Utrolig ubehageligt menneske
Sne er åbenbart en god undskyldning for at man har glemt en aftale. Ejeren og hans kone åbnede søvndrukkent døren, da mine forældre skulle afhente den 19m3 flyttebil jeg havde lejet på dagen, til den aftalte tid.
Manden påstod, at han havde prøvet at kontakte mig, fordi flyttebilen angiveligt skulle være sneet inde, men manden havde på ingen måder kontaktet mig. Han havde både min mail adresse og telefon nummer.
Mine forældre måtte i stedet leje en lille bil, og de måtte også leje en trailer oveni på en tankstation, så vi ikke skulle flække flere gange frem og tilbage mellem Birkerød og Vordingborg. Oveni i det, måtte de også tage deres egen bil med, så vi kunne have ting i den, selvom aftalen var, at de kunne lade bilen stå hos flyttefirmaet.
Magen til uforskammethed og dårlig service har jeg aldrig været udsat for.
Husk at tjekke op på de aftaler I har tænkt Jer at indgå med denne mand, for han har nok glemt dem! Og pas på med, at udtrykke utilfredshed over serviceniveauet, for så får man bare et verbalt møgfald. Jeg fik i hvert fald et hak i selvtilliden af dette menneske, og en oplevelse af, at jeg skal tænke mig om, næste gang jeg vil benytte de små lokale virksomheder! Det kan også være, at manden har rigeligt med arbejde, og så kan små indtægter som det at servicere mig være ligegyldigt, men så skal man nok overveje, hvor “stor” en virksomhed man vil have!
March 22, 2018
Unprompted review