Odren blev leveret inden for den lovede tid uden problemer. Parabolen er tget i brug og virker upåklageligt. Det eneste der undrede mig var at efter i sendte mailen at nu var ordren ekspederet og... See more
ParabolShoppen
See what reviewers are saying
Har købt en TV modulator Hos Parabolshoppen, blev ringet da den model jeg havde bestilt var udgået, og blev spurgt om jeg ville have den nye model istedet for, det ville jeg gerne og 48 timer senere k... See more
Information provided by various external sources
Velkommen hos ParabolShoppen. Du finder alt indenfor stik, kabel og tilbehør - både til parabol, antenne og til fordeling af kabel-TV og fibernet. Vel mødt!
Gerdingvej 42 A, 9520, Skørping
- info@parabolshoppen.dk
- www.parabolshoppen.dk
God online support
Brugte online support, og fik god service, varen leveret hurtigt, meget godt tilfreds
Udgået brugervejledning modtaget i PDF format uden omkostning
Jeg bestilte en brugervejledning på en gammel parabol receiver (Digiality VC-CI 104). Denne kunne desværre ikke skaffes i papirformat mere, men Parabolshoppen oplyste de havde fundet den som PDF fil. De havde forgæves forsøgt at maile den til mig - men den var for stor. Det endte med at jeg kunne downloade den gratis fra en side på deres hjemmeside, hvor de placerede den. Udpræget god service, som gør jeg vil kigge her først næste gang jeg skal handle noget til mit parabolanlæg.
Problemfri bestilling og levering
Leveringen tog nogle dage, men det tilskriver jeg langsommelighed hos Post danmark.
Rigtig godt
Bestilling og levering af en SAT-finder gik aldeles glimrende - nem bestilling og hurtig levering.
god service
genialt med onlinehelp/chat hvor de rent faktisk ofte er tilstede, og ved noget.
hurtig levering
Fin fin service
Varen stod til lager; men var desværre ikke på lager. Dog hurtig og effektiv levering af alternativ vare. Varen står stadig som "på lager" - vildledende.
Køb af antenne Triax UHF Digi 18 W - 100% iorden topkarakter
Køb af antenne torsdag middag i Parabol Shoppen, havde antennen fredag morgen med posten.
Nem hjemmeside samt hurtig levering, jeg kan kun anbefale Parabol Shoppen - 100% iorden
Det er i nøden man kender sin leverandør
Købte et CA modul til Canal Digital. Sådan et skal aktiveres hos CanalDigital, hvilket i mit tilfælde voldte en del problemer. Men det gør ikke så meget når der er super support fra ParabolShoppen. Sågar i week-end'en blev der svaret på e-mails.
Klart anbefalelsesværdigt.
ingen hjælp før køb, men ellers OK oplevelse
Købt en Hinke Boxer box. Havde flere spørgsmål inden købet og forsøgte at ringe, bruge mail formular og skrive mail selv - men ingen som helst reaktion.
Måtte finde svar andetsteds og tog chancen. Prisen var skarp nok, og leverancen kom som annonceret. Men service........
Fin hjemmeside, og hurtig levering
fin hjemmeside, varen købt til en fornuftig pris og varen blev leveret på 1 dag.
Lever slet ikke op til den lovede leveringstid
Har købt en Hinke DVB-T tuner. Ordrebekræftelsen lovede at, varen ville blive sendt i løbet af 2-3 dage, og at jeg ville blive underrettet indenfor 24 timer, hvis der var afvigelser fra dette - jeg hørte intet. Efter 5 dage forsøgte jeg gentagne gange at ringe til det angivne tlf.nr., men ingen svarede. Jeg sendte 2 mails, og først efter den 2. mail fik jeg det svar, at man havde travlt p.g.a. travlhed og ferie. Det er for dårligt! Hvis man ikke er ved fuld styrke, bør man gøre tydeligt opmærksom på dette på sin webshop.
Returnering af parabolreceiver
Lidt svære at få fat i. Næsten umuligt pr telefon, men det lykkedes dog pr mail. Jeg returnerede en vare, hvor der står på hjemmesiden, at man får beløbet retur inden for 2-3 uger. Jeg fik det i løbet af 2 dage efter jeg havde skrevet til dem. Så jeg er ganske tilfreds.
Dårligste kundeservice EVER!!!!
Jeg har den 10/6-2010 bestilt parabol osv. Ved parabolshoppen og mandag skrev jeg til dem om jeg ville modtage et track and trace, fik jeg så mandag aften.... Men idag torsdag har jeg ikke hørt noget som helst, selvom jeg har skrevet mail´s og ringet rigtig mange gange!!!! Post.dk har ikke modtaget min pakke, så den må stadig ligge hos parabolshoppen!!!!! Ringer og ringer, men der er ingen der tager den og ingen der svarer på mine mail´s, men pengene blev hævet i tirsdag´s som så er total ulovligt, for de må ikke hæve pengene før kunden har modtaget varerne!!!! Jeg slaæ gerne bruge min pakke i weekenden, men ser ikke ud som om det kommer til at ske.... Kan kun sige det er den dårligste kundeservice jeg nogensinde har modtaget hele mit liv!!!!!
Ingen service.
Jeg bestilte en stueantenne hos dem for 3 dage siden, og jeg har stadig ikke hørt noget om den. Pengene er dog blevet trukket til den. Udover det fusk, så er de overhovedet ikke til at få fat i. jeg tror jeg har ringet 1 gang I timen de sidste par dage for at høre hvornår jeg kan forvente at se min vare. Men ingen tager den. Det samme gælder over mail, der er ingen service overhovedet! HANDEL DER IKKE!
14 dages bytteret er der ikke hos Parabol Shoppen
Hvis man køber et samlet Parabol-system med parabol, receiver og satfinder og man skal have byttet en del af systemet (receiveren) til en anden og når man så får den nye receiver og den heller ikke virker, sender man det hele retur, så er satfinderen forældet, altså 14 dages bytteret er gået, så sender Parabol Shoppen satfinderen retur med den meddelelse, at de ikke kan kreditere varen, da de 14 dages returret er overskredet. Ja det er klart at den er overskredet, da der gik en uge yderligere for at vente på den anden receiver. Satfinderen havde jeg i 5 dage, da jeg ventede på at få receiveren byttet. Konklotion: Meget dårlig service - bondefangeri og snyd
fantastisk!
Bestilte et produkt hos Parabalshoppen en lørdag aften. Fik en e-mail allerede natten mellem Søndag og Mandag med et Track & Trace nummer og at pakken ville blive sendt. Om Mandagen blev pakket rigtigt nok også sendt, og jeg modtog den Tirsdag :)
Det er hvad man kan kalde hurtig levering!
Derudover er priserne også overkommelige, og det er nem betaling med betalingskort som f.eks. Visa-Dankort.
Jeg ville ikke selv have et problem med at bruge dem igen, og jeg kan kun anbefale dem.
Udmærket
Jeg havde bestilt en digitaltuner hos dem, skrevet Dankortoplysninger osv., sagt OK.
Fik så kort efter at vide fra min signal-leverandør, at den boks ikke kunne bruges.
Jeg ringede flere gange til Parabolshoppen. Ingen tog telefonen. Skrev til dem. Og om aftenen mailede de tilbage at det var ok, og mit køb var annulleret.
Køaf IR LInk hos Parabolshoppen
Dette har jeg købt, men det virker ikke. Jeg har mailet til dem og ringet til dem, men ingen respons - det er meget ringe service. Det er nu 5 dage siden jeg har mailet og ringet og nu sender jeg produktet retur!
No title
Har handlet her flere gange, har endnu ikke oplevet noget negativt, en gang vare forsinket, men fik så mail fra dem vedr. denne forsinkelse. super service, så man ikke bare sidder og venter.