2.2

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Øv øv øv super kedelig oplevelse hos PH…

Øv øv øv super kedelig oplevelse hos PH Speed med ejeren kom forbi for at spørge om nogle reservedele blev i stedet for at tale til som om man var mindre begavet og man ikke havde styr på noget som helst eller kunne finde ud af noget super kedelig oplevelse sætter ikke mine ben der igen

May 3, 2024

Øv øv øv

Ringede til pH speed fordi jeg ville spørge til råds, aldrig har jeg følt mig så dum han kunne ikke andet end at tale til mig som om jeg var en stor idiot. Selv om jeg hele tiden prøvede at holde en god tone var han hele tiden negativ og ekstrem uhøflig hold da op

August 16, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Min oplevelse af PH Speed

Jeg har fået foretaget service, reparationer samt montering af alt muligt special udstyr gennem mere end femten år på en lang række forskellige motorcykler og har altid været yderst tilfreds med det arbejde som er blevet udført. Takket være Paws arbejde har jeg trygt kunnet køre rundt i hele Europa uden nogen problemer.

July 14, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Bedste MC værksted i DK

Super professionel behandling.
Alt bliver lavet til perfektion, uanset om det er et dækskifte eller komplet renovering.
Vi har 4 vidt forskellige motorcykler som altid bliver serviceret/ombygget/renoveret hos PH Speed og det spiller 100% altid.
Bedste anbefalinger herfra.

July 3, 2021

Virkelig dårlig behandling

Virkelig dårlig behandling

Kom bare for at spørge om en bytte pris på en mc, ville gerne købe en han havde I kommision.
Blev svinet til, fik at vide at den VFR750F jeg kørte på, ingen værdi havde. Alt var galt. Som køber skal han være kritisk, men manden kan vel godt opføre sig ordentlig

April 17, 2018

Kan ikke anbefales!

Jeg har betalt næsten 18.000 kr. For en reparation, og et stort service.
Det var ifølge ham, det, der skulle til, før at motorcyklen kørte godt. Jeg har efterfølgende kørt ca. 500 km. På den, hvorefter motorcyklen nu er smadret i motoren, og ifølge ham, intet er værd.

Dvs. Jeg startede med en motorcykel til en værdi af ca. 25.000 kroner, som ifølge ham lød forkert i tomgang. Derefter lagde jeg 18.000 i den, og nu er den intet værd.

Efter den gik i smadder, skulle han kigge på den, og det krævede han så 1000 kroner for.
Nu er den så endt til skrot, og får måske 8-10.000 for den..

July 24, 2015

Dårlig oplevelse med PH Speed

Havde min Mc på værksted for at reparere fejl ved MC, der ikke kunne starte. MC var på værksted i 5 uger uden at PH Speed kunne finde fejlen. PH Speed holder dig hen med snak, men der sker ikke noget. Når du får en regning, er den ikke udspecificeret, så man kan ikke se, hvad der betales for. I mit tilfælde måtte jeg afhente MC uden den var repareret efter 5 uger at have stået på værkstedet. Da jeg fik min MC på et rigtigt Honda værksted tog det kun 1½ time for mekanikeren at finde fejlen og fik en rigtig god service. Har efterfølgende trods skriftlig indsigelse på regning ikke formået PH Speed til at skrive en kreditnota på en alt for stor regning

October 20, 2014
Rated 1 out of 5 stars

Dyr oplevelse - uden garanti for produkt.

Overraskende høj pris på reparation = 1300 kr for at få skiftet bagdæk på en knallert + sælger fortæller at der er ingen garanti for at reparation holder. På kvittering står der "diverse" og sælger fortæller at 350 er for selve dækket og resten er arbejdstid. Dyr fornøjelse og fladt igen efter kun to uger.

August 8, 2014

Is this your company?