Paparazzi Restaurant Reviews 6

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

De ønsker ikke at give mine penge…

De ønsker ikke at give mine penge tilbage, deres pasta retter smagte modbydeligt og af fisk. jeg ringende til dem og ejeren var modbydelig og sur. Jeg forklarede situationen og han benægter kvaliteten af sine vare er dårlig og det er uacceptabelt. Jeg sagde til ham han får 2 dårlige anmeldelser herfra. Og han var møg ligeglad. I burde ikke støtte en restaurant som ham som ikke kan give kunderne deres penge igen. Når de ikke kan aflevere en ordentlig vare. Føj en dårlig restaurant, skam jer.

April 24, 2026
Rated 1 out of 5 stars

jeg bliver nærmest smidt ud af…

jeg bliver nærmest smidt ud af telefonen af en som speed-snakker så jeg slet ikke kan følge med. I har travlt siger I, men leverer I? ja, kun gennem volt. ja fint, men bliver det så leveret? nej, for der er ingen bude der kører ud. !!! du har lige sagt i leverer gennem volt og det næste øjeblik siger du ingen bude kører ud : så leverer I jo heller ikke.
hold da op en ringe service.
jeg ringer aldrig til jer igen.

February 6, 2026

Virkelig dårligt.

Havde jeg kunne give 0 havde jeg gjort det. Bestilte 2 pizzaer kl. 16 til kl. 17, maden kom først 17:25, når maden kommer er den kold og den ene pizza er forkert og ingen af dem er skåret ud.

February 1, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Var der over med min ven og hans søn og…

Var der over med min ven og hans søn og jeg fik en matador pizza og der skulle være oksekød strimler på men det var der ikke det line ligt kebab og riste løg og det var dårlig kvalitet,har været der før men det var første gang jeg fik så dårlig en pizza ??hvorfor kan man ikke bare lave det ordentligt første gang hvor svært kan det være ???mvh Kim

December 12, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Prøv noget andet

For nogle år siden, havde vi en god oplevelse i restauranten. Derfor valgte vi Paparazzi frem for lokalområdets øvrige pizza restauranter. Der må være skiftet besætning; kvaliteten er dalet voldsomt.

Forventet leveringstid: 40 min. Faktisk leveringstid 67min.

Den ringeste Calzone vi har smagt i mands minde. Blød usprød skorpe, svampet krumme; kvalitetsmel er der ikke ofret på. Tyndt med fyld, sur duft fra skinkestrimlerne, ostesmag fraværende. Kort sagt: Tungen ud af vinduet.

February 22, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Ubehøvlet personale uden sans for…

Ubehøvlet personale uden sans for service. Vi fik ikke det vi bestilte, og da vi ringede til dem, var de flabede at høre på og påstod at vi ikke havde betalt for de ting vi havde bestilt ekstra. Da jeg så læste op fra regningen og gjorde dem opmærksomme på en bestemt ting, som var betalt for, undskyldte de ikke engang, de sagde bare at vi kunne kontakte Just Eat og få pengene tilbage for den enkelte vare. En rigtig kedelig oplevelse, og en restaurant vi aldrig bestiller fra igen..

September 25, 2024

Is this your company?