See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk hurtigt service og virkelig gode priser! Ekstremt venligt personale fik virkelig en masse for mine penge! Bedste i byen

Rated 5 out of 5 stars

Skulle købe ny elcykel i efteråret 2025, da den gamle var ved at stå af. Ville gerne have en Gazelle igen, og vi fandt sammen frem til hvilken model det skulle være. Hurtigere levering en først lovet.... See more

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig super service, jeg kom ind i butikken for et par dage siden for st købe en pumpe da den ved svømmehallen ikke virkede, mit hjul var IKKE punkteret men bare manglede en squise luft. De... See more

Rated 4 out of 5 stars

Fik lavet service på 2 elcykler De kører super og det var lynhurtigt service . Prisen var vel fair nok . 4 stjerner der kan altid optimeres lidt. Så de kan anbefales

1. Bicycle Store
  2. Bicycle Repair Shop
  3. Bike Accessories Store

Information provided by various external sources

P-Dahl - Mosquito cykler kolding - din cykelhandler i Kolding, Vi har bl.a. cykler fra Mosquito, Msq, Kildemoes, Batavus, Nishiki, Winther, Campangnolo, Trek, Centurion, Meridan, Sram, Shimano og Raleigh.

4.4

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Her trashér man kollegaér og håner syge!

Har handlet sporadisk der igennem en del år, lidt la-la mht priser og service, men blev der alligevel. 1) Så oplevede jeg at en ældre dame blev snydt så vandet drev af hende. 2) Derefter kom jeg med min søns italienske citybike hvor saddelstangen sad fast i stellet - de spændte cyklen fast og varmede stellet så meget så lakeringen blev ødelagt medens de vred på sadlen med hvad de havde af tænger, sadlen vandt! Jeg kørte til Vamdrup, hvor cykel handleren her, spændte sadlen fast i skruestikken og vrikkede med hele stellet - og vupti så var den løs! Jeg forklarede hvad "ham" selv havde lavet hos Pdahlen og derigennem ødelagt lakeringen. Han forsøgte at være kollegialt loyal, det var svært. Tilbage hos Pedahlen, kaldte man Vamdrup kollegaen for useriøs og uprof. Jeg replicerede indigneret at han fik sadlen løs og de havde bare ødelagt lakeringen. Så stiller Over Pét sig an og siger det kunne jeg ikke bevise! Herefter gad jeg ikke mere.
3) Var nødt til at sætte mine ben der igen med en borger, et par år senere - jeg hørte medens vi så på cykler at "fruen" af oliesumpen, sagde for højt da en kunde kom ind, "Åh nu kommer tossen igen". Det hørte kunden også, og han begyndte at ryste på kroppen, synligt berørt af sjofelheden, han vendte sig om og gik duknakket, foroverbøjet og uden i bevægelse i armene - tydeligt torpederet.
Det værste var dog "dronningens" smågrinende attitude, hvor hun forsøgte at apelere/lokke os andre "kunder" til at deltage i seancen. Vi gik gudskelov alle sammen og lod hende stå fjoget tilbage - jeg tror dog ikke det gjorde det store indtryk, hun virker ikke sådan.
Det er nok ikke pænt at ønske ondt om andre, men man kan vel gøre undtagelser - her er en.

October 23, 2012
Unprompted review
Rated 5 out of 5 stars

Fremragende, god og hurtig service

Marts 2013
Så er hjulet punkteret. Når det sker går jeg straks til værkstedet hos P Dahl og får slangen skiftet. Jeg er tryg da der altid er god rådgivning i tilfælde af de finder andre ting der skal ordnes. Det har været en rigtig kold vinter og det slider på cyklen.
Rart at aflevere cyklen til en meget nærværende værkstedsmedarbejder, som altid anerkender ens tilstedeværelse og er seriøs og har overskud til et smil. Det er service.

Januar 2013
En ege på baghjulet ryger af og jeg henvender mig på værkstedet. Hjulet er også lidt skævt. Jeg får at vide at hjulet er blevet slidt uforholdsmæssigt meget og at det snart skal skiftes senest til sommer. Derudover vil egerne nok begynde at springe en efter en, så alle skal skiftes. Øv tænker jeg. Cyklen er jo kun knap et år gammel.
Da jeg henter cyklen næste dag er hele baghjulet skiftet. Det bliver nok dyrt tænker jeg. Men jeg får til min glæde at vide, at det er uden beregning, da hjulet bliver sendt til leverandøren, som værende defekt.
Den gode service slår til igen hos P Dahl. Min dag er reddet og køreglæden stadig høj på min skønne cykel.

Forår 2012:
Køber en ny cykel i butikken. Får som sædvanlig god service og information, der hjælper mig til at finde en cykel lige efter mit behov. Der er som altid høflig betjening med et smil.
Jeg kan godt lide at ekspedienten interesseret spørger ind til mit behov for cykel og hvordan jeg har tænkt mig at bruge den. Hun foreslår hurtigt en cykel, der efterhånden har givet mig stor køreglæde på de bakkede veje i Kolding.
Der er god tid til at rådgive og jeg føler mig i trygge hænder. Dette er den tredje cykel jeg køber i butikken.

2010
Skulle bare have skiftet slange i et bagdæk. Det blev ordnet, og cyklen afhentet. Efter første lille køretur gik der hul i den nye slange. Jeg leverede cyklen tilbage, og ejeren skiftede til en ny slange med det samme uden beregning. Det viste sig at den nye slange var defekt. Desværre skete det samme igen efter første køretur. Slangen blev punkteret. Jeg leverede cyklen tilbage igen, hvor jeg med det samme blev mødt af en mekaniker, som prompte skiftede slangen og konstaterede at de havde overset et glasskår inde i dækket.
Jeg blev hele tiden behandlet som en VIP kunde, med hurtig betjening og forklaring på problemet.
P-Dahl cykler tager service alvorligt - også når det bare gælder en lille sag som udskiftning af en cykelslange.

September 20, 2010
Unprompted review