Jeg skrev til Sabrina fra Nymann og hun skaffede den taske hjem, som jeg ønskede mig. Jeg havde en million spørgsmål og Sabrina har svaret godt og tålmodigt på alle mine spørgsmål! Hun har været meg... See more
See what reviewers are saying
En rigtig god oplevelse Jeg bestilte en smuk taske hos Sabrina. Der blev svaret på de spørgsmål jeg havde om handlen, Der var hurtig levering, og tasken er præcis som beskrevet. Mange tak!
Jeg har købt min Chanel taske gennem Nymann Brand Collection og jeg kan absolut give mine bedste anbefalinger. Fra første kontakt mærker man Sabrinas høje faglighed og service. Da tasken var fra Rebo... See more
Company replied
Mine bedste anbefalinger går til Nymann Brand Collection, hvor jeg netop har købt den flotteste preloved LV weekendtaske. Sabrina er serviceminded og har kundens ønsker i fokus. Der ingen tvivl... See more
Company replied
Written by the company
NYMANN BRAND COLLECTION Hos NYMANN BRAND COLLECTION er vi specialister i salg af ægte secondhand high-end designer items. Hos os finder du limited edition og udsolgte modeller, samt vintage items. Vi samarbejder med flere internationale eksperter når vi verificere vores varer, Når du handler hos os har du 2 års reklamationsret. Levering på online ordre er 1-2 dage, gratis fragt. Vi har vores flotte Showroom i Vejle, for at booke en tid, kontakt os venligst på 42502396 eller kontakt@nyannbc.dk.
Karl Bjarnhofs vej 13 , 7120, vejle ø , Denmark
- kontakt@nymannbc.dk
- www.nymannbrandcollection.com
Super service. Modtaget taske 2 dage efter bestilling. Tasken er super flot.
Helt som jeg fik indtryk af på billedet.

Altid en fornøjelse✨
Altid en fornøjelse!
Nu er det anden gang jeg handler hos Nymann Brand Collection, og jeg har været mere end tilfreds hvergang!✨
Sabrina er simpelthen så sød og hjælpsom, og har bred viden indenfor området - Så man er bestemt i trygge hænder når man handler hos hende🙋🏼♀️
Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Nymann Brand Collection😍

Reply from Nymann Brand Collection
BEDSTE LUKSUS SECONDHAND FORHANDLER TIL DATO !
Har købt den smukkeste GUCCI VINTAGE taske hos NYMANN BRAND COLLECTION . Tasken er 20 år gammel og det ses bestemt ikke 😍 Den er plejet og behandlet så den står som ny. Tydeligt at virksomheden går op i at indkøbe flotte secondhand varer og med flair for behandling og istandsættelse af secondhand lukus produkter 😍 jeg købte min taske fysisk i deres showroom i Vejle, hvor de har deres flotte og indbydende lokaler fyldt med luksus brands ❤️ Det var ejeren der viste varerne frem og forklarede om de forskellige tasker, tøj og smykker. TYDELIGT at hun havde stor viden og erfaring med de varer hun solgte! Det er bestemt IKKE sidste gang jeg handler hos NYMANN BRAND COLLECTION.

Reply from Nymann Brand Collection
Den bedste service og det lækreste udvalg!
Den bedste service jeg længe har oplevet!
Det er første gang jeg handler med Nymann Brand Collection - og det bliver nok ikke sidste gang!
Jeg købte en flot taske online, men endte med at ville returnere den, så jeg tog op til deres showroom i Vejle (virkelig lækkert med stort udvalg), og fandt der en anden taske som jeg byttede til. Sabrina er så sød og hjælpsom, og hun har stor viden om de designer produkter hun sælger. Uden ekstra vederlag, sørget hun også for at bestille en organiser hjem til tasken.
Hun kom også med god vejledning omkring vedligehold og pleje af tasken.
Da jeg henvendte mig med spørgsmål til tasken inden salget, kom der hurtigt svar, og ingen problem at få ekstra billeder og informationer om tasken.
Sabrina kender sine produkter, og gør virkelig mere end forventet for sine kunder. De største anbefalinger herfra!!

Reply from Nymann Brand Collection
Altid god og kompetent service
Altid god og kompetent service, et godt udvalg af lækre mærkevarer i flot og god stand :)
Jeg har handlet hos Nymannbrandcollection flere gange og vil fortsætte med at handle der.

Reply from Nymann Brand Collection
Fantastisk sted at handle 🤩 det bliver…
Fantastisk sted at handle 🤩 det bliver bestemt ikke sidste gang. Super hurtig levering. 👍 Du kan trygt handle der. 😍
De bedste anbefalinger herfra. 🌺

Reply from Nymann Brand Collection
Den bedste service får du hos Nymann…
Den bedste service får du hos Nymann Brand Collection. ♥️
Jeg har været så glad for at handle hos Sabrina, hun har altid været god til at finde det jeg ønskede mig.🙏🏻♥️ Hun er 100 % ærlig hele vejen igennem, så jeg er ikke i tvivl om hvad jeg modtager fra Nymann Brand Collection.
Det er ikke sidste gang jeg handler der, man er tryg hele vejen, fra man bestiller til man modtaget varen. 🤩
De bedste anbefalinger.

Reply from Nymann Brand Collection
Jeg havde en bestemt taske i kikkerten…
Jeg havde en bestemt taske i kikkerten og havde egentlig tænkt mig at købe den fra ny, da jeg ikke følte mig helt tryg ved at købe brugt. Men så fandt jeg tilfældigvis Nymann Brand Collection og kunne se at lige netop den taske tidligere vat blevet solgt der. Jeg holdt øje med hjemmesiden et lille stykke tid og så var den der! Jeg havde et par spørgsmål som lynhurtigt blev besvaret, selvom det var sent aften. Tasken er kommet i dag i fin indpakning og var helt som beskrevet og jeg har sparet en god sjat :-) Der tør jeg godt handle igen.

Lækreste webshop! ♥️
Sabrina er simpelthen den skønneste person at handle med! 💕🙏🏼 Fantastisk service og de lækreste produkter 😍
De får 🌟🌟🌟🌟🌟 herfra, og en kæmpe anbefaling med på vejen 🤩
Jeg har købt både en LV og den smukkeste Gucci ✨♥️

Reply from Nymann Brand Collection
Nem og overskuelig salg af second hand design
Normalt sælger jeg mine tasker selv - men jeg tog chancen og lod Nymann Brand collection sælge et par tasker for mig.
Allerede efter kort tid er den ene taske solgt, pengene bliver overført straks efter den nye købers 14 dags returret er overskredet.
Kan varmt anbefales 👍🏻

Reply from Nymann Brand Collection
Super lækker butik med top lækre vare…
Super lækker butik med top lækre vare på hylderne - virkelig et besøg værd.