Planlagt ophold i forbindelse med Swingtime Parkinson dans fra den 16-20 Marts. Venlig og fornøjelig modtagelse af arrangør og overtjener. Fire dage med god mad og underholdende betjening. Bevares... See more
See what reviewers are saying
Vi havde købt 2 overnatninger på Østergaard Hotel gennem Risskov Bilferie. Vi var lidt spændte på kvaliteten, efter at have læst dårlige anmeldelser. Men opholdet var helt i top - velkomstdrink hv... See more
Vi boede på hotellet via job . Og gør vi mange gange på et år , men da vi ankom kl.19 om aftenen fik vi vores nøgler og gik op på værelset for og skifte tøj osv og gik ned igen for og spise , og fik s... See more
Vi ankom til hotellet en time før vi måtte komme ind. Men vi kom ind med det samme personalet i receptionen er flink, værelserne ok. .Hotellet havde sørget for bus tur-retur (mod betaling) til Boxen i... See more
Company details
- Hotel
- Auditorium
- Conference and Meeting Room Service
- Conference Hotel
- Danish Restaurant
- Function Room Facility
Written by the company
Velkommen til hotellet med de mange navne; revystedet, konferencehotellet, den skjulte perle – Østergaards Hotel. Når turen går til Midtjylland – så overnat på Østergaards Hotel; omgivet af events og oplevelser i messebyen Herning. Her er du centralt placeret, uanset hvilken type ophold du søger. Placeret lige ved Herning Centret og kun 10 min. gang til Messecenter Herning og BOXEN, er der ikke langt til spændende sportsevents, store koncerter, messer, shoppingmuligheder og oplevelser for hele familien. Samtidig er du stadig tæt på natur, vand, hede og kultur. Østergaards Hotel er et hyggeligt og lidt retro hotel, for både overnattende og spisende gæster, som søger en oplevelsesrig ferie i det jyske. Desuden er hotellet Midtjyllands største konference- og kursushotel, med lokaler op til 400 personer. I løbet af året byder vi også på særlig underholdning med shows og musik; især i efteråret løber den årlige revy, Schou Turen, ad stablen, som i 2024 har 20-års jubilæum. Derfor er der ofte liv på hotellet, som danner rammerne for firmafester, dagskurser, revy shows og livets fester. I messeperioder og under sportsbegivenheder tjekker sportshold og messedeltagere, m.fl. ind på hotellet, som bliver samlingsstedet før, under og efter events. Aftenerne på hotellet kan bruges i vores á la carte restaurant, som byder på dagens middag og menuer inspireret af det danske køkken og sæsonens råvarer Vi står altid klar med åbne arme, når vi år efter år tager imod nye gæster og gengangere på hotellet. Du kan forvente kvalitet til fornuftige priser, hvor alle kan være med, uanset om i søger stedet til et romantisk weekendophold i byen, en oplevelsesrig miniferie for hele familien, golfophold, kursusforløb eller en rund fødselsdag.
Silkeborgvej 94, 7400, Herning, Denmark
- info@oestergaardshotel.dk
- www.oestergaardshotel.dk
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
Elendigt.
Frygtelig oplevelse. Købte opholdet på deal.dk for 695 kr – det er ikke et realt tilbud. Det er skrabet.
Vi kom til hotellet og blev mødt af en lugt af gammel cigaretrøg og friture. Herefter fik vi en halvflad drink af en aperitif stukket i hånden. Restaurant bød på buffet. Glaskartofter som svømmede i fedt – muligvis forsøgt braset, pastasalat med udkogte pastaskruer og store ureelle skinkeklumper, skam kogt laks, kedelig og smagsløs oksesteg, tynd sovs og væmmelig fed farseret ribbensteg. Hertil en salatbuffet bestående af salatblade, agurk, tomat, tørret banan skiver, kokos og færdigkøbt dressing.
Til middagen fik vi hver en flad cola som vi bad tjeneren bytte. Han virkede, som det øvrige personale, komplet uengageret og efter gentagende henvendelser sagde han dog at han ville strege dem fra regningen.
Da vi lørdag morgen går til morgenbuffeten har vi ikke høje forventninger. Men da vi bliver mødt af beskidte tallerkner og beskidte duge. MUG på rugbrødet, pap rundstykker, stuetempereret kødpålæg og kedelig discountjuice blev vi alligevel skuffet.
Efter morgenmaden gik vi til receptionen for at chekke ud. Der var ingen receptionist og vi forlod stedet
Da vi kom hjem ringede en medarbejder til os og sagde at vi skylder 90 kr for de 2 sodavand?!!?!?! + 100 kr som tillæg fordi vi havde brugt dealen lørdag/søndag.
Vi er klart indstillet på at betale de 100 kr – og ville gerne have afregnet i receptionen ved afrejse og beder dem derfor sende en regning.
Medarbejderen mener dog at vi stadig skal betale de 90 kr. for sodavand som vi drak under middagen. Vi gør opmærksom på at de var flade og at tjeneren sagde at han ville stryge dem fra regningen og at vi fortsat ikke vil betale for dem. Da vi beder om at tale med vedkommendes overordnet hvilket ikke lade sig men vi bliver lovet at hoteldirektøren vil kontakte os. Dette sker dog ikke. Vi får en regning med posten hvor de 90 kr. fra sodavand STADIG fremgår. Endnu en gang kontakter vi hotellet telefonisk og gør opmærksom på fejlen. Men de vil ikke ændre regningen. Vi beder om at tale med en overordnet men får igen af vide at dette ikke kan lade sig gøre. Efter et par uger ringer der dog en tilbage som præsenterer sig som direktøren.
Han er på ingen møde imødekommende og siger at han hver uge bespiser 100 vis af mennesker og at der hvert år er et par stykker som os som ikke kan gøres tilfredse og at han i øvrigt vil sende regningen til inkasso.
Det er her vi står nu.
Jeg vil aldrig anbefale nogle at besøge hotellet og jeg vil til hver en tid advare mod at købe et hotel ophold på Østergaards hotel som deal. Tilbuddet er ikke realt. Det siger sig selv, at hvis overnatning for 2 + buffet for 2 + morgenmad for 2 skal koste 695 kr og ikke har en værdi på knap 2000 kr er det af ringe kvalitet.
Retfærdigvis skal det siges at værelser var pæne og rene og at vi ikke blev syge efter at have spist der.