No history of asking for reviews
People also looked at
Fup firma - hold jer væk
Som andre blev jeg desværre også forført af de flotte billeder af brændekløveren i støbejern - og modtog en totalt ubrugelig blik tingest. Hold jer væk!
Hold Jer fra dette firma
Hold Jer fra dette firma. Ren svindel. Alle har samme dårlige oplevelse - modtage en ting du ikke kan bruge til noget!
Fup og svindel - Dansk filial eksisterer ikke
Jeg blev bondefanget til at købe en brændekløver, som ifølge nogle flotte fotos på virksomhedens hjemmeside så ud til at være ca. 40 cm høj og ca. 15 cm i diameter (På hjemmesiden står der 6,5", svarende til ca. 16,5 cm)
Jeg modtog en miniaturemodel på 20 cm i højden og 9 cm indvendigt mål, som er totalt uanvendelig til formålet.
Virksomheden Okiiva Ltd er registreret under virksomhedsnummer 14687458 i Birmingham, sandsynligvis kun som en postboksadresse, og der er INGEN dansk filial. Alle mails til den angivne adresse forbliver ubesvarede, og der er ikke angivet nogen adresse, hvor man kan returnere miniaturen til.
Det er plat og svindel, og jeg har sendt en kortindsigelse til min bank, og så håber jeg at se mine 299,00 kr. igen - men jeg tvivler :-(
Øv jeg hoppede også på den
Øv jeg hoppede også på den.
Bestilte 2 stk brændeflækkere for en måned siden.
Det eneste der er sket er at de har hævet pengene . Jeg kan ikke tracke ordren.
Har sendt 3 e-mail rykkere og idag sendt et kontakt henvendelse via hjemmesiden.
Køb ikke! De reklamerer stadig. 🤥🤥🤥🤥🤥🤥
Brændekløver.
Brændekløver.
Jeg må stemme i med de andre anmeldelser.
Det er en fup-side og jeg er flov over at falde i med begge ben.
Produktet du modtager er på ingen måde at sammenligne med det der vises på diverse videoer på deres side.
Jeg modtog ligeså en lillebitte brændekløver af sammensatte dele, der gik i stykker ved tredje brændestykke.
Dybt godnat.
Lille brændeflækker.
Lille brændeflækker.. ikke beregnet til at kløve optændingsbrænde. Gik i stykker ved første brændestykke.
Legetøj
“Firmaet” svarer ikke på diverse mails.
Fup og ubrugeligt.
Hold jer væk!
Ubrugelig!
Har købt en træ kløver - den ankom fra Hongkong efter en uge. Der var desværre tale om et lille stykke legetøj, der desværre kun kan bruges til brænde, der allerede er kløvet. Spild af penge - køb den ikke!