DÅRLIGERE SERVICE FINDER MAN IKKE !!!!!
En lille historie som hænde for min lillebror hos OH biler maribo, i dag. fredag D. 24.1.13
Min lillebror på 19 år. går med tanker om at købe sin egen bil, og har set denne Peugeot 206 på OH bilers hjemmeside. Han og en kammerat tager derfor ud, og kigger på bilen, og for lov at tage en prøvetur. Prøveturen bruger de på at køre den hjem, så min far og jeg, også kan få lov at bedømme den. Her bliver vi dog enige om, at dens stand ikke er pengene værd.
Da han kommer tilbage med bilen, spørger ekspedienten, hvad de synes. Min bror siger at det ikke var noget alligevel, da han ikke synes den er så pæn, og velholdt som først antaget. Herefter spørge ekspedienten, hvorfor de så skulle prøvekøre den, hvis de på forhånd kunne se det ikke var noget for ham. Min bror forklarer som det er, at han efter at have nærstuderet den mere, fandt ud af det ikke var noget. Ekspedienten bliver her ved med at sige, at det jo bare var spild af hans tid, og bliver også bakket op af sin kollega, som også mener det var at spilde deres tid, og at drengene jo bare var ude at køre i bilen, da de ikke havde andet at tage dem til. Min bror prøver her at forklare at han faktisk var på udkig efter ny bil, og det ikke bare var tidsfordriv, og han i øvrigt mente at det de havde gang i, var virkelig dårlig service, og at de skulle sørge for at det blev sagt videre ude i byen. Dette rørte dog ikke personalet, da sagde at de skulle de være velkomne til.
På vej ud af døren for min bror så sagt til sin kammerat, at de da godt nok var nogle idioter! Hvorefter ekspedienten, som først havde taget i mod dem, kom løbende ud, og spurgte om de skulle have et par på hovedet, eller de skulle køre med det samme !!
Hvortil min bror svarede, at det var de også på vej til!
Min bror mente - uden at være helt sikker - at ekspedienten der bakkede op om kollegaen også er chef for OH Biler.
Specielt det sidste i denne hændelse, fik mig til at skrive om den herinde, da jeg blev helt målløs over at høre det!!!
Min opfordring: Handel aldrig hos OH biler, hvis det er denne service man skal finde sig i !!
January 24, 2014
Unprompted review