pcbix.dk

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Har lige købt pc-kabinet på den måde som man nu kan handle med pc-bix. Udemærket, men jeg må tilslutte mig diverse andre kunder; ville gerne have haft mulighed for at betale med Dankort. Ellers hurt... See more

Rated 1 out of 5 stars

Jeg bestilte en fjernbetjening 18/9. Har ikke set skyggen af den endnu. Men pengene er selvfølgelig hævet. Ved kontakt pr. mail ca. 14 dage efter ordre fik jeg at vide, at der var 9-16 dages... See more

Rated 3 out of 5 stars

Webshoppen er ikke særligt indbydende. Det fremgår ikke altid klart, hvad varernes pris er. Kontrollér at der er overensstemmelse mellem faktura og forsendelsens indhold! Til fordel for PC... See more

Rated 4 out of 5 stars

Det bestilte kom hurtigt - der var mulighed for at "trace" forsendelsen og hvis det ikke var for een ting ville jeg give fem stjerner. Som en "ikke-kender" af forretningen, var jeg lidt utryg v... See more

Company details

1. Software Company
  2. Computer Accessories Store
  3. Computer and Accessories Store
  4. Computer Store

Information provided by various external sources

Produkter PC PC Dele Apple Skærm / Monitor Tastatur Mus Netværk Joystick Printer Kortlæser USB Web Cam Software Spil Film Server Kabel Medie Rense produkt Scanner Batteri Terminal PC Værktøj Sikkerhed Kontor Multimedie Bil Tasker Demo / Brugt Telefoni Elektronik

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Personlig betjening

Jeg havde bestilt et produkt, som jeg hurtigt fik leveret.
Nogle dage senere lavede jeg en anden bestilling, hvor Peter opdagede at
jeg havde opgivet forkert addresse, tak for det!
Det ville være lettre hvis man kunne bruge dankort

January 28, 2009

Rigtig god oplevelse!

Absolut alt til UG undtaget betalingsmetoden. Hurtig bestilling og levering og rigtig god service fra firmaet! Der gives kun 4 stjerner alene af den årsag at betaling med betalingskort endnu ikke fungerede. Jeg bryder mig at princip ikke om netbank overførsler da disse ikke kan trækkes tilbage.

January 27, 2009
Rated 5 out of 5 stars

Til tiden og fungerende.

Hos PCBIX har det været meget nemt for mig at bestille varer. Varene er blevet leveret hurtigt og det har altid været det rigtige jeg har fået. En fornøjelse :-).

January 13, 2009

Take a closer look