Bedste tandlæge. Kommet der i over 10 år. Altid søde, god service, føler mig altid i trygge hænder 😊
See what reviewers are saying
Kan man elske sine tandlæger og hele deres personale, Ja, det kan man godt. Jeg har aldrig følt mig i så trygge tandlægehænder, som jeg gør hos Bent Schou-Jensen og hans dejlige piger. Jeg har fået l... See more
Jeg har været fast kunde hos Østerbro Tandklinik gennem mere end 25 år nu. Jeg har altid været ovenud tilfreds med deres arbejde. I dag er også min mand og vores to sønner kunder hos Østerbro Tandklin... See more
Jeg har lige fået fjernet en visdomstand hos Østerbro Tandklinik - det har taget mig godt et år, at samle mig mod til projekt "fjernelse af 4 stk visdomstænder". 7-9-13, jeg har ikke mærket noget t... See more
Company details
Information provided by various external sources
Grundig effektiv smertefri tandlæge behandling og porcelænskroner - får smilet frem igen.
Classensgade 19 , st. tv, 2100, København Ø
- www.oesterbrotandklinik.dk
No history of asking for reviews
Kompetent og forstående overfor tandlægeskræk
7-9-13, jeg har ikke mærket noget til hverken stik, fjernelse eller efterfølgende smerte, efter første visdomstand. Er sikker på at dette skyldes tålmodighed og kompetence. Kan derfor kun give de varmeste anbefalinger.. også når det gælder alm. tandtjek osv.
Bedste tandklinik
Jeg er kommet i klinikken i mere end 25 år og Bent har klaret alskens tandproblemer som jeg har haft igennem disse år. Er sikker på, at jeg ikke kan få bedre behandling andre steder. Føler mig altid velkommen i klinikken af personalet og vil anbefale denne klinik til alle, der har brug for en kompetent, reel og sød tandlæge.
supergodt personale og tandlæger.
jeg hører ikke til de nemmeste brugere af Østerbro tandklinik men i 20 år er jeg meget regelmæssigt været til tandrensning og hos Bent S Jensen nye kroner implantanter m.m. altid en venlig behandling til tider ret morsom trods jeg regelmæssigt glemmer mine afsatte tider.
Jeg og mine naboer kan varmt anbefale hele klinikken former for behandling og dens rimelig priser for tandbehandling.
Hvis du lider af tandlægeskræk så HOLD DIG FOR GUDS SKYLD LANGT VÆK!!!
Jeg har aldrig oplevet mere uforskammede mennesker end hér! Jeg ringede til klinikken, da jeg havde et hul i min tand, som skulle laves akut og efterfølgende skulle jeg have lavet et prisoverslag. Jeg fortalte at jeg havde tandlægeskræk, men den kvindelige tandlæge var fuldstændig ligeglad. Efter hun havde "voldtaget" min mund, sagde hun at det ville koste 1450 kr, og de skulle betales med det samme, trods jeg havde fået lovning på da jeg ringede at jeg ville få et girokort. Da jeg forklarede hende det, skubbede hun bordet væk, og sagde " jamen så stopper vi da bare hér" jeg var fuldstændig uforstående overfor den behandling, så jeg spurgte om hun ikke ville hendte hende jeg havde snakket i telefon med. Da hun kom gav hun mig ganske vist ret i vores aftale, men nu var det åbenbart ligemeget...Jeg skyndte mig ud af døren med kæmpe tandpine og fandt efterfølgende en anden klinik.
Professionelt og elegant fra man kommer til man går.
Jeg har benyttet mig af klinikken igennem mere end 15 år, og har altid været godt tilfreds. Jeg led meget af tandlægeskræk tidligere, men den modtagelse jeg i sin tid fik af Bent Schou-Jensen har betydet at jeg i dag ikke har problemer med at sætte mig tilrette i tandlægestolen.
Jeg er ved at få sat porcelæn på nogle knækkede tænder, og er meget tilfreds med både behandling og resultat.
Anbefaler altid gerne klinikken til familie og venner.
Super professionel klinik
Jeg er født uden anlæg til en masse tænder, herunder 6 fortænder. Det har i sagens natur givet mig mange oplevelser hos tandlæger og på Tandlægehøjskolen i tidens løb. For over 20 år siden begyndte jeg hos tandlæge Bent på Østerbro Tandklink. Her har jeg fået super professionel behandling, altid god og relevant information, så jeg har haft en godt grundlag at træffe beslutning om ny behandling på - og ikke mindst - jeg har et flot tandsæt i dag takket være dygtig tandlægebehandling. Desuden vil jeg understrege, at hele personalet på Østerbro Tandklinik er dygtige professionelle og der er er altid en god stemning på klinikken, hvor man kan mærke koncentration og arbejdsglæde.
Jeg anbefaler altid klinikken til min familie, venner og bekendte,
Suveren oplevelse hos Tandlægen
Hos denne tandlæge får man en suveren betjening. Jeg har benytte Bent & Co´s klinik i gennem en del år og har altid modtaget top dollar betjening. Bent er superdygtig til porcelainsindlæg som sparer en for timer og penge i forhold til de "kroner" som andre tandlæger benytter. Jeg er altid imponeret over hvor meget der kan laves uden at man mærker en disse. Så folk med tandlæge skræk skulle prøve en tur til ØTK