God kvalitet og pasform
God kvalitet og pasform.
Jeg har både heldragter, body og leggins. En rigtig god kvalitet der holder pasform og farve efter gentagne vask. Varm anbefaling herfra
God kvalitet og pasform.
Mega god service - Købte en gave for en uge siden hos Organic Lullaby, og medarbejder gik ud af sin vej for at yde en super god service så jeg kunne nå at hente gaven. Tusinde tak for det! :)
Hårdt og usmidigt bomulds materiale.
Købte en natdragt til nyfødt baby (str. 0-3 mdr.)
Natdragten var meget svær at få på. Var meget smal og ikke den kvalitet jeg havde forventet.
En kollega til mig købte også samme natdragt, og det var til tvillinger. Samme oplevelse.
Har bestilt 4 natdraget. Super søde farver og virkelig lækkert kvalitet.
Glæder mig til at tage dem i brug når lille kommer 🥰
Jeg købte 3 natdragter i den fineste farve “Oat”, og både kvaliteten af materialet og pasformen er helt i top.
Jeg glæder mig meget til at handle hos dem igen.