Company replied
Deze beste meneer weet wat hij doet en je ziet duidelijk dat hij er erg veel verstand van heeft. Hij geeft duidelijke en goede adviezen wat de mogelijkheden zijn betreft het cleanen en eventuele r... See more
Company replied
Snel, professioneel en duidelijk in communicatie. Een echte aanrader voor iedereen die zijn sneakers een tweede (of derde) leven wil geven en er weer als nieuw uit wil laten zien!
Company replied
YOUR PERSONAL HOBBY SNEAKER RESTORER ‖ CONTACT VIA DIRECT MESSAGE • Deventer based
Deventer , Netherlands
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Nu al een paar keer mijn schoenen laten schoonmaken! Zeer tevreden!!
Breng je schoenen naar hem als je ze weer tot leven wil brengen! Iemand die het doet met passie en goed communiceert met zijn klanten. Een echte aanrader dus!
Kwalitatief en goede communicatie bedankt Oloes!
Al meerdere keren bij deze topper geweest om mn schoenen te refreshen. Elke keer top werk geleverd!
Duidelijke en snelle communicatie. Eerlijk en oprechte service.

Reply from Oloescleaning
Fantastisch voelde beetje hetzelfde als toen ik ze nieuw haalde

Reply from Oloescleaning
Oloescleaning is de plek om je sneakers te laten cleanen! Zeer professioneel en het resultaat is te zien! Heb al zeker 10 paar laten cleanen! Snelle en goede service! De man zelf is toegankelijk, professioneel en denkt met je mee!
Ook lijkt hij op Kenneth Taylor 😂

Reply from Oloescleaning
Hij geeft duidelijke en goede adviezen wat de mogelijkheden zijn betreft het cleanen en eventuele reparaties aan de schoenen.
Je ziet dat hij dit puur uit passie & liefde doet , hij krijgt van mij een 10++ ik raad hem dan ook meer dan aan .
Stop met je schoenen te brengen bij de halve zool of andere onprofessionele SneakerCleaners die je schoenen alleen maar meer kapot en viezer maken.
& stay tuned houd zijn social media in de gaten voor eventuele verdere projecten en zaken.

Reply from Oloescleaning
Iemand met passie voor zijn werk, iedere keer als ik mijn (hele vieze) schoenen bracht kwamen ze schoon terug, wanneer er moeilijke plekken waren nam hij hier extra tijd voor. Communiceert goed. Aanrader voor iedereen

Reply from Oloescleaning
Oloes weet precies wat hij doet, ben super tevreden over zijn service!

Reply from Oloescleaning
Ik kom al een tijd bij deze sneaker cleaner en ben altijd tevreden. De service is snel, betrouwbaar en mijn sneakers zien er altijd weer top uit. Eigenaar is vriendelijk en professioneel. Zeker een aanrader voor iedereen die zijn sneakers goed wil onderhouden!

Reply from Oloescleaning
De schoenen van mij en mijn zoontje zijn altijd weer zo goed als nieuw!! Dus wij blijven onze schoenen brengen 🥇

Reply from Oloescleaning
Goede communicatie en mijn schoenen zagen er uit als nieuw !

Reply from Oloescleaning
Oloescleaning is een professional. Het is duidelijk te zien dat hij dit werk doet uit passie voor schoenen. Mijn schoenen konden een goede schoonmaak beurt gebruiken. Ik heb ze als ‘nieuw’ opgehaald, geseald en al.
Mijn vertrouwen heeft hij voor een volgend paar die een schoonmaak kunnen gebruiken!

Reply from Oloescleaning
Ik heb mijn schoenen gebracht bij oloescleaning. De communicatie was top, snel mijn schoenen terug gekregen en op en top schoongemaakt!

Reply from Oloescleaning
Learn more about other kinds of reviews.