

Jeg mener Hr Bergquist har en opfattelse og nabobordet ( venner ) og Nyhavnskroen har en anden .. så mit svar er : Beklager at i havde en oplevelse som vi ikke er enige i 🙏Og så lukker vi den her . Mvh Michael Olsen ..Så kære nysgerrige dom læser ovenstående .. venligst læs andre anmeldelser også .🙏Ps.: Og husk vi må stå på mål for meget fordi vi er nummer 1. I Nyhavn .. så i morgen er der atter en dag🙏

Rated 3 out of 5 stars

Hvis man er til fest og glade dage

Hvis man er til fest og glade dage, er man kommet til det rette sted. Maden var ok - serveringen helt fin - men lidt for meget gang i den. Vi skulle have en hyggelig middag - 6 personer - og havde noget ikke lige regnet med at vi havnede midt i et fest lokale.

October 1, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Vi var 28 fra en bådforening i lørdags…

Vi var 28 fra en bådforening i lørdags til stegt flæsk og laks rejecocktail m.m. super betjening vi fik hvad vi kunne spise og lidt til.
De var søde til at pakke resten ind til hunden. Tak til Olsen
For tålmodighed med bestilling frem og tilbage. Hilsen Christians havns bådelaug.

October 8, 2022

Glemte min bestilling

Var på kroen her til aften sammen med 8 andre. Vi bestilte mad og jeg var glemt i farten. Der kom 3 mere til vores bord og de fik mad før min endelig kom. Der var alle andre færdige med at spise. Første gang jeg spiser der, så var skuffet over at jeg blev glemt..ikke en undskyldning eller noget fik jeg..

August 13, 2022

Den bedste oplevelse!

Den bedste oplevelse!! Fejrede min 50 års fødselsdag med 44 gæster og alt var godt. Virkelig god rejecocktail med rigeligt af håndpillede rejer, dernæst lækker laks og virkelig gode bøffer - perfekt tilbehør - al dente grøntsager og sprøde pomfritter - til dessert den fineste pandekage med god is by the side. Alt var smukt anrettet og afstemt og smagte virkelig godt. Gode vine til. God timing mellem servering af retter. Stemningen på kroen er hyggelig og fin, og Michael Olsen er en fantastisk og sjov og varm krofatter. Alt var nemt, alle var imødekommende og hjælpsomme.
Jeg kommer helt sikkert igen♥️

August 9, 2022

Altid en oplevelse

Altid en oplevelse. Dejlig mad og god stemning Kan varmt anbefales. Vi kommer nede fra Lolland og kommer gerne igen og igen

July 10, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Kedeligt at få ødelagt en forventet god oplevelse.

Købte 3 retters menu x3 samt 1 oksefilet med pomfritter. Forretten var god. Bad om at få bøfferne medium stegt. De var næsten rå og smagte ikke af noget som helst. Pomfritterne smagte heller ikke af noget. Desserten bestod af 2 pandekager med syltetøj og is. Pandekagerne var kedelige og isen smagte af ingenting. Kaffenkopperne var halv fyldt op og mælk til 1 kop kaffe kostede 15 kr ekstra. Det eneste der var i top var prisen. Det kostede næsten 2.500 kr. Den er meget høj sammenlignet med kvaliteten af maden.

June 29, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Lækker mad og god service

Havde inviteret min mor på middag og vi gik på Nyhavnskroen.
Rigtig fin service, venlige og imødekommende tjenere, og maden var lækker. Vi fik laks og æblekage, alt serveret i fin tid trods travlhed og yderst velsmagende.
Meget anbefalelsesværdigt og kommer meget gerne igen.

June 27, 2022

Super ubehagelig oplevelse

Vi tillod os at ankomme til restauranten en time før vi skulle spise frokost og ville blot nyde et glas vin/øl inden maden. Der var flere ledige stole/borde, så vi gik ud fra, at alt var i skønneste orden. Men i stedet for at blive budt velkommen af tjeneren, fik vi at vide, at det var (citat:)IRRITERENDE og blev bedt om at forlade stedet og komme tilbage senere, når de ikke havde så travlt. Da vi noget målløse forsøgte at få en forklaring på den bizarre opførsel, forsvarede tjeneren sin opførsel med, at de jo havde travlt og gentog, at vi jo nok kunne se at det var rigtig IRRITERENDE, at vi var kommet før tid. Jeg spurgte ham, om han godt var klar over, at det ikke var en særlig kundevenlig og serviceminded opførsel og spurgte om han i ramme alvor mente, at vi var irriterende. Og gudhjælpemig om han ikke sagde JA og sagde, at vi skulle sætte os ud ved kajen og vente til de havde tid til os😠
Vi valgte i stedet at gå hen til naborestauranten (Ved kajen) og fik her en hjertelig og varm velkomst af en behagelig og serviceminded tjener.

June 27, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Spiste frokost derinde i dag med en…

Spiste frokost derinde i dag med en gammel veninde og vi hyggede os gevaldigt i den skønne joviale stemning stedet er kendt for. Der var næsten udsolgt og de havde virkeligt travlt, men humøret var højt og der blev sunget fødselsdagssang 3 gange for andre gæster 🇩🇰🇩🇰🇩🇰
Vi fik super lækre stjerneskud og gode alkoholfrie øl dertil og afsluttede med håndskåret friture cambert 😍 en god frokost i selskab med gamle venner 🤩

March 26, 2022

Nyhavn Turistfælde.

Hvis man var i tvivl, om der var flere turistfælder i Nyhavn behøver man ikke bekymre sig mere. Nyhavnskroen er der stadig. 4 gæster betalte vi 3200 kr. for 4 luksusplatter med lidt fadøl, snaps og irsk kaffe.
Dårlige fornemmelser startede allerede inden jeg kom ind fordi jeg havde et fuldstændigt offentlig godkendt fritagelsesbevis fra Borgerservice som gælder som Coronapas. Det ville de IKKE godtage, hvilket man overhovedet ikke kunne aflæse nogen steder eller blev gjort opmærksom på ved bestilling. Jeg kom dog ind efter bekymringer og de 3 andre som allerede ventede i den tomme restaurant. 2 af dem stamgæster. Fiskefileter mindre end min mors akvariefisk og krøllede sammen af friture. Frikadeller så små som suppeboller. Og mest uacceptabelt: Halve portioner af hønsesalat og af lun leverpostej som var iskold. Vi måtte bede om mere til de to andre. Gennem hele julefrokosten skulle vi sidde og afveje hvad vi tog så de andre også havde. Hønsesalaten virkede hjemmelavet og god. For 50 kr. kunne vi købe gammel ost til, MEN den var udsolgt, dog tilbød den flinke dansk/franske tjener camenbert u/b som min kammerat accepterede. men på det tidspunk ville jeg bare betale og VÆK så hurtigt som muligt. Mærkelig uacceptabel aften, særlig fordi vi en måned tidligere havde været til stor fødselsdag derinde hvor alt var godt. Men det er simpelthen for skrabet for en relativ dyr luksusplatte at man skal sidde lede efter småtingene. Også ærgerligt for en ølkender at man ikke kan få ordentligt interessant microbryg, men kun møjkedeligt Carlsberg/Tuborg. Der kommer jeg bare ikke igen, så evt. erstatningsmad er uinteressant. Men synd for de 3 andre stamgæster hvor den ene måneden før havde afholdt en stor 60-års fødselsdag. EN stjerne til deling for den hyggelige stue og den dansk/franske tjener som kæmpede og gjorde det ok tilfredsstillende. Ret skal være ret, det kunne han ikke afhjælpe.

December 2, 2021
Nyhavnskroen logo

Reply from Nyhavnskroen

Hej Per ;) Vi har stramme regler omkring Corona !! I vores verden skal alle have et pas !! Jeg har haft 3600 gæster igennem siden krav og er aldrig støt på fritagelses bevis fra borgerservice !!! Da vi ikke har begrænsninger på vores anretninger forstår jeg ikke at du latterliggør vores anretninger !!! Jeg har kun haft tilfredse gæster , og du finder ikke sådan en fræk anmeldese her eller på andre sider !!! Jeg beklager dog at du ikke forlod stedet med en god oplevelse !!Og den med turistfælde er jo absurd !!! Jeg lever af stamkunder og kan forstå du aldrig bliver en .. så det lever jeg med Mvh Olsen .. OBS: Dine venner blev der i 4 timer efter du var gået !! Så tak for kaffe hvor er det en gang vrøvl du har fyret af !! Vi tror at du alene var sur over vi ikke forstod din fritagelse , som du ikke overlegent ville vise til tjener ?? Carsten som holdt 60 år var meget tilfreds sammen med de 2 andre .., efter du var gået . Mvh en nu glad Olsen uge.

Rated 4 out of 5 stars

Dyrt, men lækkert!

Dyrt, men lækkert!
Jeg var i sommerferien i København med resten af familien. Vi gik os en tur ved Nyhavn og Nyhavnskroen så spændende ud - så det prøvede vi!
Maden var rigtig lækker, og leveringstiden var tilfredsstillende. MEN, maden var i hvert fald også betalt! 2 stk. smørrebrød for over 150 kr., er lidt pebret efter min smag. Især når man kommer fra Jylland :)

August 10, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk mad og dejlig betjening

Vi Spiste en 3 rettes menu (hummersuppe, Oksemørbrad & pandekager med is), hvor alt smagte skønt, var godt tilberedt & flot anrettet.
Tjenerne var søde og effektive, og meget opmærksomme.
Kan varmt anbefale dette sted - det med at man i Nyhavn, ikke får valuta for pengene, gælder i hvert tilfælde ikke denne restaurant.

September 20, 2020

5 stjerner er for lidt.

Absolut fantastisk sted med super mad og en betjening der overgår alle forventninger.
Vi havde fået en smartbox og vi ville benytte den der og derfor fandt vi denne perle.
Bestemt ikke sidste gang vi kommer der.
Stedet får vores bedste anbefalinger.

August 21, 2020

Take a closer look