Handlede for nyligt på partyshoppen og da mine slush ice safte kom, kunne jeg konstatere, at den ene allerede havde været åbnet. Dette havde resulteret i spild ud i den pose som den jo meget nyttigt v... See more
See what reviewers are saying
Top point herfra! Jeg bestilte nogle varer for 2-3 dage siden, til afhentning i butikken. I dag ringede det på døren - og her stod en medarbejde for at levere mine varer med ordene “hende som... See more
Hurtig levering og da der manglede en ting i pakken undskyldte de og fik hurtigt sendt det der manglede 😊
De ringede mig op for at gøre opmærksom på at de måtte pakke min ordre i to pakker istedet for en. Det var god service!
Written by the company
Alt i kostumer, temafest og festartikler. Kæmpe udvalg af flotte kostumer og festpynt der kan gøre din fest helt unik
Håndværkervænget 21A, 2670, GREVE, Denmark
- greve@festbutikken.dk
- www.partyshoppen.dk
Bedste service ever
Bedste service ever kom med det selv da det ikke ellers ville kunne nå frem til tiden 😊
Superhurtig og præcis levering
Rigtig god vejledning og service.
Fantastisk service
Hurtigt levering og rigtige vare.
Hurtigt levering og rigtige vare.
Det var bare helt perfekt.
Hurtig levering og da der manglede en…
Det var dejligt nemt at finde varen og…
Det var dejligt nemt at finde varen og bestille den
nemt og hurtigt
Produktet levede op til forventning og…
Produktet levede op til forventning og samtidig hurtig levering 😊
Leverede inden for angivet leveringstid, helt som det skal være.
god og hurtig betjening
hurtig levering men forkerte varer
hurtig Levering borset fra at jeg fik et børne kostume når jeg betalt og bestilte et voksen kostume der skal bruges her på fredag som er rimelig nederen