OLE LYNGGAARD COPENHAGEN Reviews 15

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Super god kundeservice

Jeg købte før jul et armbånd i XL, da jeg tidligere havde prøvet str. L der sad for stramt. Det viste sig desværre at XL var for stort og jeg oplevede at par gange at låsen gik op når jeg bar det. Jeg kontaktede Lynggard som undersøgte om det kunne afhjælpes. De anbefalede en løsningsmulighed som virkede fornuftig. Jeg sendte armbåndet ind til justering og har nu fået det retur i brugbar stand. Super god kundeservice, til en kunde der ikke lige passer standardmål :-)

February 13, 2026
Rated 2 out of 5 stars

Ærgerlig oplevelse!

Ærgerlig oplevelse!
Følte mig ikke velkommen og betjeningen var uengageret.
Stod længe i glassluse, før der blev åbnet, ingen af de 3 synlige ekspedienter kom mig imøde.
Det jeg ønskede fandtes desværre ikke og der blev ikke spurgt , om evt andet kunne friste….

August 13, 2025

✨ OLC

OLC leverer service, der er langt ud over det sædvanlige. Personalet, specielt Xin og Zorina, er ekstraordinært behagelige og oprigtige i deres rådgivning om smykkevalg.

Uanset om det er i butikken eller via telefon/mail er både Xin og Zorina tålmodige og venlige, ligesom de er lydhøre og har taget sig den nødvendige tid.

Og så er smykkerne fra OLC uden sammenligning med andre smykker - både i kvalitet og udseende.

Jeg giver mine varmeste anbefalinger.

August 1, 2024
Rated 5 out of 5 stars

God oplevelse og flink personale

Jeg var inde i Ole Lynggaards Flagship store på Ny Østergade i går med to veninder. Vi fik pudset vores smykker og personalet var virkelig flinke og hjælpsomme trods at vi ikke skulle købe noget.

March 6, 2024

Arrogant kundeservice

I julegave fik jeg en OL ring. Dette var en ring, der skulle ombyttes til en anden størrelse.

Nu 6 uger senere kunne jeg hente ringen, hvilket jeg gør - i den forkerte farve.

Butikken lover mig, at de vil give mig en status på, hvor længe, der nu vil gå, eftersom OL har lavet fejlen.

Det giver OL æk’ en f*** for.

Jeg må vente 6 uger mere for at kunne få en ring - på trods af, at det er en fejl, de har begået. Ikke at jeg forventer, at de smider alt, hvad de har for at lave dette til mig - dog er det en fuldkommen arrogant måde at behandle sine kunder på. En hurtigere behandlingstid og beklagelse ville have sikret, at jeg med større sikkerhed ville fortsætte med at købe derfra.

January 31, 2024
Rated 3 out of 5 stars

Desværre ikke god service igennem hele forløbet

Jeg fik et armbånd af mine forældre i studentergave, som desværre var for stort. Jeg snakkede med en utroligt serviceminded mørkhåret kvinde, som fortalte, at de vil lave det præcis til mit håndled på deres regning.

Da jeg så kommer efter 2 dage for at hente min armbånd bliver jeg denne gang mødt af en lyshåret kvinde, som fik mig til at føle mig som et problem. Hun snakkede ned til mig og det virkede ærligt talt som om, at hun ikke gad at bruge tid på mig.

Hun var meget utilfreds med, at jeg ikke kunne huske det sagsnummer jeg fik sidst jeg var forbi butikken. Og da jeg fortæller, at det oprindeligt var en online-ordre gav hun op og fortalte at det havde hun slet ikke noget at gøre med og viderestillede mig heldigvis til den samme kvinde som jeg snakkede med nogle dage forinden og hun fandt hurtigt armbåndet til mig. Tak!

Jeg ved ikke hvor mange penge man skal bruge i jeres butik i Hellerup før at alle medarbejdere tager en seriøst, men 600kr er i hvert fald ikke nok

August 20, 2023

Helt out-dated service !

Jeg købte en Lynggaard ring i juli 2022 og i slut oktober 2022 falder et stykke af - heldigvis bliver den lille kugle fundet. Jeg tager ringen til den butik i Hellerup, hvor den er købt og får beskeden, at det i hvert tilfælde tager mindst 6 uger at få den repareret. Dvs den nye ring som kun er 4 mdr gammel - som jo er købt for at blive brugt - kan nu ikke bruges i over 6 uger. Jeg bliver ikke tilbudt en anden tilsvarende ring eller nogen form for kompensation eller bare en undskyld - blot et: ‘Det bliver en vederlagsfri reparation’ ! Øhh ja det siger loven jo at I skal!! Jeg har flere Lynggaard smykker og har nu to gange oplevet det samme - en meget langsommelig reparation. Jeg siger bare, at når der er så lang ventetid på reparationer så kunne det måske være at kvaliteten på produkterne ikke er i top. Heldigvis findes der andre super fede smykkedesignere med fantastisk service. Så drop Lynggaard og læg pengene et andet sted. Deres produkter går i stykker og deres reparationsservice er helt og aldeles out-dated!!

November 8, 2022

Dårlig kundeservice

Troede Ole Lynggaard var et brand der stod for høj kvalitet og kundeservice.
Vi oplever ingen af delene. Der imod er vi blevet mødt med arrogant holdning om selv at skulle betale over 900 kr for at få rettet en meget spinkel, åben ring, da Lynggaard insinuerer at det er kundens brug af ringen, der skyldes skævheden. Siger alt om manglende forretningsetik og kundeservice, .....ringen er under 2 år gammel, kun brugt ved særlige lejligheder. Handler ikke ved Lynggaard igen.

July 12, 2022
Rated 5 out of 5 stars

God service. Havde et dyrt smykkesæt fra Ole Lynggaards kollektion, Winterfrost, som jeg manglede smykkeskrin til samt en ring (ikke Ole Lynggaard). Ved henvendelse pr. telefon sendte de uden beregning 2 nye smykkeskrin og en lækker velourpose til min ring.

November 28, 2020

10 år gammel ring

Havde en 10 år gammel diamantring, hvor en af fatningerne begyndte at bøje og en sten derfor var faldet ud. Den blev sendt til værkstedet og reperaret og ny sten i uden beregning. Fantastisk service

September 25, 2019
Rated 1 out of 5 stars

Urimelig dårlig service ved …

Urimelig dårlig service ved reklamation.
Min Ole Lynggaard Troldering gennem 10 år blev desværre deform i maj 2016, da guldet på bagstykket var blevet fladt og tyndt. Reparation blev foretaget hos Lynggaard. I november 2016 blev den igen deform og knækkede og endnu en reparation blev foretaget hos Lynggard.
I april 2017 ser jeg til min skræk at den endnu engang er ved at knække samme sted. Jeg forsøger at være på forkant med situationen og sender ringen ind til Lynggaard i håbet om at de denne gang kan lave en holdbar løsning så jeg hverken skal bekoste eller undvære min ring til disse utallige reparationer( 6-8 ugers reparationstid hver gang).
Det skal vise sig at jeg bliver slemt skuffet - søde samtaler i telefon med lovning om holdbar løsning - 3 uger efter modtages et tilbud om at reparere ringen mod betaling, alternativt købe en ny ring til kr. 20.900. Nye opkald samt korrespondance med Lynggard som efter endnu 14 dage svarer mig via mail og tilbyder udbedring af revner uden beregning. Dette er ikke en for mig holdbar løsning, da guldet stadigvæk er slidt og meget tyndt på bagstykket af ringen så sandsyndligheden for endnu et brud er stort. Ny mailkorrespondance forgår og den 14. juni 2017 modtager jeg nyt tilbud fra Lynggaard nu også med en pris på forstærkelse af bagstykket af ringen på kr. 3.265 og en fraskrivning af deres ansvar da det pludselig er min brug af ringen der er skyld i det!!!!!
Jeg er skuffet og målløs over, at jeg skal kæmpe så meget for at få repareret min ring uden omkostninger - at Lynggaard ikke tidligere i forløbet har tilbudt mig at forstærke guldet på bagstykket som givet er den eneste holdbare løsning, hvis ikke den skal revne i fremtiden - og at de vil være sig selv og deres brand bekendt for kr. 3.265 som ville have givet en tilfreds kunde.
Dorthe Larsen

June 26, 2017

Aldrig mere Ole Lynggaard

Jeg købte d. 22. november en smuk Ole Lynggaard ring (Silver Forest) med et par små brillianter og en månesten. Efter knap tre uger faldt månestenen ud - heldigvis på mit skriveunderlag. Jeg bragte ring og sten til forretningen, hvor ringen var købt og regnede med enten at få en anden ring eller i det mindste at få den lavet meget hurtigt. Ringen blev sendt tilbage til Lynggard - og en opringning til firmaet viser, at ventetiden for reklamationer er 4 - 6 uger!
Jeg er utrolig skuffet og ked af det, for jeg havde glædet mig til at bære min nye ring. Det er jo ikke mig, der har ødelagt den, den har bare været fejlbehæftet, og det kan ske, men det må firmaet da tage på sig og sørge for at kunden får erstatning for den vare, der ikke er i orden. Og under alle omstændigheder et par ord, der beklager ulejligheden - en undskyldning, med andre ord.
Jeg købte endda flere andre Ole Lynggard smykker ved samme lejlighed. Men det bliver da også sidste gang.

Bodil Olesen

December 21, 2016

Dyrt armbånd, billig oplevelse

Købt sort læderarmbånd til DKK.1.990 som smitter meget af. En reklamation blev afvist med følgende begrundelse : Skind smitter af, lev med det. Pandora sort læderarmbånd til 10% af prisen smitter ikke af, derfor denne anmeldelse som advarsel til andre.

September 22, 2010

Take a closer look