HOLD JER VÆK Min veninde skal flytte hun har nogle psykiske lidelser så da hendes bostøtte snakkede med det her firma ville han have 25000 kr for 4-5 timers arbejde og ikke nok med det så vil han og... See more
Company replied
Fantastisk service hele vejen igennem, fra bestilling af flytning på kontoret hos Dorthe til sidste flyttekasse var båret ind af Ole og hans medhjælpere. Kan helt sikkert anbefale at bruge Oskars bud... See more
Company replied
God oplevelse hele vejen fra første telefonkontakt og til flytningen var gennemført. Alle aftaler og tilbudspris blev overholdt. Effektive folk som på 5 timer både fyldte og tømte flyttebilen med a... See more
Skal du flytte? Så kan vi hjælpe dig. Oskars Bud- og Flytteforretning er dit lokale kurer- og flyttefirma i Silkeborg, Kjellerup, Ry, Aarhus, Ikast og omegn.
A C Illumsvej 2, 8600, Silkeborg, Denmark
HOLD JER VÆK
Min veninde skal flytte hun har nogle psykiske lidelser så da hendes bostøtte snakkede med det her firma ville han have 25000 kr for 4-5 timers arbejde og ikke nok med det så vil han også have 3000 om måneden for opmagasinering

Reply from Oskars Bud & Flytteforretning
Flytningen for vores gamle mor forløb særdeles effektiv og med stor respekt fra de 2 meget venlige flyttemænd.
Kan helt sikkert anbefale at bruge Oskars bud og flytteforretning, skal helt sikkert hyre dem igen, hvis jeg på et tidspunkt skal flytte igen

Reply from Oskars Bud & Flytteforretning
Helt forrygende oplevelse med de søde flyttefolk Kasper og Ole! Hvem skulle have troet, at det kunne være en fornøjelse og hyggelig oplevelse at flytte? 😄 Effektive, velkoordinerede og super behagelige mennesker. Stor anbefaling herfra!
Go service fra kontoret og fra flyttemændende
Kan anbefale dette flyttefirma, lige fra da jeg forhørte mht priser og planlægning til da flyttemændende kom punktlig, de var effektive og passede på ens ting og passede på at de ikke skrammede mod væggene
Kom som aftalt, meget flinke mænd, med god humor :-) effektive, hurtige, og hjælpsomme--meget fin pris -alt i alt --topklasse
Fremragende oplevelse at flytte med Oskar. Dygtige og venlige flyttemænd. Alt klappede perfekt. Vore bedste anbefalinger.
Lis & Birger
Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger.
Stor hjælpsomhed ved bestilling og selve flytningen gik helt som aftalt mht tid og pris.
Søren
Kom til aftalt tid. Flyttede hurtigt og effektivt. Der var næsten ingen skader på hverken indbo eller dørkarme. Prisen var synlig og som aftalt
Lille flytning hvor alt var efter bogen. 2 dygtige flyttemænd,som kom til tiden. Prisen var der heller ikke noget at sige til. Alt ialt ingen ting at komme efter.
Denne flytning har været en positiv oplevelse, lige fra første kontakt til gennemgang og aftale. På flyttedagen var et mindre problem dukket fra morgenstunden, det til trods gik hele processen herligt , omhyggeligt, en god tone, hjælpsomhed Og frem for alt uden en “ skramme”. Prisen var absolut meget positiv. Jeg kan varmt anbefale Oskars flytteforretning. SK
Hurtig og professionel hjælp til flytning. Venlige flyttefolk. Kan fint anbefales at få Oskars Bud- og Flytteforretning til at hjælpe med privat flytning.

Reply from Oskars Bud & Flytteforretning
En fornøjelse at arbejde med et professionelt flyttefirma. Virkelig teknisk dygtige flyttefolk, der udstråler dejligt humør og gåpåmod.
Flytningen gik som en leg.
Stor ros til Oskars Bud & Flytteforretning. Kan kun anbefales.
Dejlig betjening lige fra tilbud til den sidste kasse var båret ind
Jeg kan varmt anbefale Oskars Bud & Flytteforretning.
Fra første kontakt til afhentning af tømte flyttekasser efter flytning og udpakning var det en super positiv og professionel oplevelse!
Hos Oskars Bud & Flytteforretning føler man sig virkelig værdsat og kendt som kunde.
Mine bedste anbefalinger herfra!
Mvh. Alice Kristensen
Effektivitet, godt humør, hjælpsomhed og venlighed - lige fra første aftale med administrationen til selve flytningen og efterfølgende afhentning af flyttekasser.
Jeg vælger Oskars Bud igen hvis jeg skal flytte en gang mere.
Hjælpsom og meget imødekommende
Aftalt tid og pris overholdt
Kan varmt anbefales
Hurtigt og professionelt arbejde. Behagelige flyttemænd. Klarer udfordring med trapper med et smil.
Det har været en god oplevelse at opleve lige fra Dorthe til Ole og Thor. Absolut en stor fornøjelse. MVh Finn