Company details
Written by the company
Skrivet av företaget Paraplyland är en specialiserad webbutik som erbjuder ett brett och noggrant utvalt sortiment av paraplyer och regnskydd för alla åldrar och behov. Vi vänder oss till privatpersoner, familjer och företag som söker ett pålitligt paraply med fokus på kvalitet, funktion och design. Hos Paraplyland hittar du över 180 olika paraplyer i lager. Sortimentet omfattar bland annat klassiska paraplyer, genomskinliga paraplyer, golfparaplyer, barnparaplyer, UV-paraplyer, bröllopsparaplyer, färgskiftande paraplyer och regnbågsparaplyer. Vårt mål är att kunna erbjuda rätt paraply oavsett om det gäller vardagsbruk, arbete, fritid, resor eller speciella tillfällen. Ett paraply är mer än bara skydd mot regn. Det handlar om att vara förberedd när vädret slår om, oavsett årstid. Därför prioriterar vi hög kvalitet i både material och konstruktion. Våra paraplyer är tillverkade med slitstarka dukar, stabila ribbor och genomtänkta detaljer som ger ett pålitligt skydd även vid kraftigt regn och blåsigt väder. Ett bra paraply ska kännas tryggt att använda och hålla längre än bara en säsong. Vi erbjuder ett stort urval av golfparaplyer för dig som behöver extra stor täckyta och stabilitet. Ett golfparaply är även ett populärt val för promenader, evenemang och situationer där flera personer behöver skydd samtidigt. För stadsliv och vardagsbruk är våra genomskinliga paraplyer mycket uppskattade, då de kombinerar bra sikt med effektivt regnskydd. För barn har vi ett brett sortiment av barnparaplyer i färgglada och lekfulla designer. Ett barnparaply ska vara lätt att hålla, enkelt att öppna och tillverkat med säkerheten i fokus. Därför är våra barnparaplyer anpassade för små händer och vardaglig användning. Att handla hos Paraplyland ska vara enkelt, tryggt och smidigt. Vi erbjuder flera betalningsalternativ och en tydlig köpprocess. Skulle något bli fel, exempelvis om en vara skadas under transport, står vår kundservice redo att hjälpa till. Vi erbjuder nöjd-kund-garanti och hanterar returer och reklamationer på ett professionellt och lösningsorienterat sätt. Leveranser sker med Bring och du kan välja mellan leverans till ombud, privat hemleverans eller leverans till företag. Fraktpriset startar från 49 kr och vi erbjuder fri frakt vid beställningar över 799 kr. Alla beställningar packas omsorgsfullt för att säkerställa att ditt paraply når dig i gott skick. Paraplyland strävar efter att vara det självklara valet när du söker ett pålitligt regnskydd online. Oavsett om du letar efter ett diskret paraply för jobbet, ett robust golfparaply, ett genomskinligt paraply för stadsmiljö eller ett barnparaply till familjens yngsta, hittar du ett stort urval hos oss. Vi uppdaterar kontinuerligt vårt sortiment för att kunna erbjuda paraplyer som kombinerar funktion, hållbarhet och estetik. Hos Paraplyland finns paraplyer för alla smaker, väderförhållanden och tillfällen. Vårt mål är att göra det enkelt att hitta ditt drömparaply – snabbt, tryggt och bekvämt.
Contact info
Solvangsalle 4, 8300, Odder, Denmark
- +4521863736
- info@paraplyland.se
- www.paraplyland.se
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Kids umbrellas
That was in general positiv expirience.
I ordered 2 kids umbrellas for girls and one of them arrived in a wrong black color BUT i must say after the communication about mistake, i got a nice umbrella for replacement free!
So! Thank you for quick reaction and cluent orientation.
Anna

Reply from Paraplyland
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.