Oplichters eerste klas
Ik heb dit product besteld door de recalme die ze maken op social media en de mooie reviews. Ook omdat er duidelijk stond 30 dagen rust garantie niet tevreden geld terug zonder gedoe. Hierdoor dacht ik nou dan kan ik het wel proberen want vind 70 euro best veel geld voor iets wat ik niet ken en de uitwerking dus ook niet weet.
Product binnen gekregen en helaas totaal geen verandering in het gedrag van mijn hond niet rustiger,minder blaffen minder stress of minder slopen. Dus alles wat er beweert werd gebeurde niet. Dus heb netjes binnen de 30 dagen garantie een mailtje gestuurt naar de klantenservice. Moest ik eerst een filmpje sturen van het product hoe het in het stopcontact zat. Slaat helemaal nergens op. ( dit doen ze alleen maar om dan te kunnen zeggen ja is gebruikt nu kan het niet meer terug.)
Jullie raden het al ik kreeg mijn geld niet terug. Want lag aan de situatie en elk dier kan er verschillend op reageren. Nou mijn hond reageert er helemaal niet op. En jullie hebben garantie 30 dagen geld terug bij niet te vreden.
Dit ben ik dus niet dus wil mijn 70 euro terug. Nou niet dus kan 20 procent terug krijgen omdat het product gebruikt is. Ja dat lijkt me nogal logisch he anders weet je ook niet of je er wel of niet tevreden over bent.
Kortom lang verhaal kort strak hier niet in want zijn vieze oplichters. Ze beloven van alles zowel over het product als dat je je geld terug krijgt. Van beide is niks minder waar. Oplichters zijn het en ga hier ook aangifte van doen.